Låna pengar direkt

Låna pengar direkt via trygga långivare online. Tillsammans står vi för jämförelsen, ansökan gör du hos angiven aktör direkt online. Filtrera listan efter långivare som erbjuder dig att låna pengar direkt på kontot efter egna kriterier och preferenser. Preferenser som bland annat: låna pengar direkt med låg ränta, med betalningsanmärkning samt utan UC.

Låntagarnas logo
Bästa låneförmedlaren september 2020

Låna pengar direkt: Därför rekommenderas Låntagarnas:

  • Nominell ränta fr. 2,95%
  • Effektiv ränta fr. 6,06%
  • Inga avgifter
  • Jobbar utan provisionsbaserade löner
  • Jämför räntor mellan 11 långivare
  • Möjlighet till billigast lån via låneförmedlare
  • Anmärkning accepteras EJ

Bästa låneförmedlaren september 2020

Låna pengar direkt: Därför rekommenderas Låntagarnas:

Snabbmeny

🔍

Låna pengar direkt på kontot

Jämför och låna pengar direkt på kontot efter behov. Vad som är viktigt att tänka på vid behov av att låna pengar direkt på kontot, är du måste inneha ett konto hos någon av storbankerna. Med vår jämförelse kan du även filtrera efter den bank som du är kund hos för att hitta den långivare som erbjuder pengar direkt på kontot till just din bank.

Vidare kan du även välja att smalna av sökningen för att låna pengar direkt på kontot utan UC eller med betalningsanmärkningar. Vi jobbar ständigt med att utöka filterfunktionen för att våra besökare på egen hand ska kunna utföra betydelsefulla jämförelser.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Låna pengar direkt

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtrera och sortera efter behov

💰

Ange önskad summa

Ange summan mellan - kr att låna

Vid behov kan du välja att filtrera listan över de långivare som erbjuder dig att låna pengar direkt efter önskad lånesumma. Vi har valt att dölja detta område som standard då funktionaliteten lätt kan upplevas som överflödig.

Men som sagt, finns behovet kan du ta fram detta filter för att sedan justera listan och låna pengar direkt genom utvalda banker. Som max kan du idag låna 500 000 kr direkt in på kontot med en max löptid på 15 år.

📩

Låna pengar direkt på kontot utan UC

Ibland kan det vara av fördel att låna pengar direkt på kontot utan UC. Vid detta behov kan du enkelt ta fram de långivare som erbjuder kunder att låna utan UC. I de allra flesta fall består listan av långivare som erbjuder kunder att låna pengar direkt, av mindre lån som exempelvis mikrolån. Detta gäller även när lånet tas utan UC-kontroll.

En av de främsta fördelarna när du vill låna pengar direkt på kontot utan UC, är att kreditupplysningen inte påverkar ditt kreditbetyg negativt. Vilket kan vara positivt vid ett framtida större lån, där lånesumman påverkar slutkostnaden mer marginellt än ett mindre.

⚠️

Låna pengar direkt med betalningsanmärkning

Kombinationen av att låna pengar direkt samt med betalningsanmärkningar är något som fler lån- och kreditgivare väljer att erbjuda idag. Rent digitalt går utvecklingen framåt med stormsteg där algoritmer ständigt förbättras och kan lättare filtrera fram potentiella kunder med anmärkningar. Utvecklingen digitalt visar sig även ge positiv påverkan på den ledtid från att personer blivit godkända att låna – till att få pengarna utbetalda till kontot.

Något som även kommer påverkas är konkurrensen mellan långivare som erbjuder kunder att låna pengar direkt till kontot med betalningsanmärkning. Positivt i den aspekt att ju fler lån- och kreditgivare som erbjuder denna kombination, desto fler alternativ har du att jämföra mellan. Som i teorin då kan leda till att priser, lånevillkor och räntor förbättras.

📈

Låna pengar direkt med låg ränta

Låna pengar direkt med låg ränta, sortera listan efter lägst ränta inom denna kategori. Allmänt är räntan något som påverkas när banker erbjuder kunder att låna pengar direkt på kontot. Detta med anledning att det krävs en utomstående tredjepart för att kunna skapa denna möjlighet med pengar direkt till kontot. Den tredjepart som ligger bakom detta är Trustly.

Anledningen till att då räntan påverkas när du vill låna pengar direkt är på grund av att denna tjänst tar en avgift eller betalning vid användning. Av vad vi sett hittills är påverkan av räntan låg men kan förhoppningsvis i framtiden bli lägre.  Vi lever trots allt i en digital värld som ständigt är under utveckling och allt som heter ”bankdagar” kommer sakta men säkert försvinna.