Jämför alla lån

Välkommen till oss på Låneo! Vi har listat alla lån där du som låntagare kan filtrera på ålder, inkomstkrav, räntesatser och mycket mer. Här hittar du alla lån som, billån, smslån, privatlån och mycket mer där du själv får jämföra efter dina egna förutsättningar. Testa på vårt jämförelseverktyg nedan och klicka dig vidare till en av våra låneförmedlare eller långivare. 
Bästa privatlånet juli 2021

Alla lån: Därför rekommenderas Zmarta:

  • Lån upp till 600.000 kr
  • 2.95–27.0%
  • Lån trots betalningsanmärkning
  • Upp till 35 låneerbjudanden med endast 1 UC
  • Använd pengarna till precis vad du vill!

Alla lån utan UC

Kan man ta ett lån utan att UC gör en kreditupplysning? Svaret är ja. Det som sker då är att ett annat företag gör en kreditupplysning och i allra flesta fallen är det Creditsafe eller Bisnode som gör dessa upplysningar. 

Alla vill vi inte använda oss av UC när vi ska ansöka om lån hos olika låneförmedlare, det kan vara ett flertal anledningar bakom detta men allra vanligast är det för att ett flertal kreditupplysningar sänker vår kreditvärdighet hos UC.

Hos oss kan du däremot hitta alla lån utan UC och därmed välja de som passar dig och dina önskemål. Undvik UC och filtrera i listan nedan efter Alla lån utan UC.

Snabbmeny

🔍

Jämför alla lån

Jämför alla lån efter dina specifika krav när du vill låna pengar på ett enkelt och smidigt sätt. Nedan går vi igenom överskådligt vad du kan filtrera och jämföra lånen på som finns i listan. Det går även bra att kombinera filter för att fördjupa din sökning. Om du inte har så bra koll och känner dig osäker på marknaden, kan det vara av fördel att gå genom en låneförmedlare när du vill låna pengar.

En förmedling jämför lån åt dig från upp till 40 banker och långivare enkelt, snabbt och tryggt online. Hos oss kan du även jämföra och hitta bästa billån på marknaden efter dina egna preferenser.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Alla lån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Alla lån med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning är en sådan som kan dra ner din kreditvärdighet hos UC, Bisnode och andra kreditupplysningsföretag. Det kan därför vara en möjlighet att leta bland alla lån med betalningsanmärkningar för dig som har en prick som går ut om ett flertal månader. 

Att ansöka på ett lån när du har en betalningsanmärkning kan vara svårt och vi förstår att det är frustrerande. De traditionella bankerna accepterar oftast inte låntagare med betalningsanmärkningar då risken för att betalningarna inte sköts är stor. Men det finns trots allt de som ändå lånar ut till er med betalningsanmärkningar och vi har listat alla de lånen nedan. 

Att låna med anmärkning

Vi rekommenderar inte dig att låna om du har en eller flera anmärkningar som tyder på att du har svårt att betala dina skulder i tid. Dessa lån är utan säkerhet och att låna för att betala andra skulder är inget som rekommenderas.

Se över din ekonomi om du är svårt skuldsatt och om den påverkar din hälsa samt välstånd, du kan även kontakta din kommuns skuldrådgivare för ytterligare hjälp och rådgivning.  

Filtrera efter dina krav

💰

Ange önskad summa

Ange summan mellan - kr att låna

Anpassa listan av de aktörer som erbjuder dig ett lån efter den summa du önskar att låna. Du kan välja att endast filtrera på småsummor enda upp till fler hundra tusen kronor. 

För dig som letar efter långivare för lån till bostad rekommenderar vi att klicka er vidare till våra låneförmedlare som sedan kopplar er samman med deras samarbetspartners.

⚠️

Alla lån med anmärkning


En anmärkning sitter kvar i 3-5 år beroende på vad för skuld du har haft hos Kronofogden. Denna anmärkning kan försvåra livet för många och det kan till och med vara svårt att teckna ett mobilabonnemang  med en sådan liggandes. 

Filtrera på Alla lån med anmärkning för att ta del av de långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkning. 

Alla lån med direktutbetalning

Är du i behov av ett lån med snabb utbetalning finns möjligheten att filtrera listan efter detta. Vi vill dock markera att med alla lån med direktutbetalning så tillkommer en del villkor som bör läsas igenom och iakttas med största försiktighet. 

📩

Jämför alla lån utan UC

Idag finns det möjlighet att ta lån utan UC. Här kan du anpassa din valmöjligheter efter detta vid behov genom att kryssa i lådan för det. 

Alla lån

Alla lån som finns

Som med alla lån som finns tillkommer en rad försiktighetsåtgärder och planering. Har du gamla skulder från kronofogden som hänger kvar kan det vara svårt att få ta nya lån eller ens teckna ett nytt telefonabbonemang. 

Vi rekommenderar alltid våra besökare att tänka igenom noga innan det är dags att ta ett lån och om man verkligen behöver ta ett. Men ibland måste man och då vill man gärna att det ska gå snabbt, enkelt och utan några som helst problem. 

Jämför alla lån utan UC

För alla lån som finns görs kreditupplysningar, antingen genom UC, Bisnode eller andra företag. Det görs för att säkerhetsställa att långivaren får tillbaka sina pengar och att låntagaren inte ska hamna i ytterliggare skulder som man inte klarar av att hantera. 

Här kollas allt från din inkomst, gamla skulder samt nuvarande lån som du innehar. Kreditupplysningarna ger dig sedan en kreditvärdighet som avgör vilken ränta samt vilket lån du som låntagare kan få. Det är därför viktigt att när du ansöker om lån gör det på en sajt som endast gör en kreditupplysning och inte flera, det sänker nämligen din kreditvärdighet. 

För dig som inte är intresserad av att ansöka om lån som går genom UC för att se din kreditvärdighet kan du filtrera i listan ovan efter ”Alla lån utan UC”. 

Jämför alla lån med direktutbetalning

För dig som behöver tillgång till pengar omedelbart rekommenderar vi att jämföra alla lån med direktubetalning i listan ovan. Du får då fram de långivare samt låneförmedlare som kan betala ut pengar till ditt konto samma dag. 

Ibland är krisen där, plånboken ekar tomt och det finns inte tid nog för att vänta tills lönen kommer. Då kan dessa lån vara ett alternativ, men ett sådan som ska tas på största möjliga allvar och tänkas igenom noga.

Alla lån med direktutbetalning är sådana utan säkerhet och många av dom har en hög effektiv ränta som kan vara tuff för många att betala tillbaka. Ta aldrig ett sådant lån om du är osäker på om du kan betala tillbaka alla pengar inom utsatt tid.