Nya företagslån

På denna sida har vi listat alla nya företagslån 2021 på svenska lånemarknaden. Det finns många fördelar med att nya företagslångivare tillkommer och att aktivt söka efter detta är att föredra. Exempelvis medförs fördelaktiga erbjudanden och produkter i och med den rådande konkurrensen.
Fakturino företagslån logo

Bästa förmedlaren av företagslån mars 2021

Nya företagslån med Fakturino:

  • Individuell räntesättning
  • Låneförslag från upp till 30 banker
  • Företagslån upp till 60 MKR
  • Inget krav på säkerhet
  • Inget krav på personlig borgen
  • Företagslån - Factoring - Checkkredit - Leasing

Snabbmeny

🔍

Alla nya företagslån

3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:

Så fungerar filtreringen

📩

Nytt företagslån utan UC

Hos oss kan du snabbt och smidigt hitta nya företagslån 2020 utan UC med hjälp av filtret. Fler nya företagslångivare har sett behovet av att konsumenter gärna söker sig efter företagslån utan UC idag. Av den anledningen tillkommer även nya lån till företag på marknaden, som utför sin kreditupplysning hos annan aktör än Upplysningscentralen.

Detta är positivt i anseende till att konkurrensen ökar bland företagslångivare. Något som i teorin kan innebära bättre villkor och räntor på exempelvis ett nytt företagslån utan UC.

🔓

Nytt företagslån utan säkerhet

Att nya företagslån tillkommer utan säkerhet på marknaden ser vi som en fördel. Vi på Låneo.se ser väldigt positivt på konkurrens just på grund av de biprodukter som detta kan skapa. Företagslån utan säkerhet innebär ofta att lånet kommer med en sämre ränta och villkor, just på grund av bristen på säkerhet bakom.

Vad som nu kan hända är då att när en ny företagslångivare erbjuder ett nytt företagslån utan säkerhet, sätter detta press på befintliga aktörer. Det går inte att skapa nya kunder, så de nya företagen kommer att få kunder från ett håll eller annat.

Nya företagslån med snabb utbetalning

Filtrera listan och hitta nya företagslån med snabb utbetalning. Vad vi väntar på är en ny aktörer inom företagslån som erbjuder en direkt utbetalning. I dagsläget finns det företagslångivare som erbjuder snabba utbetalningar, men inte en direkt. Precis som att hos de andra låneformerna kan du få ett lån direkt utbetalt in på kontot inom ett par minuter.
⚠️

Nytt företagslån med betalningsanmärkningar

Hitta nya företagslångivare som erbjuder nytt företagslån med betalningsanmärkning. Något som även blir allt vanligare är de nya aktörer in om nischen företagslån, som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar till ditt företag.

Sortera listan

🏆

Populära nya företagslån

Vi erbjuder våra besökare möjligheten att kunna sortera våra listor efter den bästa aktören på marknaden.  Vad listan sorterar på, är vad tidigare kunder har gett för betyg på sina upplevelser hos långivare. Av den anledningen kan det alltså finnas möjlighet att inte det nya företagslånet har fått något betyg än. På grund av att det är såpass nytt. Därför har vi valt att sätta våra egna betyg i denna kategori tills vidare.

📈

Lägsta räntan bland nya företagslån

Sortera den sammanställda listan av nya lån till företag på svenska marknaden 2020, efter den bästa räntan. Vi anser att nya företagslångivare har tre alternativ när de ger sig in på denna marknad. Första alternativet är att de har en konkurrenskraftig produkt i form av bättre räntor och villkor. Andra alternativet är att de tillför fördelaktiga erbjudanden till inte minst nya kunder. Det tredje är att de har en unik produkt och vision som utmärker sig från andra företag.