GF Money

GF Money erbjuder ett lån i form av kontokredit, som ett kreditkort fast online. Du kan välja summan mellan allt från 1000 – 30 000 kr som du snabbt och smidigt kan ta ut när du själv behagar. Så snart du har du har blivit beviljad kreditbeloppet. Ränta betalar du endast på den summan du har valt att ta ut. 

Du väljer själv hur länge du vill återbetala den lånade summan på och pengarna kommer i bästa fall inom loppet av några minuter in på ditt konto. GF Money har erbjudit krediter på den svenska marknaden genom andra varumärken sedan 2007 och är ett av de mer etablerade aktörerna inom snabblån.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - GF Money

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lumify ansökan

GF Money krav

 • Mellan 18 till 72 år
 • Folkbokförd i Sverige i minst fem år
 • Inga betalningsanmärkningar eller ärenden hos kronofogden
 • Stadig månadsinkomst och en deklarerad inkomst de senaste två åren
 • Inga obetalda krediter hos någon av GF Money Consumer Finance varumärken
 • Vanliga avslag så som ej skyddad identitet, saknad av adress, skuldsanering, förvaltarskap osv

Lumify ansökan

GF Money lånevillkor & ansökan

Lånevillkor

Genom GF Money kan du som konsument ansöka om en kontokredit på upp till 30 000 kronor. Du beviljas en en kredit där du helt på eget bevåg väljer hur mycket du vill använda. Gränsen på kredit bestäms av din kreditvärdighet, där kreditupplysningen sker utan UC. En kreditupplysning sker alltid men hos GF Money sker detta via Creditsafe.

Du betalar endast för det du den krediten du använder/lånar. Avbetalningen är flexibel vilket betyder att du själv väljer vilken summa som ska återbetalas. En längre tid ger dig ger dig då en lägre månadskostnad. Det finns även möjlighet till öka din kreditgräns. Det positiva med detta är att det inte tillkommer extra avgifter vid en höjd kreditgräns.

Du betalar tillbaka din kontokredit genom att betala den faktura som kommer en gång i månaden. Du betalar minst 39,30 procent av det utnyttjade beloppet eller 350 kronor beroende på vilket som är högst. Räntan baseras på det belopp som du har utnyttjat. Den nominella räntan är 39,3 procent.

GF Money - ingen återbetalning under 60 dagar

GF Money erbjuder ingen återbetalning under 60 dagar men du kan givetvis betala ett högre belopp eller lösa skulden direkt utan extra kostnad. Förutom ränta och amortering tillkommer en uppläggningsavgift, en uttagsavgift vid varje uttag som du gör samt en aviseringsavgift som tillkommer vid varje faktura.

Lumify erbjudande

GF Money fördelar

Om GF Money

Om GF Money

GF Money är verksamma i flera nordiska länder och har vart på marknaden sedan 2007. De bistår med tjänster som bland annat konsumentkrediter, företagskrediter, leasing, factoring, fastighetstjänster och inkassoverksamhet.

GF Moneys mål är expandera och nå ut i Europa som mer än endast endast ett konsumentkreditinstitut. De vill utöka verksamheten i form av nya tjänster och nya branscher. Detta med fokus på att skapa moderna lösningar till företag, konsumenter och investeringsprodukter med god avkastning.

Lumify erbjudande

GF Money recension och omdöme

GF Money beskriver sig själva som ett smart alternativ till  de traditionella bankerna med snabba och noggranna tjänster. De beskriver även sig själva även som modiga lyhörda och flexibla. Vi på Låneo.se kan inget mer än att instämma. Tillsammans med den starka grund de har på marknaden samt ambitionen att ständigt utvecklas och expandera gör GF Money till en stark kandidat på marknaden. En marknad som redan är konkurrensutsatt men behöver kreditgivare som GF Money för att öka den ännu mer.

Produkten de tillhandahåller är av hög kvalitet med många bra fördelar för konsument. Fördelar som bland annat flexibla löptider, möjlighet till direktutbetalning, kredit utan UC och höjd kreditgräns utan extra avgifter. Med detta får GF Money ett gott omdöme av oss och vi skulle rekommendera detta kreditinstitut om du uppfyller kraven.

GF Money lån representativt exempel:

Räkneexempel

Kreditgräns: 5 000 - 30 000 kr. Minsta månadskostnad är 6 % av uttaget belopp eller 350 kr, vilket som är högst. Månadsränta 3,28 %, Nominell årsränta 39,3 %, Uppläggningsavgift 320 kr, Uttagsavgift 49 kr, Aviavgift 35 kr. Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor som återbetalas på 12 månader är 56,73 %, totalkostnad 20 996 kr.

GF Money öppettider och kontakt

reverslån

GF Money öppettider

 • Måndag: 08:00 – 18:00
 • Tisdag: 08:00 – 18:00
 • Onsdag: 08:00 – 18:00
 • Torsdag: 08:00 – 18:00
 • Fredag: 08:00 – 18:00
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt
Compari låneförmedlare

GF Money kontakt

 • Företagsnamn: GF Money Group
 • Org.nummer: 556876-2578
 • Adress: Östra Ågatan 31, Uppsala
 • Postort: BOX 1306,751 43 UPPSALA
 • Telefon: 08 – 50 23 7000 
 • E-post: info@gfmoney.se