Creditti

Genom Creditti (tidigare Polaris Finans) kan du ta reda på din kreditscore och sedan få reda på vilka lån som passar just dig. Därefter kan även du, utefter ditt unika kreditbetyg få låneerbjudanden genom de anslutna aktörerna. Creditti jobbar på ett unikt sätt där de sammanflätar kreditupplysning med potentiella låneerbjudanden.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Creditti

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Observera!

För tillfället samarbetar vi inte med Creditti och kan därmed inte rekommendera tjänsten. Är du ute efter att hitta ett lån genom en låneförmedlare bör du vända dig mot antingen Direkto eller Lendo, alternativt till Klara lån som är en låneförmedlare avsedd för lån utan UC.  Genom de två förstnämnda aktörerna kan du potentiellt sett få uppemot 32 låneerbjudanden, som du vidare kan jämföra mellan vilket som passar dig bäst.

🤲

Erbjudande:

Så fungerar Creditti

1. Användaren fyller i sin personliga information för att kalkylera sin kreditscore på creditti.se.
2. Utefter detta får användaren 4-7 unika låneerbjudanden.
3. Från resultatsatsen kan användaren välja att ansöka om flera erbjudanden direkt.

På ett innovativt sätt har Creditti sammanflätat kreditupplysning och matchning av lån. Ungefär som en låneförmedlare med erbjudanden specifikt till dig. På så sätt slipper du den delen där du behöver jämföra själv mellan olika långivare. Algoritmen bakom är noggrann utefter just dina egna specifika förutsättningar att få erhålla ett lån idag. 

Detta kan vara ett bra sätt att ta reda på om det finns möjlighet till att erhålla om ett lån för dig idag, samtidigt som Creditti inte kan säkerställa ett erbjudande. Detta på grund av att du vidare ansöker för att få de faktiska erbjudandena av de anslutna långivarna.

Creditti - Därför är din kreditscore viktig

Ju högre kreditvärdighet du har desto större är sannolikheten att bankerna är villiga att bevilja ett lån till exempelvis en ny bil, bostad, konsumtion osv. Din kreditscore är med andra ord ett verktyg som långivarna använder när de ska bedöma dig som potentiell låntagare. Långivarna använder en kreditscore för att komma fram till huruvida de ska godkänna din låneansökan eller inte – och i sådana fall till vilken ränta.

Det är väldigt viktigt att känna till att du inte bara har en kreditscore. Poängen ändrar sig hela tiden, och är beroende av en rad faktorer och parametrar kring dig och din ekonomi. Och för att göra det hela ännu lite mer komplicerat har långivarna alltid sina egna system för kreditscore, att utgå från.

Samarbetspartners

Creditti samarbetar med flera banker och kreditinstitut, du har möjlighet att skicka en låneansökan till en eller flera av dessa institut om du uttryckligen samtycker till det. De är därför ansvariga för registrering, behandling och förmedling av din eventuella låneansökan. Creditti är endast ansvariga för marknadsföringen av bankens tjänster och produkter. De vill uppmärksamma dig på att de får provision för ansökningar som förmedlas till samarbetspartners.

Säkerhet

Creditti förvarar alla dina uppgifter konfidentiellt, krypterat och säkert. De använder sig av en krypterad SSL-anslutning vilket innebär att du kan känna dig trygg när du delar dina uppgifter med Creditti.

Creditti delar endast dina uppgifter med deras kunder om du uttryckligen och explicit gett ditt samtycke till detta. Några av dem (mäklarna) skickar sedan vidare din ansökan. De delar dina krypterade uppgifter med de aktuella bankerna, för att sedan sammanställa deras låneerbjudanden och skicka vidare dessa erbjudanden till dig. Creditti kommer aldrig att dela dina uppgifter eller din e-post med andra än de Creditti upplyst om, ej heller sälja uppgifterna vidare till tredje part.

Creditti omdöme

Creditti har med ett nytänk slagit sig in på marknaden där de kombinerar kreditupplysning med låneerbjudanden. Detta är något som vi på Låneo.se har väntat på, att en ny aktör ska attackera marknaden med en annan infallsvinkel. Detta sätter press på befintliga långivare att tänka utanför lådan för att kunna ge konsumenter en potentiellt bättre upplevelse och erbjudanden på sina lån. Vi bedömer att Creditti har lyckats med detta och får därmed ett högt betyg, 4.5/5 stjärnor.

reverslån

Creditti öppettider

 • Måndag:
 • Tisdag:
 • Onsdag:
 • Torsdag:
 • Fredag:
 • Lördag:
 • Söndag:
Compari låneförmedlare

Creditti kontakt

 • Företagsnamn: Creditti
 • Org.nummer: –
 • Hemsida: Creditti.se
 • Adress: Åboulevarden 22, 4.th
 • Postort: DK-8000 Aarhus
 • Telefon: –
 • E-post: kontakt@Creditti.se