Gratis snabblån

Vi har listat och sammanställt gratis snabblån utan UC. Detta betyder med andra ord att långivare erbjuder dig att ta ett snabblån utan ränta samt utan avgifter. Ett gratis snabblån erbjuds av kredit/långivare till bland annat nya kunder eller som ett lockerbjudande. Oavsett anledning finns det gratis snabblån som du kan erhålla idag och du kan hitta listan på dessa hos oss.

ViaConto logo

Bästa smslånet november 2020

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Låna mellan 1000 - 20.000 kr
  • Utan UC (Creditsafe används)
  • Få pengarna samma dag
  • Inga dolda avgifter
  • Snabb och smidig ansökan med BankID

Möjligheten till gratis snabblån

Möjligheten att kunna erhålla ett gratislån är en produkt av konkurrens. Kommer en ny långivare på svenska marknaden måste de kunna presenter en högkvalitativ låneprodukt eller på något annat sätt locka kunder. Ett snabblån som är gratis är då ett sätt för låneföretagen att fånga konsumenters intresse. Att aktivt leta efter erbjudanden hos långivare som har dessa kampanjer är att föredra. Att utnyttja konkurrensen till det maximala för att bland annat kunna få ett gratis snabblån – utan ränta och avgifter.

Snabbmeny

🔍

Jämför gratislån

I dagsläget finns det inte alltför många långivare som erbjuder ett gratislån idag, vilket betyder att listan kommer att vara rätt tunn. När långivare har kampanjer och erbjudanden där de erbjuder ett snabblån gratis kommer det dock att hamna här – med tiden kanske det fylls på. Var noga med att se efter att kredit/långivaren har detta erbjudande innan du gör själva ansökan för att säkerställa detta. Med anledning att dessa kampanjer kan komma upp lika snabbt som de tas bort av banken.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Gratis snabblån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtrera listan av gratis snabblån

💰

Önskad lånesumma mellan

Genom att dra i slidern kan du justera ditt önskade lånebelopp. Låter du detta filter vara orört kommer listan att visa samtliga valmöjligheter för dig. Vill du ha ett högre lånebelopp kan du istället besöka våra andra sidor för att hitta detta. Exempelvis kan du med ett blancolån (ett lån utan säkerhet) vanligtvis låna mellan 5000 – 600 000 kr.
📩

Gratis snabblån utan UC

Hitta och jämför gratis snabblån utan UC online. Vill du hitta de aktörer som erbjuder dig ett gratislån utan UC idag kan du välja att filtrera listan utefter detta alternativ. Detta kan vara ett bra alternativ för dig som inte vill att din kreditupplysning ska registreras hos Upplysningscentralen. I regel tillkommer en sämre ränta när du vill låna pengar utan UC men i detta fall är snabblånet gratis.

Gratis snabblån med direkt utbetalning

Hitta och jämför snabblån gratis med direkt utbetalning Ibland sker akuta oförutsedda händelser där en summa pengar omgående krävs, gärna direkt in på kontot. Genom att filtrera listan utefter detta alternativ kan du hitta de långivare som beviljar ett gratislån direkt in på bankkontot. För att få ett gratislån direkt in på kontot krävs dock att bland annat lån/kreditgivaren har öppet samt hinner behandla ansökan innan stängning.

⚠️

Gratis snabblån med betalningsanmärkning

Gratis snabblån med betalningsanmärkning Har du en eller flera betalningsanmärkningar på dig kan du välja att ta fram dessa alternativ utefter det. Att du kan ta ett gratislån med betalningsanmärkning är ett bra sätt att undgå ett sämre villkor samt ränta som anmärkningen vanligtvis brukar ge.

🏆

Bästa gratislånet

Bästa gratislånet online på marknaden. Listan är som sagt ganska tunn på långivare som erbjuder gratis snabblån idag. Listan vi bistår med är som standard sorterad på bästa gratislånet utefter kundomdömen på nätet. Det finns tredjepartstjänster vars huvudsakliga syfte är att bistå kunder med en plattform där de kan få sin röst hörd. Här kan de recensera, betygsätta och ge omdöme på bland annat lån/kreditgivare online. Här kan även andra privatpersoner ta del av denna information för att själva kunna göra ett bättre val när de letar efter exempelvis snabblån.