Internetlån

Genom oss på Låneo.se kan du hitta och jämföra internetlån när du är i behov av att låna pengar snabbt på internet. Listan av internetlån kan du även filtrera och sortera på för att hitta det onlinelån som passar dig bäst. Tjänsten vi erbjuder är för dig som konsument helt kostnadsfri och utan premisser.

Bästa privatlånet november 2022

Internetlån: Därför rekommenderas Zmarta:

  • Lån upp till 600.000 kr
  • 2.95–27.0%
  • Lån trots betalningsanmärkning
  • Upp till 35 låneerbjudanden med endast 1 UC
  • Använd pengarna till precis vad du vill!

Onlinelån

Numera är det lätt för personer att ta ett onlinelån idag, även kallat ett reverslån. Till skillnad mot tiden innan internet var detta en långdragen process för båda parter bakom lånet. Idag kan du snabbt och lätt ansöka om onlinelån via internet genom ett par knapptryck och vid vissa tillfällen få pengar utbetalda direkt. Det är även lättare att bli beviljad ett onlinelån idag, även fast du kanske till och med har en betalningsanmärkning sedan tidigare.

Detta innebär egentligen ett eget ansvar för dig som låntagare att utvärdera om ett onlinelån verkligen är en god idé att ta eller inte. Detta pga att det kan komma stora konsekvenser vid utebliven betalning av ett onlinelån som i värsta fall kan resultera i kronofogden. Detta betyder att onlinelånet inte bara kan bli dyrt för dig, men även sätta krokben många år framåt för din privatekonomi.

Snabbmeny

🔍

Jämför internetlån

Listan av internetlån kan du jämföra efter eget bevåg för att hitta de alternativ som passar dig bäst. Listan visar som standard de 10 bästa internetlånen på marknaden utefter tidigare kundrecensioner.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Internetlån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtera listan efter:

💰

Önskad lånesumma

Välj önskat lånebelopp för ditt internetlån. Spannet mellan lägsta lånebelopp och högsta är väldigt brett. Som minst kan du låna 1000 kr och som mest upp mot 600 000 kr. Kom ihåg att aldrig låna mer pengar än vad du är i behov av då ett lån alltid måste återbetalas och desto större lånebelopp – desto större kommer slutkostnaden att bli.

📩

Internetlån utan UC

Filtrera listan utefter internetlån utan UC Beroende på hur stort lånebelopp du vill ha kan du hitta ett internetlån utan UC. De flesta mindre låneformer som exempelvis sms lån eller snabblån kan hittas som alternativ till utan kreditupplysning hos UC. Detta kan vara att föredra om du inte vill att din kreditupplysning ska sparas och registreras.

Sortera onlinelån efter:

Internetlån med direkt utbetalning

Filtrera och hitta internetlån med direkt utbetalning in på ditt konto. Vissa nya banker/långivare har valt att fokusera sin verksamhet på direkta utbetalningar. Detta kan vara till fördel för dig som är i behov av pengar akut. För att internetlån ska utbetalas direkt krävs det att långivaren ska ha öppet samt att de samarbetar med din storbank. Se även:

⚠️

Internetlån med betalningsanmärkning

Hitta och jämför internetlån med betalningsanmärkningar. En del internetbanker har nischat in sig på att konsumenter med betalningsanmärkningar ska kunna erhålla ett onlinelån trots detta. Vill du ha en sammanställd lista på endast de långivare som erbjuder ett online lån med betalningsanmärkning kan du hitta det på angiven sida. En betalningsanmärkning kan komma med ett pris, ofta med sämre villkor och högre ränta. Vårt tips är att besöka vår sida med gratis smslån utan UC för att se om det något passar dig där bättre.

🏆

Bästa internetlån

Du kan sortera listan för att hitta bästa internetlån på svenska marknaden Det finns externa tjänster som ”Trustpilot” där konsumenter kan recensera och betygsätta långivare på internet. Dessa resultat kan vi ta del av för att presentera för dig i hopp om att göra ett bättre val. Detta sätter även press på resterande långivare att erbjuda rättvisa produkter för att komma med i denna lista.

📈

Internetlån med bästa räntan

Sortera listan efter internetlån med bästa räntan . En fördel som kommer med hög konkurrens är att du som konsument kan få ta del av bättre villkor och räntor på ditt onlinelån. Vi har en en enskild sida för erbjudanden från långivare som exempelvis gratis mikrolån som du kan ta del av. Dessa erbjudanden är vanligtvis riktade till nya kunder från nya långivare på marknaden.