Företagslån till småföretag

Hos oss på Låneo.se kan du hitta en uppdaterad lista över banker och långivare som erbjuder företagslån till småföretag på svenska lånemarknaden online. Här kan du även jämföra listan efter eget bevåg och vill hitta små företagslån med betalningsanmärkning, lån till småföretagare utan UC samt företagslån till småföretag utan säkerhet.

Fakturino företagslån logo

Bästa förmedlaren av företagslån september 2020

Företagslån till småföretag med Fakturino:

  • Individuell räntesättning
  • Låneförslag från upp till 30 banker
  • Företagslån upp till 60 MKR
  • Inget krav på säkerhet
  • Inget krav på personlig borgen
  • Företagslån - Factoring - Checkkredit - Leasing

Snabbmeny

🔍

Jämför små företagslån

Skräddarsy ditt företagslån efter era egna preferenser och förutsättningar.

3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:

Listan filtreras efter följande:

📩

Småföretagare erbjuds lån utan UC

Filtrera listan och hitta alla företagslån utan UC riktat till småföretagare på svenska lånemarknaden. Det finns både fördelar och nackdelar med att ta ett företagslån utan UC, oavsett om det gäller småföretag eller inte. Fördelen är den diskretion som tillkommer när bland annat du som småföretagare vill ha ett lån utan UC. Företagslånet påverkar inte din kreditvärdighet negativt, då kreditupplysningen inte registreras. Nackdelen är att företagslånet utan UC kommer med en sämre ränta och villkor.

🔓

Företagslån till småföretag utan säkerhet

Är du ute efter ett företagslån till ditt småföretag utan säkerhet finns detta som alternativ för er idag. Det finns både fördelar och nackdelar med ett företagslån till småföretag utan säkerhet. Det positiva är att möjligheten till att erhålla ett företagslån utan säkerhet ökas markant. Små företagslån utan UC kan de allra flesta ha chans att bli beviljad. Nackdelen är dock att detta kan komma med ett pris – sämre villkor och ränta. 

Små företagslån med snabb utbetalning

Via detta filter kan du hitta små företagslån till småföretag med snabb utbetalning. Detta är något som kan komma väl tillhands för småföretagare som är ute efter ett företagslån snabbt in på kontot. Banker som erbjuder små företagslån med snabb utbetalning samarbetar med externa tjänster som möjliggör detta. Den tjänst som vanligtvis används för detta ändamål heter ”Trustly” och integreras då med långivare och storbanker. Vi på Låneo.se anser att utbetalning inom ”bankdagar” ligger i det förgångna.

⚠️

Företagslån till småföretagare med betalningsanmärkning

Vill du erhålla ett företagslån som småföretagare med en eller flera betalningsanmärkningar finns denna möjlighet idag. Möjligheten att kunna ta ett företagslån som småföretagare trots en eller flera betalningsanmärkningar är något som blir allt mer vanligt. Banker och långivare granskar mer din nuvarande ekonomiska situation, istället för den gamla. Detta är något som är positivt i detta anseende men vad som bör tas i beaktande är att du kan få sämre ränta och villkor på företagslånet som småföretagare med betalningsanmärkningar

Sortera små företagslån

🏆

Bästa lån till småföretagare

Vi har tagit del av tusentals kundomdömen, recensioner och betyg från tidigare konsumenter när du vill hitta bästa företagslån till småföretagare. Som oberoende jämförelsetjänst av bland annat företagslån till företagare kan vi snabbt och smidigt ta del av denna information för att vidare presentera till dig. Förhoppningsvis underlättar detta för dig som är ute efter små företagslån, att kunna välja detta utefter bästa långivare.
📈

Företagslån till småföretag med bästa räntan

Du har som ett andra sorteringsalternativ, möjlighet att hitta den bästa räntan på företagslån till småföretag online. Företagslån generellt, har bra räntor och villkor idag. Men banker och långivare har olika räntesatser och spann för vad du potentiellt kan få på ditt företagslån till ditt småföretag. Av den anledningen är det alltid att föredra att då jämföra små företagslån för att hitta den den bank som erbjuder bästa räntan på företagslån till småföretag.

Bästa omstartslånet

Små företagslån till små företag

Småföretag behöver nödvändigtvis inte vara mindre etablerat eller existerat under en kortare tid på marknaden. För många småföretag finns det en taktik med att vara små, just för att det krävs mindre utgifter i företaget som personal och lokaler. Är du en duktig entreprenör kan du ha en mindre personstyrka med ett värde av det dubbla. Oavsett scenario är det ofta detta som kategoriserar om du får ett företagslån riktat till småföretag eller inte.

Däremot finns ändå chansen för småföretag att erhålla ett större lån, men detta är beroende på vissa faktorer. Exempelvis kassaflöde och antal år som företaget vart verksamma tillsammans med bland annat betalningsanmärkningar osv. Företagslån till småföretag finns att hitta genom oss via jämförelseverktyget nedan.