Företagslån med Creditsafe

På denna sida kan du hitta alla företagslån där kreditupplysningen utfärdas av Creditsafe. Det finns en rad fördelar med att låna pengar genom bank/långivare där Creditsafe används vid kreditupplysning. Hos oss kan du även snabbt och smidigt jämföra listan av aktörer för att hitta det som passar dig bäst.

Snabbmeny

🔍

Företagslån med Creditsafe

Nedan kommer listan av de bolag som utfärdar företagslån med Creditsafe och som du kommer att märka, så finns det två alternativ av krysslådor när du jämför företagslån. Den ena är till för de långivare som gör en kontroll hos Creditsafe på företrädaren (person) och den andra där Creditsafe-kontrollen görs på företaget. Det går även bra att kombinera de båda alternativen för att få fram en kreditkontroll genom Creditsafe, på både företrädare och på företaget.

3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:
🚹

Företagslån med Creditsafe på person

I vissa fall finns det en fördel med att kunna erhålla ett företagslån där den personliga kreditkontrollen utförs med Creditsafe. Delvis då på grund av personen bakom ansökan inte påverkar sin egen kreditvärdighet negativt vid ett företagslån. Hitta även listan över samtliga företagslån utan uc, som kan tas idag.

🏭

Creditsafe kreditupplysning på företag

Undvik att den kreditupplysning som utfärdas i samband med ansökan om ett företagslån inte påverkas negativt med Creditsafe. På detta sätt hålls då kreditupplysningen dold för bland annat Upplysningscentralen. Vilket kan vara positivt om ni i framtiden vill ta ett mer omfattande företagslån, och då få möjlighet till en bättre ränta och villkor.

Låna pengar med swish

Vid ansökan om företagslån med Creditsafe

Även fast detta bolag erbjuder en viss anonymitet bakom sina kreditupplysningar, utför de ändå en omfattande och pricksäker kontroll vid ansökan om företagslån genom Creditsafe. När kontrollen som genomförts med avancerade algoritmer, resulterar detta i en kreditpoäng som antingen avslår eller godkänner din ansökan av företagslån. Blir din ansökan om företagslån godkänd genom Creditsafe, baseras även din ränta och det villkor på ditt lånet utefter detta.

Nedan kommer några av de punkter som kreditkontrollen går igenom, när du erhålla ett lån med Creditsafe till företaget som utfärdare.

Betalningsanmärkningar ⚠️

Vid en kontroll i samband med din ansökan om att låna pengar till företaget genom Creditsafe, går de igenom er eventuella historik kring betalningsanmärkningar som kan finnas. Även fast detta indikerar en varning och en stor påverkan av er kreditpoäng, så finns det långivare som erbjuder företagslån med Creditsafe trots betalningsanmärkningar.

Bokslut 📊

Creditsafe går igenom ert företags bokslut vid ansökan om företagslån för flera år tillbaka i tiden. Detta kan ge en helhetsbild av eventuella risker som finns med att bevilja ert företag ett lån idag.

Företrädare 🛂

När ditt företag ansöker om ett företagslån med Creditsafe går de igenom ansvariga företrädare i ditt bolag. Detta för att för att bland annat utvärdera och räkna in i helhetsbilden, om det finns negativ finansiell information hos personer i styrelsen.

Detta är några av de faktorer som Creditsafe tittar på när din kreditkontroll utförs via dem i samband med ett företagslån idag.