Kontokredit - Kreditkonto

Med en kontokredit eller kreditkonto kan du låna pengar för att vid ett senare tillfälle använda som en buffert. Denna sida är tillägnad till dig som är ute efter att hitta den bästa kontokrediten anpassad för just dig. Med vår hjälp kan du på egen hand jämföra kontokrediter och hitta bland annat: kontokredit utan UC, kreditkonto med betalningsanmärkning samt kontokredit med direkt utbetalning.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC juli 2021

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
  • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
  • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
  • Låna pengar trots betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter

Snabbmeny

🔍

Alla kontokrediter och kreditkonton online

Med hjälp av verktyget kan du snabbt och smidigt jämföra kontokrediter online för att hitta den bästa kontokrediten anpassat efter dina krav och förutsättningar. 

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Kontokredit

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Kontokredit utan uc svar direkt

Många kontokrediter på marknaden erbjuder kontokredit utan UC med svar direkt. Dessa kan du hitta hos oss genom att filtrera på kontokredit utan UC. Det är inte ovanligt att de flesta kreditkontona erbjuds utan UC  samt med svar direkt om ansökan, detta på grund av att de flesta byggt sin verksamhet med fokus på digitalt. Vad som däremot ofta krävs vid ett svar direkt om kontokreditansökan är BankID.

Filtrera efter dina krav

📩

Kreditkonto utan UC

Filtrera listan efter behov över kontokredit utan UC. När en aktör utför sin kreditupplysning på personer som ansöker om kontokredit utan UC gå de ofta genom antingen Creditsafe eller Bisnode. Det positiva med att utföra en kontroll genom exempelvis Creditsafe är att de inte delar med sig av sin upplysning till UC eller annan aktör. På detta sätt kan du ansöka om kontokredit utan UC utan att det påverkar din kreditvärdighet negativt.

Kontokredit utbetalning direkt

Filtrera och hitta aktörer som erbjuder kreditkonto med direkt utbetalning. En av de främsta fördelarna med kontokredit är att de ofta erbjuds med utbetalning direkt. När du väl ansökt och blivit godkänd din önskade lånesumma kan kontokrediten ofta betalas ut direkt till ditt bankkonto.

Kontokredit utbetalning direkt dygnet runt året om

I många fall kan utbetalning av kredit även ske direkt, oavsett tid eller dag på året. Detta betyder att även om det är röd dag, vardag, kväll eller natt, så kan kontokrediten betalas ut direkt, oftast inom 15 minuter.

⚠️

Kontokredit med betalningsanmärkning

Filtrera din lista över kreditkonto med betalningsanmärkning via verktyget. Vad som fler kreditgivare erbjuder är kontokredit med betalningsanmärkning. Detta är något som är aktörer blivit bättre på att filtrera fram, alltså de personer som har den ekonomiska förmågan att hantera en kontokredit trots betalningsanmärkning idag.

Självklart finns det både för-och nackdelar med detta. Fördelen blir att fler personer kan ta ut en kredit idag för att kunna använda som en extra säkerhet i vardagen. Samtidigt som konkurrens på marknaden ökar och teoretiskt sett leder till förbättrade lånevillkor, trots en kontokredit som kan tas med betalningsanmärkning.

🏆

Bästa kontokrediten 2020

Sortera och hitta den bästa kontokrediten 2020 enligt svenska folket. Att låna pengar genom kontokredit är något som blivit allt ”modernare” på senare tid. Detta på grund av de många fördelar som ett kreditkonto kan medföra. Bland annat snabba utbetalningar och låga räntor. Vi har tagit del av befintliga kundrecensioner online och tagit reda på vilket svenska folket anser är den bästa kontokrediten 2020. Tjänsten vi använder oss av är ”Trustpilot” och är en plattform för kunder att betygsätta och ge omdöme på bland annat kreditkontogivare online.
📈

Kontokredit med låg ränta

Sortera listan efter kontokredit med lägsta räntan idag. Vad som utmärker kontokrediter något från andra lån är att fler kontokreditgivare jobbar med fasta räntor. Detta betyder att alla personer som ansöker om kreditkonto får samma ränta, oavsett ekonomiska förutsättningar. Sen finns det även självklart kontokrediter som fortfarande tillämpar individuell räntesättning. Oavsett vad så kan du alltid välja att få fram den kontokrediten med lägst ränta idag, genom att sortera efter detta alternativ.

Kreditkonto online

Kreditkonto online är något som blivit alltmer populärt de senaste åren. Traditionella lån är något som verkar vara mättat på marknaden och konsumenter vill ha något nytt. De fördelar som tillkommer med kreditkonto online, är den lätta tillgängligheten. Många kreditkonton online kan användas flexibelt och tillkommer med låga räntor och snabba utbetalningar dygnet runt. Ett perfekt medel för att finansiera akuta situationer där en summa pengar behövs direkt, oavsett tid på dygnet.

Nya kontokrediter med/utan UC

Här finns listan över bland annat alla nya kontokrediter med och utan UC. Kontokredit är något som kan vara till fördel för den person som kan behöva ett statiskt externt konto där de kan låna pengar ifrån när det behövs. 

Kontokredit utan bankid

Kontokredit utan bankid

Hos oss kan du hitta kontokredit utan BankID. Det tillhör dock ovanligheten att kontokrediter och kreditkonton tillkommer utan BankID idag, detta på grund av att aktörer fokuserar verksamheten kring snabba ansökningar och utbetalningar av lån. För att detta ska kunna ske på ett så friktionsfritt sätt som möjligt, krävs ofta ett BankID. Vid en ansökan av kreditkonto utan BankID, brukar i regel denna process ta längre tid än med ett BankID.

Kontokredit 20000 kr utan UC

En av få nackdelar med kontokredit är att summorna är relativt låga, i alla fall när det kommer till ett kreditkonto utan UC. Vi har därför av den anledningen valt att presentera den två bästa kontokrediterna som erbjuder 20 000 kr utan UC. Bästa kontokredit 20000 kr utan UC:

SMS Pengar

🥇
4.7/5

Expresskredit

4.6/5