Företagslån utan UC

På denna sida har vi tagit fram en komplett lista över banker och långivare som erbjuder företagslån utan UC på svenska marknaden. Hos oss kan du även kombinera listan med andra filter för att hitta det bästa alternativet för dig, när du vill låna pengar utan UC till ditt företag.

Låna pengar utan UC till företaget

När du vill låna pengar utan UC (Upplysningscentralen) görs detta vanligtvis genom Creditsafe eller Bisnode idag. Vad som skiljer företagslånet utan UC – mot ett företagslån med UC, är att kreditupplysningen inte syns för andra långivare och aktörer som erbjuder en kreditupplysning. Detta innebär att du kan ansöka om att låna pengar hos banker som inte använder sig av UC, utan att det påverkar din kreditvärdighet.

Snabbmeny

🔍

Företagslån utan UC

Med vårt jämförelseverktyg kan du välja att skräddarsy ditt företagslån utan UC för att hitta det bästa alternativet för dig.

3/5
Belopp:
Utan säkerhet i företaget:
Anmärkning:
Löptid:

Filtrera listan efter följande:

📩

Alla företagslån utan UC

Listan är som standard filtrerad efter att hitta alla företagslån utan UC på svenska lånemarknaden online. Vill du trots detta få fram alternativen av företagslån med UC, kan du välja att bocka ur listan för att få fram dessa alternativ. I de allra flesta fall brukar ditt företagslån komma med en något sämre ränta och villkor när vi vill låna pengar utan UC idag. Detta på grund av att bolagen bakom kreditupplysningen beviljar denna diskretion som tillkommer med ett företagslån utan UC, men till ett pris.
🔓

Låna pengar utan UC & utan säkerhet

Genom oss kan du hitta och jämföra företagslån utan UC och utan säkerhet. Bocka i rutan för ”utan säkerhet i företaget” för att företagslån utan säkerhet och utan UC. Vi jobbar dagligen för att hålla våra listor över företagslån uppdaterade och de egenskaper som utmärker dem. Det finns något företagslån för alla oavsett storlek och inkomst hos ditt företag.

Företagslån utan UC direkt utbetalning

Är du ute efter att låna pengar utan UC till ditt företag med snabb utbetalning finns denna kombination tillgängligt för dig. Genom att använda filtret kan du snabbt och smidigt  hitta företagslån utan UC med direkt utbetalning in på företagskontot. Läs igenom villkoren innan hos långivare eller banken för vad som krävs för den snabba utbetalningen. Vanligen krävs bland annat att du ansöker med BankID för att underlätta ansökningsprocessen för långivare.

⚠️

Företagslån utan UC med betalningsanmärkning

Vill du erhålla ett företagslån utan UC med betalningsanmärkning finns detta som alternativ för er. Vi har valt att utforma vårt jämförelseverktyg för att ni, snabbt och smidigt kan kombinera olika alternativ. I detta fall fall kan ni då genom filtren hitta och jämföra samtliga företagslån utan UC trots betalningsanmärkningar, på låntagaren idag.

Sortering av listan

🏆

Populära företagslån utan UC online

Du har som valmöjlighet att sortera din lista över det bästa företagslånet utan UC på svenska marknaden online. Det finns tusentals företagare som har lånat pengar utan UC till sitt företag idag. Vi har tagit del av tusentals kundomdömen och betyg för att kunna erbjuda dig vad som det bästa företagslånet utan UC är på marknaden just nu. Detta kan förhoppningsvis hjälpa dig att underlätta inför ditt val av företagslån utan UC.
📈

Lägsta räntan på företagslån utan UC

Du har som ett andra sorteringsalternativ möjlighet att hitta den lägsta räntan på företagslån utan UC idag. Faktum är att fler aktörer som erbjuder dig att låna pengar utan UC till företaget väljer att genomföra sin kreditupplysning hos annat bolag än Upplysningscentralen. Detta gör att på sikt kommer konkurrensen att öka och förhoppningsvis leda till bättre räntor och villkor på företagslån utan UC.