Korttidslån

Hitta och jämför korttidslån på nätet genom oss på Låneo.se. Den sammanställda listan kan du även filtrera och hitta bland annat korttidslån utan UC, korttidslån med betalningsanmärkning samt korttidslån med direkt utbetalning. När du är klar och hittat det bästa alternativet för dig klickar du dig vidare till angiven långivare för att ta dig vidare till ansökan.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC mars 2021

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
  • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
  • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
  • Låna pengar trots betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter

Korttidslån kontra långtidslån

Ett korttidslån är ett lån som har en återbetalningstid på runt 30-90 dagar. Det är alltid att föredra att ansöka om ett korttidslån om du ska låna en mindre summa pengar. Detta på grund av att ju kortare återbetalningstiden är – desto lägre blir slutkostnaden. Innan du ansöker om korttidslån bör du därför ha med i beräkningen att kunna återbetala summan inom en kortare period. Om du inte återbetalar beloppet inom utsatt tid kan då korttidslånet komma att bli dyrare pga betalningspåminnelser tillkommer.

Långtidslån

Ett långtidslån är att föredra om du vill låna en något större summa pengar. Då är det bättre att sikta in sig på minst ett halvår. Detta med anledning att månadskostnaden för ett större lån ökar markant ju lägre betalningsmånader du har. Det finns alltså både för- och nackdelar med ett långtidslån kontra ett korttidslån.

Snabbmeny

🔍

Jämför korttidslån

Hitta och jämför korttidslån på nätet efter dina behov och förutsättningar med hjälp av jämförelseverktyget.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Korttidslån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtrera listan

Korttidslån utan UC

Jämför och hitta korttidslån utan UC. Du kan använda filtret för att hitta korttidslån utan UC om det finns behov av det. Korttidslån utan UC kan vara att föredra om du inte vill att din kreditupplysning ska delas och registreras hos UC. I annat fall kan dock ett lån utan UC komma att bli ett dyrare alternativ för dig på grund av den diskretion som erbjuds.

📩

Korttidslån med betalningsanmärkning

Filtrera och hitta korttidslån med betalningsanmärkning. Är du i behov av ett korttidslån med betalningsanmärkning kan du välja att filtrera listan efter detta. Vad som dock brukar tillkomma är något sämre räntor på ditt lån på grund av den risk som långivare anser med att bevilja detta. Vad du kan göra är att istället leta efter ett gratis sms lån utan UC om detta finns tillgängligt.

⚠️

Korttidslån direkt utbetalning

Filtrera och hitta korttidslån med direkt utbetalning. Flera långivare har valt att fokusera på snabba utbetalningar av bland annat korttidslån. Genom att filtrera på detta kan du hitta de aktörer som betalar ut korttidslånet direkt in på kontot.

🏆

Bästa korttidslån

Du har som val att sortera på bästa korttidslånet på marknaden efter konsumenters omdömen. Vår jämförelselista är uppbyggd på det sätt att du ska kunna sortera den efter bästa betyg för att hitta det bästa alternativet på marknaden.
📈

Korttidslån med bästa räntan

Du kan sortera listan på korttidslån efter den potentiellt lägsta räntan från långivare. Vad du får för ränta på ditt lån är svårt att säga på rak arm då den sätts individuellt utifrån en rad faktorer som bland annat räknas ut av din kreditvärdighet.
Låna pengar till aktier

Korttidslån på nätet

Det finns flera fördelar med ett korttidslån på nätet, detta kan dock även bli till en nackdel om du inte sköter betalningen. Oavsett måste du vara beredd på att hantera kostnaden för att inte det ska påverka dig negativt.

Fördelar korttidslån

Ett korttidslån är att föredra om du är i behov av en lägre summa pengar som du vet att du kan betala tillbaka inom kort. Exempelvis kanske du behöver 1000 kr för att klara av sista veckan innan lönen och vet då med dig att du kan återbetala beloppet den 25:e. Då kommer du endast ha en betalning av ränta om du tagit lånet på 30 dagar. På detta sätt kan ett korttidslån bli billigare för dig än ett långtidslån om du sköter betalningen direkt vid utsatt tid.

Nackdelar korttidslån

Ett korttidslån kan komma att stå dig dyrt om du inte betalar tillbaka pengar inom utsatt tid. Detta är lätt hänt på grund av att beloppet ska återbetalas inom en kortare period och ökar då risken att inte klara av betalningen. Därför måste du ha med i beräkningen inför ditt korttidslån att betalningen ska vara återbetald inom kort.