Låna pengar / Bästa kreditkortet

Bästa kreditkortet 2020

Välkommen in för att hitta det bästa kreditkortet 2020, anpassat för just dig! Vi har listan över alla aktörer som erbjuder konsumenter kreditkort på marknaden idag. För tillfället finns det många aktörer med olika inriktningar och förmåner som du kan ta del av. Det är alltid viktigt att jämföra kreditkort för att hitta det bästa för just dig och dina förutsättningar 2020.

Jämför kreditkort 2020

Låneo.se jämför kreditkort 2020 på svenska marknaden. Det är alltid viktigt att jämföra kreditkort för att hitta det bästa kreditkortet för just dig. Det är inte alltid lätt att själv kunna stå för den jämförelsen, då det finns dussintals kreditkort på svenska marknaden. Hos oss kan du då på ett överskådligt och detaljerat sätt hitta det kreditkortet som passar dig bäst i jämförelsen.

Det är alltid viktigt att jämföra kreditkort på marknaden, inte bara för att du som konsument kan hitta det bästa kreditkortet snabbt och smidigt. När du jämför kreditkort 2019 – 2020, bidrar du även med konkurrens på marknaden. Där konkurrensen i sin tur leder till att aktörer som erbjuder kreditkort, måste presentera goda villkor och förmåner. Om inte kan de inte komma att kunna erhålla en topp-position hos en tjänst som den vi erbjuder.

Låna pengar online background

Jämför och hitta bästa kreditkortet 2020

Vi på Låneo.se kan inte bara hjälpa dig att göra ett bättre val inför att du ska låna pengar, Vi hjälper även dig att hitta och jämföra kreditkort. Nedan kommer den kompletta listan över de aktörer som erbjuder kreditkortet idag där alla har egna fokusområden och villkor. Genom oss kan du vidare jämföra kreditkort 2020 för att hitta det bästa alternativet för just dig.

3/5
Belopp:
Ränta:
Löptid:
Ålder:

Belopp: Alla

Min. Max.
Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Bank Norwegian kreditkort

Bästa kreditkortet 2020 på resan 🏆

 • Tjäna CashPoints på varje köp
 • Ingen kontantuttagsavgift, i hela världen
 • Upp till 6 veckors räntefri kredit
 • Gratis kreditkort med bonussystem
 • Reseförsäkring & avbeställningsskydd ingår

Grundkrav

 • Över 23 år
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Har varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna

Komplett Bank Kreditkort

Bästa bonuskortet 2020 🏆

 • Inkluderade försäkringar (reseförsäkring, stöld, id-skydd)
 • Ingen årsavgift
 • Upp till 50 dagar räntefri kredit vid full nedbetalning
 • Avgiftsfria kontantuttag

Grundkrav

 • Minst 20 år
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Ej arbetslös

OKQ8 Bank kreditkort

Bästa kreditkortet för tankning 🏆

 • 0 kronor i årsavgift
 • Återbäring på det du tankar och handlar hos OKQ8
 • Kredit från 500 kr upp till 100 000 kr
 • 0,75% sparränta
 • Inkluderade försäkringar

Grundkrav

 • Minst 18 år
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Ej arbetslös
✈️

Bästa kreditkortet på resan 2020

Vi har filtret du kan använda för att hitta det bästa kreditkortet på resan 2020. För att hitta det ultimata erbjudandet för just dig kan du vidare klicka i de filter som finns för att anpassa lista efter just dig.

💳

Bästa betalkortet 2020

Är du ute efter att hitta det bästa betalkortet 2020 på svenska marknaden kan du välja att filtrera listan över detta alternativ. Listan kommer därmed att ta fram de bästa betalkorten som finns idag. Sen kan du vidare även jämföra betalkorten.

🎁

Kreditkortet med bästa bonusen 2019 - 2020

Vi har valt att du som besökare ska kunna söka efter det kreditkortet med bästa bonusen på marknaden 2019 – 2020. Det finns många fördelar med att använda sig av kreditkort, bland annat finns det fördelaktiga bonusar och andra saker som aktörer erbjuder. Vilket det kreditkortet med bästa bonusen är, får du själv avgöra. Vi står för funktionaliteten och du står för jämförelsen av kreditkort 2019 – 2020.

🤲

Bästa förmåner

VIlket är kredikortet med bästa förmåner? Hos Låneo.se kan du snabbt och smidigt se vårt sammanställda betyg av förmåner för att du ska kunna filtrera efter detta. Förmåner med kreditkort är något som vi gärna tar del av när vi använder kreditkort. Och varför ta ett sämre alternativ när det finns bättre? Då har en antagligen inte jämfört kreditkort och dess förmåner innan.

Sortera din lista efter alternativen

🏆

Bästa kreditkortet 2020

Vi har hittat det bästa kreditkortet 2020 efter vad kunder anser vara det bästa. på marknaden idag. Denna tjänst som vi har använt oss av heter ”Trustpilot” och fungerar som en plattform där konsumenter själva kan recensera och betygsätta bland annat kreditkort. Här kan då vi som oberoende jämförelsetjänst av bland annat kreditkort, då låta dig som besökare hitta dessa betyg. Jämför och hitta det bästa kreditkortet 2020.

📈

Hitta den lägsta avgiften på kreditkort

Du kan välja att sortera din filtrerade lista av bästa kreditkort utefter den lägsta avgiften idag. Ett kreditkort ska vara kostnadsfritt i våra ögon, om det inte är något unikt med den tjänst och förmåner som kreditkortet kan erbjuda. För en vanlig Svensson som endast vill ha möjligheten att kunna tjäna bonuspoäng och andra förmåner med sitt kreditkort, bör detta då vara gratis.

Vilket kredikort är bäst -vilket ska jag ha?

Det är frågor som ”vilket kreditkort är bäst” och ”vilket kreditkort ska jag ha?” som är frågor som bland annat drivit och utformat Låneo.se. Svaret på dessa frågor är egentligen simpelt men samtidigt invecklat. Det bästa kreditkortet är det bästa kreditkortet anpassat för just dig, vilket också är det du ska ha.

Alla personer har olika förutsättningar och kriterier om vilket kreditkort som passar just den personen bäst då kreditkortsgivare riktat in sig på olika personer.Reser du mycket finns det ett kreditkort anpassat för dig som också passar dig bäst. Shoppar du mycket finns det kreditkort som passar dig bäst efter detta. Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta och jämföra kreditkort för att hitta  det bästa för dig hos Låneo.se.

När man ska välja ett kort ska man först och främst fundera ut vad man vill ha sitt kort till och på vilket sätt man vill sköta sina betalningar. Ska pengarna dras direkt, eller vill man betala i efterhand? När frågorna är besvarade och man vet vilket kort man vill ha, tar man kontakt med sin bank eller med företaget som utställer kortet man är intresserad av. Därefter ansöker man om det kort man tänkt skaffa sig.

Krav

För att en ansökan ska bli beviljad krävs det i de flesta fall att man är över 18 år och har en viss inkomst. För vissa kort räcker det att man får sin inkomst från CSN. Är det ett kreditkort man ansöker om brukar man få genomgå en kreditprövning.

Kortutställaren ansöker om prövningen hos upplysningscentralen för att få information om ålder, civilstatus, arbetssituation, årsinkomst och eventuella betalningsanmärkningar. Är allt okej och inga betalningsanmärkningar finnes brukar det inte vara några problem att få kortet utställt till sig.

Uppkomsten av kreditkortet

Förr var det väldigt vanligt att man använde sig av checkar när man inte ville eller kunde betala med pengar. Checkarna försvann och de flesta använde bara kontanter. Idag har dock kontanterna bytts ut mot olika ”plastkort”. Det kan vara kreditkort, bankkort, betalkort, VISA-kort. Ja som sagt, det finns en mängd olika kort.

Det första kreditkortet skapades 1950 av Frank McNamara samtidigt grundade han företaget Diners Club som idag är väldigt stort vad gäller just kreditkort. Tanken med ett kreditkort var att man skulle kunna handla och betala saker utan att man hade pengar på kontot. Därefter skulle man få en faktura i slutet på månaden med de köp och utgifter man haft.

Företaget bakom kreditkortet betalar först

Fakturan skulle därmed också betalas inom en viss tid. För att inte affärerna skulle stå utan pengar i många dagar, var det företaget som utställt kreditkortet som betalade i första hand, och sen betalade kortinnehavaren till kreditföretaget när fakturan kom.Detta visade sig bli en lyckad idé och fungerar på samma sätt än idag.

Med kreditkortet kan du handla när du vill, och i vissa fall hur mycket du vill, förutsatt att du kan betala din faktura i slutet av månaden. Kan man inte betala hela fakturan på en gång kan man välja att betala med delbetalning. Det brukar då tillkomma viss ränta och vissa faktureringsavgifter. Dessa brukar dock skilja sig åt beroende på hos vilket företag man har sitt kreditkort.