Lån med svag kreditvärdighet utan UC

Är du ute efter ett lån med svag kreditvärdighet utan UC har vi listat samtliga långivare som du har störst chans att få ett lån beviljat här. Personer upplever idag att de inte kan låna pengar på grund av sin låga kreditvärdighet, trots att behovet finns. Befinner du dig i denna situation föreslår vi på Låneo.se att ett samlingslån kan vara på sin plats för att reda ut ekonomin inför framtiden.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC mars 2021

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
  • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
  • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
  • Låna pengar trots betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter

Lån med svag kreditvärdighet

I listan nedan finner du samtliga aktörer som erbjuder dig lån med svag kreditvärdighet. I listan finns även låneförmedlare som specialiserat sig på att hjälpa dig med svag kreditvärdighet att låna pengar för att ordna upp ekonomin. Dessa aktörer samarbetar med uppemot 39 st bank/långivare och är kända för det som kallas samlingslån eller omstartslån som är till för de personer som vill ta lån med svag kreditvärdighet.

Vi rekommenderar Advisa för dig som är ute efter att samla dina lån och krediter då de samarbetar med flest långivare på marknaden (39 stycken) och du har därmed störst chans att få ett lån trots dålig kreditvärdighet.

Snabbmeny

🔍

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Lån med svag kreditvärdighet utan UC

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lån trots svag kreditvärdighet utan UC

För den person som vill ta ett lån trots svag kreditvärdighet utan UC finns det flera aktörer som kan bistå dig med denna hjälp. Idag finns det en förmedlare som har specialiserat sig på mindre lån som snabblån och sms lån där lånet också oftast tas utan UC.

Det kan vara att föredra att gå genom denna förmedlare när du vill ta ett lån med svag kreditvärdighet utan UC, då denna aktör samarbetar med endast denna typ av långivare. Se förmedlaren nedan (klicka på bilden för att gå till Klara lån).

Lån med svag kreditvärdighet och betalningsanmärkning

Är du ute efter lån med svag kreditvärdighet och betalningsanmärkning? Vi har valt att presentera alla kredit- och långivare som vi har i vår lista vilket i dagsläget är över 100 st. På detta sätt blir det lättare för dig att filtrera listan efter eget behov för att bland annat kombinera både utan UC samt med betalningsanmärkning. Idag finns det flera aktörer som erbjuder både och, vilket också är de som beviljar flest lån för dig med svag kreditvärdighet.