Mikrolån 30 dagar

Hitta alla banker och långivare som erbjuder mikrolån i 30 dagar på svenska marknaden online. Med vårt jämförelseverktyg kan du även hitta och låna pengar i 30 dagar efter dina kriterier: alla sms lån & mikrolån 30 dagar med direkt utbetalning, mikrolån / snabblån i 30 dagar utan UC, samt med betalningsanmärkning.

Snabbmeny

🔍

Låna pengar i 30 dagar

Låna pengar i 30 dagar efter dina behov. Med vårt jämförelseverktyg kan du specificera och skräddarsy ditt lån på 30 dagar, efter dina egna preferenser. Preferenser som bland annat: mikrolån i 30 dagar utan UC samt sms lån i 30 dagar med betalningsanmärkning.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Mikrolån 30 dagar

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Använd filtret

💰

Ange önskad lånesumma

Välj den önskade summan på ditt mikrolån med 30 dagars löptid. 1 månads låneperiod på ett mikrolån är en skälig period att återbetala ett mindre mikrolån på. Det du ska tänka på när du väljer lånetid är risken att inte kunna återbetala vid utsatt datum kan leda till dyra påminnelser. Väljer du för lång lånetid får du däremot också fler betalningsmånader av ränta att betala, detta betyder att mikrolånet då blir dyrare.

📩

Mikrolån 30 dagar utan UC

Vi har ett filter du kan välja att använda som plockar ut mikrolån med 30 dagars löptid utan UC. Idag är det vanligt att bank/långivare använder sig av annan aktör än UC vid en kreditupplysning, i alla fall när summan är något lägre som hos mikrolånet. Ett mikrolån utan UC innebär bland annat att kreditupplysningen som utförs i samband med ansökan, inte blir synlig för andra banker och långivare.

Mikrolån 30 dagar direkt utbetalning

Är du i behov av pengar snabbt kan du välja att få ditt mikrolån med en löptid på 30 dagar direkt utbetalt. Detta filter tar då fram de banker och långivare som beviljar mikrolån med direktutbetalning till din storbank. Det finns dock vissa krav som måste uppfyllas för att möjliggöra detta. Bland annat att din ansökan hinner bli behandlad innan stängning där BankID används som legitimering. Det är alltid viktigt att läsa igenom villkoren på företagets hemsida.

⚠️

Sms lån i 30 dagar med betalningsanmärkning

Har du betalningsanmärkningar i bagaget kan du trots detta bli beviljad ett mikrolån av utvalda banker och långivare. Klicka i rutan och listan filtrerar fram de långivare som erbjuder sms lån i 30 dagar med betalningsanmärkningar. Fler banker och långivare förbiser anmärkningar idag. Delvis för att de har bättre data för att själva filtrera och hitta de personer som är kapabla till att hantera ett ytterligare snabblån.

🏆

Sms lån 30 dagar av populära långivare

Genom att sortera listan efter populära långivare kan du snabbt och smidigt hitta bästa mikrolån med löptid på 30 dagar. Det finns tusentals personer som har tagit mikrolån som sms lån idag med alla olika slags löptider. Vad vi på Låneo.se gör är att ta del av dessa betyg och omdömen som kunder har angett och presenterar detta vidare för dig. På så sätt kan du se vilket som den populäraste aktören är som kan tas i 30 dagar idag.

📈

Mikrolån 30 dagar med bästa räntan

Det andra alternativet som finns att sortera listan på är mikrolån i 30 dagar med bästa räntan. Vad som är viktigt att tänka på är att ju kortare låneperiod du har på ditt mikrolån, ju billigare blir mikrolånet. Detta på grund av att du har färre månader med ränta att betala. Däremot ökar risken att missa en betalningsmånad när du väljer en kortare löptid.

Vi anser att ett mikrolån i 30 dagar är ett klokt val om du lånar en något lägre summa som exempelvis under 5000 kr. På så sätt kan du komma undan billigare med ditt mikrolån, utan att riskera utebliven återbetalning.