Företagslån för enskild firma

Här kan du hitta alla bank och långivare som erbjuder företagslån för enskild firma. För dig som vidare vill anpassa ditt lån till din enskilda firma, kan du filtrera listan efter egna krav. Därefter kan du hitta: företagslån för enskild firma utan säkerhet, lån till enskild firma utan UC, samt utan personlig borgen. Hitta, jämför och ansök direkt genom Låneo.se när du vill låna pengar till enskild firma idag.

Fakturino företagslån logo

Bästa förmedlaren av företagslån september 2020

Företagslån för enskild firma med Fakturino:

  • Individuell räntesättning
  • Låneförslag från upp till 30 banker
  • Företagslån upp till 60 MKR
  • Inget krav på säkerhet
  • Inget krav på personlig borgen
  • Företagslån - Factoring - Checkkredit - Leasing

Snabbmeny

🔍

Jämför lån till enskild firma

Låna pengar till enskild firma utefter dina egna krav och förutsättningar med hjälp av jämförelseverktyget.

3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:

Filtreringen:

📩

Företagslån till enskild firma

Den lista som vi tillhandahåller kan du välja att filtrera för att hitta bland annat företagslån för enskild firma. På detta sätt kan du snabbt och enkelt hitta de banker och långivare som erbjuder lån till enskild firma hos annan aktör än Upplysningscentralen. Sedan kan du även jämföra företagslån till din enskilda firma, för att hitta det bästa alternativet för dig. Det går även bra att kombinera med andra filter för att göra sökningen än mer specifik.

🔓

Företagslån för enskild firma utan säkerhet

Är din enskilda firma ute efter ett företagslån utan säkerhet, kan du välja att filtrera listan av lån till enskilda firmor efter detta alternativ. På detta sätt kan ni hitta företagslån för att förhoppningsvis växa utan att behöva använda firman som säkerhet. När du vill låna pengar till enskild firma tillkommer dock sämre ränta och villkor på lånet. Detta på grund av att då den enskilda firman inte ställs som säkerhet bakom företagslånet.

Låna pengar till enskild firma direkt

Filtrera och hitta de banker och långivare som erbjuder lån till enskild firma med direkt utbetalning. Är din firma i behov av att låna pengar snabbt finns detta som möjlighet idag. Vi har byggt jämförelseverktyget på detta sätt för att kunna erbjuda dig som låntagare att hitta snabba utbetalningarna av företagslån. Detta på grund av att många gånger krävs en summa pengar snabbt, helst direkt in på firmakontot som företagare.

⚠️

Företagslån för enskild firma med betalningsanmärkning

Är du i behov av ett företagslån för enskild firma med betalningsanmärkningar, finns detta som tillgängligt alternativ. Listan tar fram de banker och långivare som erbjuder lån till enskilda firmor trots betalningsanmärkningar, som du vidare kan jämföra efter eget bevåg. Idag blir det allt vanligare att banker bortser från tidigare historik, och fokuserar istället på hur din enskilda firma ser ut i nuläget.

Sortering av lån till enskild firma

🏆

Populära företagslån till enskild firma

När du har filtrerat och anpassat listan efter dina kriterier och förutsättningar kan du välja att sortera efter bästa företagslånet till enskild firma. Vårt jämförelseverktyg är uppbyggd på ett sätt som gör den oberoende, vilket betyder att vi inte påverkar den. Sorteringen som verktyget går efter, kommer från betyg ifrån tjänsten”Trustpilot”. Här kan kunder betygsätta och ge omdöme på bank- och långivare, som vi i sin tur vi kan ta del av.
📈

Företagslån till enskild firma till lägsta räntan

Låna pengar till din enskilda firma med lägst ränta på marknaden. Sortera listan utefter detta alternativ och få fram den potentiellt bästa räntan till din enskilda firma. Den ränta som i slutändan sätts är dock resultatet av flera faktorer där kreditupplysningen står i fokus. Räntan är egentligen ett mått på den risk som banker anser sig ta med att låna ut pengar till din firma.