Gratis mikrolån

Vi har hittat och sammanställt en list på lån/kreditgivare som erbjuder dig att ta ett gratis mikrolån idag. Den tjänst vi erbjuder är också gratis för dig som konsument utan några förpliktelser. Vidare kan du även jämföra listan av gratis mikrolån för att uppfylla andra kriterier såsom direktutbetalning, utan UC eller om du har betalningsanmärkningar.

Monara lån logo

Bästa kontokrediten oktober 2020

Gratis mikrolån med Monara:

  • Upp till 30.000 kr
  • Enkel ansökan
  • Ingen UC (Bisnode används)
  • Flexibel betalning
  • Lånebesked direkt
  • Direktutbetalning 24/7 till storbankerna

Snabbmeny

🔍

Jämför listan av gratis mikrolån

När du kan ta mikrolånet gratis genom en kredit/långivare har du redan då gjort en god affär. Vidare kan du också genom oss filtrera och jämföra gratis lån efter dina förutsättningar. Det är bra att gå igenom långivarens villkor en extra gång på grund av att villkor och erbjudanden ändras ibland från dag till dag.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Gratis mikrolån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Så fungerar filtret

💰

Lån mellan

Välj en summa mellan – kr att låna. Ange önskad summa att låna gratis genom att dra i slidern till önskat belopp. Det är sällan långivare erbjuder ett mikrolån gratis idag,. På grund av att ett mikrolån eller annat minilån som är gratis betyder med andra ord att det är både utan avgifter samt är räntefri. Då det är utan dessa två faktorer som gör mikrolånet gratis.

📩

Gratis mikrolån utan UC

Hitta och jämför mikrolån utan UC Ett mikrolån kommer sällan med en kreditupplysning hos UC idag. De går oftast genom antingen Bisnode eller Creditsafe. Vill du dock säkerställa detta som alternativ kan du bocka i rutan för det och då endast få fram mikrolån gratis utan UC.

Gratis mikrolån direkt utbetalning

Hitta och jämför gratis mikrolån med direkt utbetalning Ibland kräver akuta situationer en mindre summa pengar som ett mikrolån. Kan då ett mikrolån gratis med direkt utbetalning ligga till hands är detta en ännu större fördel för dig. Tänk dock på att utbetalningen sker endast direkt om kredit/långivare hunnit få din ansökan samt behandla den innan de stänger kontoret.

⚠️

Gratis lån med betalningsanmärkning

Gratis mikrolån med betalningsanmärkning Har du betalningsanmärkningar i bagaget kan du med stor sannolikhet hitta ett lån trots detta idag. Har du tur kan du även få mikrolån gratis med betalningsanmärkning också. En anmärkning brukar ligga till lags för ett sämre villkor på ditt mikrolån. Hittar du ett gratis lån idag trots anmärkningar är det antagligen du som gjort det största kapet på marknaden.

🏆

Bästa gratis mikrolån

Hitta det bästa mikrolånet som är gratis på marknaden idag. Den lista vi bistår med är som standard sorterad på bästa långivare som erbjuder dig ett mikrolån gratis idag. Som vi nämnt tidigare är listan inte överflödig av dessa erbjudanden men skulle den fyllas på kan detta vara av användning. Vi jobbar aktivt med att försöka hitta nya och fördelaktiga erbjudanden från långivare som vi vidare kan presentera för dig. Det bästa erbjudandet en kan få är dock just att ett lån är gratis hos vissa långivare.

Vissa har som långivare har som praxis att erbjuda detta till nya kunder. Medan andra har detta som ett lockerbjudande för att generera kunder. Oavsett kan du hitta de mikrolån som är gratis på marknaden idag genom oss och göra ett bra kap när du vill låna pengar gratis idag.