Firmalån

Hos Låneo.se hittar du alla aktörer som erbjuder firmalån online. För dig som vill anpassa ditt lån till din firma, kan du välja att filtrera listan för att hitta firmalån utan säkerhet, firmalån utan UC samt lån till firman utan personlig borgen. Jämför och ansök direkt genom oss när du vill låna pengar till firman idag.

Fakturino företagslån logo

Bästa förmedlaren av företagslån mars 2021

Firmalån med Fakturino:

  • Individuell räntesättning
  • Låneförslag från upp till 30 banker
  • Företagslån upp till 60 MKR
  • Inget krav på säkerhet
  • Inget krav på personlig borgen
  • Företagslån - Factoring - Checkkredit - Leasing

Snabbmeny

🔍

Jämför firmalån

Låna pengar till firman utefter dina egna krav och specifikationer med jämförelseverktyget nedan.

3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:

Filtret:

📩

Firmalån utan UC

Via oss på Låneo.se kan ni snabbt och smidigt, jämföra firmalån utan UC om detta är lämpligt för er firma. Ett företagslån utan UC kan vara till en fördel för de som inte vill att kreditkollen ska registreras och synas av andra bolag. Det positiva blir då att inte firmans kreditvärdighet påverkas negativt i samband med detta. Det som dock är negativt när kollen görs utan UC, är att sämre ränta och villkor på ditt firmalån kan tillkomma.

🔓

Firmalån utan säkerhet

Är er firma ute efter ett företagslån utan säkerhet, kan ni välja att filtrera listan av firmalån efter detta alternativ. Det finns dock både positiva och negativa aspekter med att låna pengar till firman utan säkerhet. Vad som är positivt är främst att det finns möjlighet till att fler firmor kan erhålla lån till sin verksamhet. Det negativa blir dock att firmalånet kan komma med en sämre ränta och villkor, på grund av att långivaren tar en risk med att bevilja din firma ett lån till din firma utan säkerhet.

Firmalån med snabb utbetalning

Du har som val att filtrera bland aktörer och få fram firmalån med snabb utbetalning. Är din firma i behov av pengar snabbt kan ni hitta de aktörer som erbjuder detta alternativ. I vissa fall får du firmalånet direkt utbetalt, ofta inom någon timme eller samma dag. Det är viktigt att läsa på bankens hemsida som lånar ut pengar till din firma, om vilka villkor de kräver för ett direkt utbetalt lån.
⚠️

Låna pengar till firman med betalningsanmärkning

Filtrera och hitta de aktörer som erbjuder lån till firman med betalningsanmärkningar. Med tiden är det fler långivare som beviljar firmor att låna pengar med betalningsanmärkningar. Vad som dock är bra att tänka på är att firmalånet, på grund av dina anmärkningar blir dyrare. Därför är det viktigt att alltid jämföra dina alternativ för att hitta det bästa alternativet för er.

Sorteringen

🏆

Bästa firmalån 2021

När du är klar med att anpassa listan av firmalån utefter dina specifikationer har du som val att sortera listan utefter bästa firmalån online. Detta är ett omdöme som kunder har satt och röstat fram som bästa firmalånet just nu, genom tjänsten Trustpilot. Hos Trustpilot kan då konsumenter betygsätta sin upplevelse av bank/långivare som vi därefter kan ta del av för att presentera för er.

📈

Lån till firman med lägsta ränta

Låna pengar till din firma med bäst ränta på marknaden just nu. Sortera listan utefter detta alternativ och listan tar fram den potentiellt bästa och lägsta räntan på ditt firmalån. Den ränta som du får på ditt firmalån i slutändan, är dock beroende av flera faktorer. I centrum står kreditkollen och är egentligen ett resultat på den risk som långivare anser sig ta med att bevilja lån till just din firma.