Bolagslån

Här kan du hitta samtliga aktörer som erbjuder bolagslån på nätet. För dig som vill skräddarsy ditt lån kan du vidare hitta bland annat bolagslån utan säkerhet, utan UC samt bolagslån utan personlig borgen. Hitta, jämför och ansök direkt genom oss när du vill ansöka om lån idag.

Snabbmeny

🔍

Jämför bolagslån

Jämför, ansök och filtrera listan utefter dina egna preferenser och förutsättningar med jämförelseverktyget.

3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:

Så filtrerar du listan

📩

Bolagslån utan UC

Hos Låneo.se kan ni snabbt och smidigt, hitta och jämföra bolagslån utan UC om detta är aktuellt för er. Att låna pengar till bolaget utan UC kan vara till en fördel om för den som inte vill att kreditupplysningen ska registreras och synas av andra aktörer. Med andra ord påverkas inte ditt bolags kreditvärdighet negativt i anseende till detta. Vad som dock kan förekomma är sämre ränta och villkor på ditt bolagslån på grund av lånet tas utan UC.

🔓

Bolagslån utan säkerhet

Är ditt bolag ute efter ett företagslån utan säkerhet, kan ni välja att filtrera listan av bolagslån efter detta alternativ. Det finns både fördelar och nackdelar med att låna pengar till bolaget utan säkerhet. Den största fördelen är att det finns möjlighet till att fler bolag kan ta lån och stärka sitt kapital. Nackdelen blir dock att bolagslånet kan komma att bli dyrare på grund av att långivaren tar en risk med att låna ut pengar till ditt bolag utan säkerhet.

Snabb utbetalning av bolagslån

Filtrera listan och få fram bolagslån med snabb utbetalning. Är ditt bolag i behov av ett företagslån snabbt, kan ni hitta de banker och långivare som erbjuder detta. I vissa fall erbjuds bolag att låna pengar med direkt utbetalning, ofta inom en timme. Läs vidare på bankens hemsida vad villkoren är för att få pengar direkt utbetalda, in på ditt bolags konto.

⚠️

Kredit till bolaget med betalningsanmärkning

Filtrera listan över de banker och långivare som erbjuder lån till bolag med betalningsanmärkningar. Bolagslån är en nisch inom kredit- och lånebranschen som vuxit sig större på senare åren. Precis som andra låneformer, väljer fler aktörer att låna ut pengar till bolag med betalningsanmärkningar idag.

Sortera efter vad som passar er bäst

🏆

Bästa bolagslån 2023

När du är klar med att skräddarsy listan av bolagslån utefter dina preferenser kan du välja att sortera denna utefter bästa bolagslån på svenska marknaden. Detta är betyg som konsumenter har satt och röstat fram som bästa bolagslånet idag genom tjänsten Trustpilot. De bolagslån som inte har några röster behöver dock inte vara sämre eller dåliga. Med anledning att de inte funnits tillräckligt länge på marknaden och därmed inte finns hos tjänsten.

📈

Kredit till bolaget med bästa ränta

Låna pengar till ditt bolag med bäst ränta på marknaden. Sortera listan utefter detta och få fram den potentiellt bästa räntan till ditt bolagslån. Den ränta som sätts i slutändan är dock beroende på flera faktorer där kreditupplysningen står i centrum. Det är egentligen ett mått på den risk som banker anser sig ta med att låna ut pengar till ditt bolag, som leder till den ränta som sätts. Rent krasst, för att få lägst ränta på ditt bolagslån, så bör så lite ”checkboxar” som möjligt vara ikryssade,