Lån utan BankID

Hos oss kan du snabbt och smidigt hitta samtliga lån utan BankID på onlinemarknaden. Låna pengar utan mobilt BankID från långivare i listan lika säkert som med BankID. Med verktyget kan du även hitta och jämföra snabblån / smslån utan BankID efter dina premisser för att hitta det mest förmånliga alternativet för dig. 

Snabbmeny

🔍

Samtliga lån utan BankID

I listan nedan hittar du samtliga lån utan BankID som du vidare kan anpassa efter dina egna kriterier och behov. OBS! Processen för att ta ett lån utan mobilt BankID brukar i regel vara något längre på grund av att verifieringen måste ske utan legitimeringen av BankID. 

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Lån utan BankID

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna pengar utan mobilt BankID

Vi listar endast de aktörer som erbjuder personer att låna pengar utan mobilt BankID, som ligger under tillsyn av Finansinspektionen. Innan långivare får marknadsföra sig på den svenska lånemarknaden måste de uppfylla de kriterier och krav som angetts av myndigheten. Vi tar upp detta för att försäkra våra besökare om att när de lånar pengar utan BankID från en aktör hos oss, är det endast genom certifierade företag. Detta med anledning att det lätt kan missuppfattas att ett företag är mindre seriöst bara för att de inte använder sig av BankID vi signering.

Filtrera efter dina krav

💰

Låna pengar utan identifiering

Ange summan mellan - kr att låna

Anpassa listan av de aktörer som erbjuder dig ett lån utan identifiering och signering med BankID efter den summa du önskar att låna. Det belopp du önskar att låna utan identifiering med mobilt BankID går sedan att kombinera med fler alternativ. Exempelvis kan du välja att hitta smslån utan BankID med betalningsanmärkning, och eller utan UC.

📩

Snabblån utan Bankid och utan UC

Idag finns det möjlighet att ta ett lån utan BankID och utan UC. Här kan du anpassa din valmöjligheter efter detta vid behov genom att kryssa i lådan för det. De aktörer som ger ut kreditupplysningar vid ett lån utan BankID och utan UC är ofta Creditsafe eller Bisnode. Faktum är att fler långivare som behandlar mindre summor som sms- och snabblån, utför sin kreditupplysning hos annan aktör än UC.

Detta är något som är positivt i anseende till den konkurrens som skapas, som förhoppningsvis kommer att leda till bättre räntor och villkor.

Smslån utan BankID

Är du i behov av ett smslån eller snabblån utan BankID med snabb utbetalning finns möjligheten att filtrera listan efter detta. Mindre lån som smslån och snabblån tillkommer i regel med sämre villkor, vilket kan vara bra att ha i åtanke innan ansökan. 

⚠️

Låna utan BankID med betalningsanmärkning

Är du i den sits där en betalningsanmärkning försvårar din möjlighet till ett lån kan du trots detta hitta de aktörer som ser över anmärkningen här. Genom att filtrera listan efter detta alternativ kan listan presentera de företag som erbjuder personer att låna utan BankID samt med betalningsanmärkningar.

Låna utan mobilt BankID

Lån utan BankID BankID är något som alla personer i Sverige har, eller? Svaret är självklart nej på den frågan, alla har inte mobilt BankID. I takt med tiden digitaliseras alltmer tjänster och hamnar online, vilket underlättar mycket i det vardagliga livet. Vad som även växer i takt med digitaliseringen är användandet och signering med mobilt BankID. De flesta långivare har implementerat detta i sin ansökningsprocess av lån och helt bojkottat all annan signering än med någon form av E-legitimation.

Men vad händer då med de personer som inte har BankID? I och med att fler aktörer endast använder endast detta som signeringsmöjlighet så lämnas den person som inte har möjlighet till en E-signering, utanför. Därför underlättar vi för dessa personer genom att lista de aktörer som erbjuder personer att låna utan mobilt BankID idag.

Låna pengar snabbt utan BankID

Låna pengar snabbt utan BankID hos angivna långivare  i listan. Det är vanligt att missförstå säkerheten bakom en ansökan, att den inte är lika säker utan BankID än med. Det finns dock flera fördelar med att ansöka med BankID, men att låna pengar utan BankID är säkert, men går inte lika snabbt. 

Kreditkort utan BankID

Kreditkort utan BankID är även något som finns tillgängligt för den person som av någon anledning är utan BankID. Skillnaden blir att dock att processen vid ansökan av ett kredikort utan BankID, blir något längre och mer komplicerad, men är absolut en möjlighet.

Nedan presenterar vi ett kreditkort som du kan beställa utan BankID vid signering av ett avtal. Denna aktör är även en av de bästa på marknaden som vi med säkerhet varmt kan rekommendera våra besökare.

re:member flex

Kreditkort utan BankID

Räkneexempel: Om krediten utnyttjas till 20 000 kr och man har en ränta på 17,24 % blir den effektiva räntan 14,67 %. Detta förutsatt att 39 räntefria dagar används.