Företagslån utan borgen

Vi har listat samtliga banker och långivare som beviljar företagslån utan personlig borgen på nätet.  Vidare kan du även jämföra denna lista för att hitta bland annat: företagslån utan personlig borgen och utan UC, lån till företag utan borgen med direkt utbetalning samt företagslån utan personlig borgen med betalningsanmärkningar.

Fakturino företagslån logo

Bästa förmedlaren av företagslån september 2020

Företagslån utan borgen med Fakturino:

  • Individuell räntesättning
  • Låneförslag från upp till 30 banker
  • Företagslån upp till 60 MKR
  • Inget krav på säkerhet
  • Inget krav på personlig borgen
  • Företagslån - Factoring - Checkkredit - Leasing

Snabbmeny

🔍

Jämför lån till företag utan borgen

Anpassa och hitta det bästa företagslånet för dig med hjälp av jämförelseverktyget.
3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:

Så skräddarsyr du ditt lån till företaget:

📩

Företagslån utan personlig borgen

Via detta filter kan du hitta de banker och långivare som erbjuder företagslån utan personlig borgen samt där en kreditupplysning tas av annan aktör än Upplysningscentralen. Detta alternativ passar för dig som inte vill att din kreditupplysning ska registreras i samband med din ansökan av lån utan personlig borgen. På detta sätt påverkas inte din kreditvärdighet negativt när du då vill ta ett företagslån utan borgen idag.

🔓

Lån till företag utan borgen utan säkerhet

Hos oss kan du snabbt och smidigt hitta de aktörer som beviljar dig ett lån till ditt företag utan borgen samt utan säkerhet. Vi har haft som mål när vi skapade denna jämförelsetjänst att du som låntagare ska på ett snabbt och smidigt sätt kunna hitta det du söker utan krångel. Här kan du då på ett enkelt sätt hitta kombinationen av företagslån utan personlig borgen, samt få det utan säkerhet.

Snabb utbetalning av företagslån utan personlig borgen

Genom att bocka i detta filter kan du snabbt och smidigt hitta de långivare som erbjuder dig ett företagslån utan personlig borgen med snabb utbetalning. I många fall sker utbetalningen direkt hos angivna banker. I värsta fall får du pengarna samma dag om villkoren för direkt utbetalningen hos långivaren uppfylls. Detta passar bra för er om ni är i behov av ett företagslån utan borgen med pengar snabbt in på företagskontot och vill lösa ett akut problem.
⚠️

Lån till företag utan borgen med betalningsanmärkningar

Behöver ni låna pengar till företaget utan borgen med betalningsanmärkningar finns detta som möjligt alternativ idag. Kombinationen av företagslån utan personlig borgen och betalningsanmärkning kan dock komma att bli kostsam. Detta på grund av att de flesta banker och långivare har en individuell räntesättning. Detta betyder att ränta och villkor sätts utefter den risk som de anser att de tar med att bevilja ett företagslån till låntagaren. Denna kombination består av två förhöjda riskfaktorer som då leder till resultatet av räntan och villkoren.

Sortera den sammanställda listan

🏆

Bästa lånet till företag utan personlig borgen

Hos oss på Låneo.se kan du på ett enkelt och smidigt sätt sortera din skräddarsydda lista av företagslån utan personlig borgen, för att hitta den bästa långivaren. Denna information får vi tag i från en tjänst som heter ”Trustpilot”. Hos dem kan kunder och befintliga låntagare ge omdömen och betyg på sin erfarenhet av bank och långivare. Stjärnorna representerar antalet, ju fler desto bättre.

Detta behöver dock inte betyda att de banker som inte har stjärnor är dåliga eller sämre för det. På grund av att dessa långivare kanske inte finns med hos Trustpilot och kan därmed inte betygsättas.

📈

Företagslån till utan borgen med bästa räntan

Du kan även välja att sortera listan över de långivare som erbjuder företagslån utan personlig borgen med den bästa räntan. Vissa banker och långivare jobbar dock utan ränta på företagslån. Utan de tjänar pengar på fasta och rörliga avgifter istället. Hos oss kan du dock välja att filtrera din skräddarsydda lista av företagslån utan personlig borgen, efter den då potentiellt bästa räntan.

Som vi nämnde så sätter de flesta banker och långivare sin ränta individuellt. Den ränta som då presenteras här, är vad du då potentiellt sett kan komma att få på ditt lån till företaget utan borgen.

Låna pengar med swish

Fördelar med lån utan personlig borgen

Chansen till att få ett företagslån utan borgen beviljat, ökar markant. Är du i behov att låna pengar till företaget kommer du inte stoppas av att du inte kan ställa en eller flera som borgensmän till lånet.

Nackdelar med lån utan personlig borgen

Nackdelen med ett lån till företaget utan personlig borgen är att det blir dyrare. Detta på grund av att risken inte blir fördelad över fler parter och är därmed inte lika säker affär i bankens ögon.