Låna pengar till aktier och fonder

Jämför alla långivare som erbjuder dig att låna pengar till aktier och fonder. Har du en god investeringsmöjlighet i aktier eller fonder men ingen buffert? Ta ett lån för aktier- och fondköp genom våra listade aktörer. Utan säkerhet kan du ta ett lån till aktier upp till 600.000 kr via ett så kallat privatlån. Välkommen in för att jämföra och hitta det bästa aktielånet för just dig!

Bästa privatlånet juli 2021

Låna pengar till aktier: Därför rekommenderas Zmarta:

  • Lån upp till 600.000 kr
  • 2.95–27.0%
  • Lån trots betalningsanmärkning
  • Upp till 35 låneerbjudanden med endast 1 UC
  • Använd pengarna till precis vad du vill!

Snabbmeny

🔍

Jämför aktielån - Lån till köp av aktier

Hitta och jämför långivare som erbjuder dig att låna pengar till aktier snabbt, enkelt och smidigt. När du hittat den aktör som passar dig bäst klickar du på ”gå till …” för att påbörja din ansökan. Med vårt specialbyggda verktyg som ständigt är under utveckling kan du bland annat hitta och låna till aktier med betalningsanmärkning och eller utan UC.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Låna pengar till aktier

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna pengar till aktier

Låna till att köpa aktier

Det finns vissa tillfällen då en situation som uppstått på marknaden skapar utrymme för att göra en bra affär. Många människor har, eller har inte en buffert för oförutsedda händelser. I vilket fall som helst kanske denna budget inte kan täcka en investeringsmöjlighet men du behöver oavsett få loss en summa pengar. Vid detta tillfälle kan du se över möjligheten till att låna för att köpa aktier.

Är du säker på att den risk du tar genom att ta detta lån för att köpa aktier kan vara en risk att ta – finns det inget som stoppar dig. Dock vad som är värt att tänka på är att pengarna som du lånar till ett aktieköp ska betalas in kommande månad, oavsett hur det går för dina aktier.

Låna pengar till investering i fonder

låna pengar till aktier coronavirus Låna pengar till investering och eller i fonder som privatperson. Som vi nämnde innan om att en situation kan skapa utrymme för ett tillfälle du inte vill missa. Exempel på detta är vid bland annat börsnedgångar som exempelvis den som uppstod under vintern 2021 som följd av bland annat det ”Nya Coronaviruset”. Börsen går övertid alltid uppåt under decennierna vilket ger upphov till att faktiskt köpa fonder eller aktier vid en nedgång.