Gratis smslån

Med vår kostnadsfria tjänst kan du hitta och jämföra gratis smslån utan UC direkt på svenska marknaden 2020 – 2021. Utöver detta kan du även hitta bland annat: gratis smslån med direkt utbetalning, gratis smslån med betalningsanmärkningar samt bästa gratis smslånet utan UC. För att göra ansökan trycker du på ”Gå till långivarens namn” och gör sedan din ansökan på bankens hemsida.

ViaConto logo

Bästa smslånet november 2020

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Låna mellan 1000 - 20.000 kr
  • Utan UC (Creditsafe används)
  • Få pengarna samma dag
  • Inga dolda avgifter
  • Snabb och smidig ansökan med BankID

Gratis låneerbjudanden

Varför det finns smslån eller lån överhuvudtaget som är gratis låter lite väl bra för att vara sant. Att säga att lånet är gratis är dock lite att ta i för du behöver faktiskt betala tillbaka den summa pengar du väljer att låna. Vad som däremot faktiskt är gratis – är resterande delar. Resterande delar som ränta och avgifter. Nya kredit/långivare kan komma med erbjudanden till nya kunder med möjlighet att låna pengar gratis.

Andra långivare erbjuder detta som standard men ofta med större utrymme för dig som konsument att inte uppfylla kraven på vägen. Krav som sedan gör att ditt gratis smslån utan UC blir till ett vanligt smslån med ordinarie kostnader. Ett exempel på detta är att de kan erbjuda dig ett smslån gratis utan UC – förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar. Detta är något som långt ifrån en omöjlighet att kunna utnyttja ett sådan erbjudande för att betala tillbaka pengarna direkt vid nästa löning.

Om kontot ekar tomt

Vi kan tycka att detta kan vara en bra lösning om kontot ekar tomt i slutet på månaden och det är ett par dagar kvar till löning. Då kan du ta ett gratis smslån direkt för att då sedan endast betala tillbaka den lånade summan utan ränta samt avgifter.

Snabbmeny

🔍

Jämför gratis smslån

Genom vårt smarta verktyg kan du nu jämföra listan efter dina egna kriterier såsom summa, direktutbetalning, med betalningsanmärkningar eller bästa gratis smslån utan UC. Vill du ha fler alternativ av sms lån kan du hitta dessa i länken.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Gratis smslån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Så fungerar filtret

💰

Önskad lånesumma

Välj en summa mellan kr att låna. Filtrera den sammanställda listan av gratis smslån utan UC efter önskad lånesumma. I dagsläget finns det inte många alternativ i listan med detta erbjudande. Som standard visar listan samtliga lånesummor och erbjudanden. Det kan därav vara att föredra att inte försöka filtrera utefter summa för att då ha fler valmöjligheter.
📩

Gratis sms lån utan UC

Listan är som standard filtrerad efter gratis smslån utan UC. Listan på dessa krav är i dagsläget rätt så tunn. Därför lämnar vi kvar möjlighet att kunna släppa på filtret för att kunna få fram fler valmöjligheter om det nu önskas. Vanligtvis hamnar en kreditupplysning hos antingen Creditsafe eller Bisnode när den inte går genom Upplysningscentralen (UC).

Gratis sms lån direkt utbetalning

Filtrera och hitta gratis smslån utan UC med direkt utbetalning in på ditt konto. Genom att bocka i denna ruta har du möjlighet att kunna få ditt smslån gratis utan UC utbetalt direkt in på ditt bankkonto. Detta förutsatt att du har ett personkonto hos storbanken som finns angiven hos långivaren. Din ansökan ska också vara inskickad och behandlad innan stängning hos kredit/långivare för att få en direkt utbetalning. I värsta fall kommer du att få pengarna inom 24 timmar vilket inte heller är så pjåkigt.

⚠️

Gratis smslån utan UC med betalningsanmärkning

Hitta ett gratis smslån utan UC med betalningsanmärkningar 2019 – 2020 Vi brukar i de allra flesta fall avråda dig att ta ett lån idag om du har betalningsanmärkningar. Delvis för att en anmärkning tyder på att du inte har fixat tidigare återbetalning/återbetalningar i tid men också för att dessa lån ofta tillkommer med en högre ränta. Men i detta fall kommer faktiskt detta smslån gratis – helt utan ränta och avgifter trots din betalningsanmärkning.

🏆

Bästa gratis sms lån utan UC

Listan är sorterad efter bästa gratis smslån utan UC på marknaden. Vi använder oss av en tredjepartstjänst vid namn ”Trustpilot” där tidigare kunder kan recensera och betygsätta bla långivare på nätet. Vi som jämförelsetjänst kan vidare presentera resultatet av vad tidigare kunder tillsammans utnämnt till bästa gratis sms lån utan UC 2020 – 2021. Idag finns det inte många långivare som har detta erbjudande men står det endast mellan två st där den ena har högre betyg än den andra så kan förhoppningsvis detta underlätta ditt val.