Bästa lånet

Hitta det bästa lånet 2020 utefter kundomdömen online. Vi har tagit del av befintliga kundomdömen på nätet för att lista de bästa lånen på svenska marknaden idag. Detta enligt kundrecensioner med erfarenheter och åsikt om vilken de har röstat som bästa långivare 2020. Du kan även enkelt hitta bästa lån utan UC för de som är intresserade av detta alternativ. Vår tjänst är helt och hållet kostnadsfri och inget du gör hos oss är bindande.
Låntagarnas logo
Bästa låneförmedlaren september 2020

Bästa lånet: Därför rekommenderas Låntagarnas:

 • Nominell ränta fr. 2,95%
 • Effektiv ränta fr. 6,06%
 • Inga avgifter
 • Jobbar utan provisionsbaserade löner
 • Jämför räntor mellan 11 långivare
 • Möjlighet till billigast lån via låneförmedlare
 • Anmärkning accepteras EJ

Bästa låneförmedlaren september 2020

Bästa lånet: Därför rekommenderas Låntagarnas:

Hitta rätt lån för dig

Alla personer har olika förutsättningar att erhålla ett lån idag. På grund av att alla personer har olika ekonomiska bakgrunder och därmed olika förutsättningar. En långivare baserar sitt godkännande utefter din förmåga att kunna återbetala ett lån. Kan du återbetala lånet finns det en sak kvar att klargöra, nämligen vilken ränta du ska få på lånet. Vilket också är resultatet av din finansiella situation där lånevillkoren är baserade på risk. Risk för att du vidare ska ha problem eller inte att återbetala lånet.

Vad vi vill säga med detta är att det bästa lånet för dig kanske inte är bästa lånet för en annan. Då person A med en stabil, god ekonomi utan betalningsanmärkningar och utan kreditupplysningar har en bättre chans att få motta låneerbjudanden från fler banker. Fler banker innebär fler möjligheter till ett bättre bättre lån än då person B som har sämre ekonomi samt betalningsanmärkningar. Av den anledningen kan du använda vårt jämförelseverktyg och hitta det bästa lånet för just dig idag. Här kan du bland annat hitta:

 • Bästa lånet för dig utan kriterier
 • Bästa lånet utan UC
 • Bästa lånet med betalningsanmärkningar
 • Bästa lånet utan UC med betalningsanmärkningar

Snabbmeny

🔍

Bästa lånet 2020

Använd verktyget nedan för att hitta det bästa lånet 2020 efter dina krav och premisser. Eftersom att alla våra besökare har olika förutsättningar och användningsområde med lånet kan du då filtrera och sortera listan på egen hand för att hitta det bästa lånet för just dig.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Bästa lånet

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Så fungerar filtret

Önskad lånesumma

Välj en summa mellan – kr att låna. Har du en önskad lånesumma i åtanke kan du välja att filtrera listan utefter detta önskemål. I annat fall kan du lämna denna orörd för att se samtliga alternativ.

Bästa lån utan UC​

Filtrera och hitta bästa lån utan UC Är du ute efter att hitta ett lån utan UC finns detta som alternativ att filtrera utefter. Andra upplysningscentraler är Bisnode och Creditsafe, det är ofta här en kreditupplysning hamnar vid ett lån utan UC.

Bästa lån med direktutbetalning

Hitta bästa lånet 2020 med direkt utbetalning Är du i behov av ett lån med direkt utbetalning finns detta som alternativ för dig. Även de bästa lånen på marknaden enligt kundrecensioner kan tillkomma med möjlighet till direkt utbetalning idag när du är i behov av att låna pengar snabbt.

Bästa lånet med betalningsanmärkning

Jämför och hitta bästa lånet 2020 med betalningsanmärkning Har du en eller flera betalningsanmärkningar kan du hitta de alternativ som då passar dig utefter detta filter. Förhoppningsvis kan du trots detta få ett bra erbjudanden på ditt lån.
Alla lån

Sortera din lista av bästa långivare idag

Bästa lånet 2020 i Sverige

Sortera din lista efter bästa lånet 2020 i Sverige enligt kundrecensioner För dig som letar efter det bästa lånet på svenska marknaden idag är det tacksamt att du snabbt och smidigt kan hitta detta genom tidigare kundrecensioner. De kundrecensionerna kan vi som jämförelsesajt ta del av för att vidare presentera för dig som konsument. De betyg som finns idag har utformats av tusentals kundomdömen som vi tagit del av från en tjänst som heter ”Trustpilot”.

Bästa lånet med låg ränta

Sortera din lista och hitta bästa lånet med låg ränta. När du har använt klart filtret kan du vidare sortera din lista utefter lånet med den bästa räntan 2020. Räntan som visas är dock den potentiella ränta du kan komma att få på lånet. Vad din faktiska ränta blir är baserad på många variabler där det slutgiltiga låneerbjudandet är resultatet av denna kalkyl.
Bästa låneförmedlare

Bästa långivare 2020 i sin kategori

Hos oss på Låneo kan har vi sammanställt en lista på samtliga bästa långivare inom sin kategori. Detta för att underlätta för dig som är på jakt efter en specifik låneform. Hitta in på specifik sida genom att klicka dig vidare till önskad kategori till höger i listan.