Bästa bolån 2021

Hos oss på Låneo.se gör vi det enkelt för dig och hjälper dig att hitta och jämföra bästa bolån 2021 på marknaden enligt kundomdömen. Listan av bolånegivare kan du även välja att sortera på för att hitta den bästa bolåneräntan 2021, samt bästa och billigaste bolånet 2021 idag. Vi erbjuder en transparent och kostnadsfri tjänst där vi hjälper dig att hitta den bästa bolånegivaren riktat specifikt till dig, välkommen!

Snabbmeny

🔍

Hitta bästa bolån 2021

Jämför listan och hitta bästa bolånet och bästa bolåneräntan 2021 med förmedlare. Det kan vara av fördel att gå genom en bolåneförmedlare när du är ute efter att hitta det bästa bolånet för dig idag. Detta på grund av att med endast en ansökan och UC, kan du få låneerbjudande från upp till 7 banker som erbjuder bolån, och därmed hitta bästa bolåneräntan 2021.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Bästa bolån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Consector bolån

🥇
4.7/5
 • Betyg Trustpilot: 4,7/5 (av 368 omdömen)
 • Ränta från 1,09%
 • Omförhandla lån
 • Chans till lån trots anmärkning

Compricer bolån (Tidigare MittBolån)

4.6/5
 • Betyg Trustpilot: 4,6/5 (av 575 omdömen)
 • Snittränta 1,36% (november 2019)
 • Omförhandla lån
 • Chans till lån trots anmärkning

Bästa bolånet utifrån dina förutsättningar

💰

Önskat belopp

Genom att använda filtret kan du hitta de alternativ av banker som erbjuder dig att låna din önskade summa. Vanligtvis kan du låna upp till fem gånger din egen årsinkomst av banken när du ta ett bolån idag. För att få en utökad lånesumma samt bättre bolåneränta bör du ha med en medsökande till bolånet. På detta sätt minskar du risken i bankens ögon med att bevilja dig bolån tillsammans med ditt önskade lånebelopp. Löptiden på ett bolån varierar från bank till bank, men i vanliga fall på grund av bolånets storlek, uppgår den ofta uppemot 40 år.

⚠️

Bästa bolån 2021 med betalningsanmärkning

Jämför och hitta bästa bolån 2021 med betalningsanmärkning. Det är inte ovanligt att personer har betalningsanmärkningar idag. Detta är något som blivit allt mer vanligt och detta har banker förstått. Det finns alternativ för dig som vill få ett bolån trots betalningsanmärkning, vad som däremot tillkommer med detta är sämre villkor och sämre bolåneränta. Anledningen till detta är för att banken väger chans och risk när de beviljar bolån idag. När du som konsument ansöker om ett bolån med en betalningsanmärkning tänds då en varningslampa för banken. Är du kapabel till att hantera ett bolån med din betalningsanmärkning, är frågan. Detta är något som är rätt så logiskt och med tanke på bolånets storlek kan detta tyvärr vara en dum idé att då bevilja bolån med betalningsanmärkning. Det är antagligen en bättre idé även för dig att vänta tills betalningsanmärkningen har försvunnit innan du ansöker om bolån. För att du ska få det bästa bolånet med betalningsanmärkning krävs det att du har en väldigt stark medsökande, på detta sätt kan du lugna bankens nerver och samtidigt få den bästa bolåneräntan för dig, med din betalningsanmärkning.
🏆

Bästa bolån 2021

Den lista vi tillhandahåller är som standard filtrerad efter bästa bolån 2021 på svenska marknaden efter kundomdömen. För många personer innebär en betrodd bank som erbjuder dig att låna pengar den starkaste tryggheten. Detta är väl förståeligt då med innebörden av ett bolån på grund av dess storlek. Vad som däremot har skett i och med att fler marknader flyttar online, är att olika nischbanker tillkommit. De har på senare tid kommit att ta över en del av marknaden och har även visat sig att ofta kunna erbjuda de bästa bolånen. Vi har tagit reda på vad befintliga kunder har betygsatt och röstat fram som bästa bolån 2021 på svenska lånemarknaden. Den tjänst som vi har tagit del av heter ”Trustpilot” och har funnits på nätet sedan 2007. Tusentals konsumenter har då recenserat och betygsatt sin upplevelse och erfarenhet av den bank som tillhandahållit deras bolån.
📈

Bästa bolåneräntan 2021

Du kan välja att sortera listan för att hitta den bästa bolåneräntan 2020 – 2021 på svenska lånemarknaden. Bästa bolån och bästa bolåneräntan går ofta hand-i-hand kan vi konstatera utifrån jämförelselistan. Vad som också är viktigt att tänka på är att den bolåneränta som presenteras är vad du potentiellt kan få på ditt bolån. Detta på grund av att den bolåneränta som du får är baserad på den risk som banken anser att de tar med att låna ut pengar till dig. För att du ska få den bästa bolåneräntan krävs det bland annat att du kan visa upp en stark ekonomi, utan anmärkningar samt med en stark medsökande.

Så kan du få bästa bolåneräntan 2021

För att få den bästa bolåneräntan krävs det att du bland annat inte har betalningsanmärkningar. Detta är något som banker ser väldigt allvarligt på när du ansöker om bolån. I bästa fall får du en sämre bolåneränta och i värsta fall får du avslag. Vad som krävs för att du ska få den bästa bolåneräntan är att du har en stark medsökande till ditt bolån. Genom att ha en stark medsökande kan du påverka ditt potentiella låneerbjudande avsevärt. Hur du påverkar ditt eventuella erbjudande för att få den bästa bolåneräntan är också genom att visa upp en stark ekonomi på papper. Det finns många variabler som påverkar algoritmen för att få den bästa bolåneräntan, bland annat är det hur du hanterar din månadsinkomst, oavsett hur stor eller liten den är. Tjänar du 100.000 kr i månaden är detta ett stort plus. Men spenderar du också denna summa varje månad kan detta ses som något negativt i bankens ögon.

Positivt med samboende

Har du 30.000 kr i månadsinkomst men spenderar endast hälften och har pengar över, kan detta då ses som något positivt då banker ser att du lever på ett sätt som inte ses som ”slösaktigt”. Rent logiskt kan det också vara till fördel för dig som lever i ett samboende av något slag. Detta på grund av att i många fall delar de personer som är i samboende, på hushållskostnader vilket leder till mer pengar över varje månad. Det finns som sagt många faktorer som påverkar och avgör när du vill ha det bästa bolånet och bästa bolåneräntan 2021 idag. Vad som är lättast att göra är att planera inför ditt eventuella bolån och tänka ur bankens perspektiv när de lånar ut pengar. Tillsammans med att varje liten faktor blir till resultatet av din bolåneränta.
Renoveringslån

Billigaste bolånet 2021 med bolåneförmedlare

I dagsläget finns endast två stycken bolåneförmedlare på marknaden. Som vi nämnt tidigare är detta antagligen det bästa sättet att hitta det bästa och billigaste bolånet 2021 riktat till just dig. Med en bolåneförmedlare kan du alltså med endast en ansök och UC, få låneerbjudande från upp till 7 banker på ditt bolån. På detta sätt kan du då, efter egna förutsättningar få det bästa och billigaste bolånet 2021. Antalet bolåneförmedlare är något som vi på sikt tror kommer att förändras, och fler bolåneförmedlare kommer att ansluta sig för att förmedla bolån åt banker. En av anledningarna till att låneförmedlare av bolån inte är så utbrett, är på grund av att storbankerna är svårflörtade när det gäller förmedling av lån överhuvudtaget. Det kan många gånger kännas som att bankerna satt sig på tvären och inte vill samarbeta, en anledning till detta kan vara på grund av att de saknar moderna verktyg och hamnat efter rent tekniskt. Men i och med att allt fler nischbanker med inriktning på bland annat bolån tillkommer, så kan i teorin bolåneförmedlare också komma att öka. De enda två bolåneförmedlare idag:

Consector bolån

🥇
4.7/5
 • Betyg Trustpilot: 4,7/5 (av 368 omdömen)
 • Ränta från 1,09%
 • Omförhandla lån
 • Chans till lån trots anmärkning

Compricer bolån (Tidigare MittBolån)

4.6/5
 • Betyg Trustpilot: 4,6/5 (av 575 omdömen)
 • Snittränta 1,36% (november 2019)
 • Omförhandla lån
 • Chans till lån trots anmärkning

Bästa banken att ta bolån 2021

Den bästa banken att ta bolån 2021 ifrån är idag enligt statistik (källa Compricer) Hypoteket bolån. Genom att använda tjänsten som Compricer bolåneförmedlare erbjuder, jämför du bland annat bolån från Hypoteket. Vi rekommenderar våra besökare att ansöka om bolån genom någon av de angivna bolåneförmedlarna som vi angett ovan. Via dessa kan du efter din egen förmåga, hitta bästa banken att ta bolån ifrån 2021.