Helglån

Hitta och jämför helglån (lån och smslån med helgutbetalning) online direkt genom Låneo.se. Vi har den sammanställda listan över alla smslån med utbetalning på helgen (lördag, söndag, helgdag och röda dagar). Filtrera listan av lån med helgutbetalning och hitta bland annat: helglån utan UC samt lån med utbetalning helg med betalningsanmärkning.

ViaConto logo

Bästa smslånet januari 2021

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Låna mellan 1000 - 20.000 kr
  • Utan UC (Creditsafe används)
  • Få pengarna samma dag
  • Inga dolda avgifter
  • Snabb och smidig ansökan med BankID

Snabbmeny

🔍

Smslån utbetalning helg

Smslån med utbetalning helg efter din specifika krav och förutsättningar. Med hjälp av jämförelseverktyget kan du snabbt och lätt, hitta och jämföra smslån med utbetalning trots helg som passar dina preferenser. För ett smslån med utbetalning under helg krävs det att följande punkter är uppfyllda, om det inte specifikt anges att det är dygnet runt utbetalning. Då krävs endast att du har konto hos någon av storbankerna samt legitimerar dig med BankID.

  • Du har ett privatkonto hos någon av storbankerna (Swedbank, Handelsbanken, Danske Bank, SEB eller Nordea).
  • Du ansöker under långivares öppettider.
  • Din ansökan hinner behandlas och godkännas innan stängning.
  • Du legitimerar dig med BankID.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Helglån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Snabblån och sms lån med helgutbetalning

Snabblån och sms lån med helgutbetalning, hur är det möjligt? Att lån som snabblån och sms lån kan erbjudas som helgutbetalning idag är tack vare tjänster som ”Trustly”. Denna tjänst har fokuserat sin verksamhet på bland annat att verka som en mellanhand, mellan bank och långivare för att kunna skapa denna helgutbetalning. Tidigare under 2000-talet har vi som många känner till, jobbat med utbetalningar med ”bankdagar”. Detta är något som är förlegat och att få ett lån som snabblån och smslån med helgutbetalning året om, dygnet runt är istället det som kommer att bli alltmer standardiserat.

Filtrera lån med utbetalning på helgen

💰

Önskad lånesumma

Du kan använda slidern för att välja den lånesumma på ditt helglån som du är intresserad av. Använder du inte slidern kommer samtliga alternativ att finnas till ditt förfogande. När du hittat den långivare som beviljar dig pengar direkt på kontot trots helg, både lördag och söndag, kommer du att ange denna summa i ansökan på hemsidan. Lån som betalas ut direkt går oftast under låneformen smslån eller snabblån.

📩

Helglån utan UC

Jämför och hitta helglån utan UC . Är du ute efter att hitta ett helglån utan UC finns detta som alternativ att filtrera utefter. Dessa långivare gör sin kreditupplysning genom annan aktör än UC (Upplysningscentralen) där kontrollen hamnar i vanliga fall hos antingen Bisnode eller Creditsafe. Långivare som beviljar lån med helgutbetalningar vänder sig i de flesta fall inte till UC och möjliggör därmed då att du kan få ett helglån utan UC.

⚠️

Helglån med betalningsanmärkning

Hitta och jämför helglån med betalningsanmärkning . Idag finns det möjlighet för dig som vill ha ett helglån utbetalat direkt in på kontot trots betalningsanmärkning. Filtrera listan efter detta för att hitta dina valmöjligheter snabbt och smidigt. Det finns även möjlighet till kombinationen av helglån utan UC med betalningsanmärkning.

Sortera lån med helgutbetalning (lördag och söndag)

🏆

Bästa helglån på marknaden

Sortera din lista efter bästa helglånet i Sverige enligt kundrecensioner. Idag kan vi på Låneo.se sammanställa och ta del av tusentals befintliga kundomdömen på marknaden. Med hjälp av andra tjänster vars syfte är att erbjuda kunder att betygsätta och recensera bland annat långivare/kreditgivare, kan vi då presentera detta resultat till dig. Detta är tacksamt för dig som konsument att slippa den processen att behöva ta reda på detta själv. Tjänsten heter ”Trustpilot” och har varit verksamt sedan 2007.

📈

Helglån med bästa räntan idag

Sortera din lista och hitta helglån med bästa räntan på svenska marknaden . Många gånger går bästa helglån efter kundomdömen, hand i hand med det helglån med bästa räntan idag. Den faktiska räntan du får på helglånet är sätt efter i och med ditt låneerbjudande. Låneerbjudandet får du när du är klar med ansökan och du har blivit godkänd lånet. Att ansöka om att få ett lån utbetalat på helgen kommer ofta med en sämre ränta idag. Med anledning att de ofta går under låneformen snabblån eller sms lån.

Helgutbetalning till Swedbank, SEB, Nordea, Handelsbanken och Danske Bank

Är du ute efter en helgutbetalning till någon av storbankerna (Swedbank, SEB, Nordea, Handelsbanken och Danske Bank) kan du se vilka långivare som har helgutbetalningar till dessa genom oss. Efter långivarens attribut med en blixt i listan, kan du se långivare som erbjuder helgutbetalning till vilken bank.