Bästa låneförmedlare

Jämför och hitta bästa låneförmedlare 2020 direkt på nätet. Med hjälp av webben kan vi snabbt och smidigt ta reda på vilken låneförmedlare som har fått bäst betyg av svenska folket 2020. Vidare kan du själv välja att filtrera den sammanställda listan av bästa låneförmedlare idag, efter egna kriterier. Kriterier som bland annat: Bästa låneförmedlare utan UC och bästa låneförmedlare med betalningsanmärkning.
Låntagarnas logo
Bästa låneförmedlaren september 2020

Låneförmedlare: Därför rekommenderas Låntagarnas:

 • Nominell ränta fr. 2,95%
 • Effektiv ränta fr. 6,06%
 • Inga avgifter
 • Jobbar utan provisionsbaserade löner
 • Jämför räntor mellan 11 långivare
 • Möjlighet till billigast lån via låneförmedlare
 • Anmärkning accepteras EJ

Bästa låneförmedlaren september 2020

Låneförmedlare: Därför rekommenderas Låntagarnas:

Snabbmeny

🔍

Bästa låneförmedlare 2020

Med hjälp av jämförelseverktyget kan du snabbt och smidigt hitta bästa låneförmedlare på svenska marknaden 2020. Vidare kan du även filtrera listan utefter fler kriterier för att hitta den låneförmedling som passar dig bäst anpassat efter dina behov.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Låneförmedlare

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Jämför låneförmedlare

Jämför låneförmedlare med hjälp av de filter vi tagit fram. Nedan går vi igenom några av de filter som kan underlätta för dig i ditt sökande av låneförmedlare. Bland annat kan du till exempel jämföra låneförmedlare utan UC och eller med betalningsanmärkning. Det går även bra att kombinera filtren för att fördjupa sökningen ännu mer.

Så fungerar filtret

💰

Önskad lånesumma

Välj en summa mellan kr att låna. Du kan använda slidern för att välja den lånesumma du är intresserad av. Använder du inte slidern kommer samtliga alternativ att finnas till ditt förfogande. Låneförmedlare har snarlika summor vilket då kan ge mindre effekt vid användning av slidern.
📩

Låneförmedlare utan UC

Hitta bästa lånförmedlaren 2020 utan UC Är du ute efter att hitta ett lån utan UC finns detta som alternativ att filtrera utefter. Andra upplysningscentraler är Bisnode och Creditsafe, det är ofta här en kreditupplysning hamnar vid ett lån utan UC. Dock samarbetar låneförmedlare sällan med långivare som inte tar UC.

Bästa låneförmedlare 2020 med direktutbetalning

Hitta bästa låneförmedlare 2020 med direkt utbetalning Utvecklingen på marknaden har inte kommit så långt att samarbetet mellan låneförmedlare och långivare kan kombinera detta alternativ. Med anledning att båda parter behöver behandla ansökan i två led. Men detta kan komma att bli aktuellt i framtiden.

⚠️

Låneförmedlare med betalningsanmärkning

Jämför och hitta bästa låneförmedlare 2020 med betalningsanmärkning. Låneförmedlare samarbetar idag med långivare som beviljar dig ett lån med betalningsanmärkning idag. En låneförmedlare som specialiserat sig på betalningsanmärkningar är Anmärkning.se. Denna förmedlare kan vara att föredra då de samarbetar med fler långivare som beviljar anmärkningar.

Sortera din lista på bästa låneförmedlingen idag

🏆

Bästa låneförmedlaren på marknaden

Sortera din lista efter bästa låneförmedlingen i Sverige enligt kundrecensioner. Idag kan vi på Låneo.se sammanställa och ta del av tusentals befintliga kundomdömen på marknaden. Med hjälp av andra tjänster vars syfte är att erbjuda kunder att sätta omdöme och betyg på bland annat låneföretag/kreditgivare kan vi då presentera detta resultat till dig. Detta är tacksamt för dig som konsument att slippa den processen att behöva ta reda på sånt själv. Tjänsten heter ”Trustpilot” och har varit verksamt sedan 2007.

📈

Bästa låneförmedlare med bäst ränta

Sortera din lista och hitta bästa låneförmedlare med bäst ränta 2020 på marknaden. Genom en låneförmedlare har du störst chans att få ett bra låneerbjudande. Med anledning att de samarbetar med dussintals ansluta långivare som konkurrerar om dig som kund. På detta sätt kan du komma att få en bättre ränta på ditt lån idag. I vissa fall kan det vara en god idé att göra två ansökningar hos två olika låneförmedlare på grund av att du då kan öka dina chanser att få ett bättre erbjudande. Med anledning att de samarbetar med olika långivare.

Bästa låneförmedlare

Vilken låneförmedlare är bäst?

Den låneförmedlare som är bäst för dig är den förmedlare som är bäst anpassad för dig. Lät det konstigt? Vi ska försöka förklara vad vi menar med detta. Tittar du en extra gång på de filter som finns att anpassa listan efter så kan du se att ju fler filter som är ikryssade, ju färre alternativ har du.

Detta betyder även att ju färre kriterier du har när du jämför låneförmedlare, ju större chans har du till att få den bästa dealen. I andra änden finns de personer som är ute efter att jämföra låneförmedlare utan UC eller låneförmedlare med betalningsanmärkning, och kommer därmed få färre alternativ på bordet. Färre alternativ på bordet = sämre chans till bättre deal.

Men rent logiskt sett bör den låneförmedlaren med flest anslutna banker, också vara den generellt bästa. Den bästa låneförmedlaren är då Advisa, som vi också starkt kan rekommendera, men enligt kundomdömen hos ”Trustpilot” är Direkto den bästa.

Bästa låneförmedlare för dåligt kreditbetyg

Den bästa låneförmedlaren för den med dåligt kreditbetyg är antingen Anmärkning.se, som fokuserat sin verksamhet på att förmedla lån åt personer med betalningsanmärkningar eller Klara lån. Den förstnämnda låneförmedlaren samarbetar endast med långivare som beviljar anmärkningar, vilket betyder att du om du befinner dig i denna situation kommer du att få fler banker som mottar din ansökan.

Den andra låneförmedlare, som vi nämnde ovan är för tillfället den enda aktör som förmedlar lån utan UC och kan därmed vara ett alternativ att använda för dig som är ute efter låneförmedlare för dåligt kreditbetyg.

Låna pengar med swish

Vilken låneförmedlare har flest banker?

Den låneförmedlare som har flest banker är Advisa, de samarbetar med 39 stycken banker och långivare. Den största fördelen att gå genom den låneförmedlaren med flest banker är att du potentiellt sett kommer att ha flest låneerbjudanden att välja mellan.

Låna genom en låneförmedlare

En låneförmedlare är en tjänst eller ett företag som har ett nära samarbete med långivare och banker. Istället för att själv jämföra mellan olika lån och räntor som långivare erbjuder, körs din förfrågan mot flera banker och långivare samtidigt. Tips! För dig som är 18 år kan Likvidum låneförmedlare passa dig där också inkomstkravet är 10.000 kr per månad.

Detta förkortar i sin tur stegen när du själv ska välja mellan de olika låneerbjudande som varje bank och långivare har var för sig. Den höga konkurrensen mellan låneföretagen gör att du kan få bättre erbjudanden och villkor än vad du i vanliga fall hade fått, vilket dock även gäller för en traditionell jämförelsesajt som denna. Fördelar med att ansöka lån genom en låneförmedlare:

Fördelar

 • Din ansökan körs mot flera långivare samtidigt
 • Du använder en kreditupplysning för alla ansökningar
 • Du spar ännu mer tid än vad som görs med en traditionell jämförelsesajt av lån

Fördelar hos låneförmedlare är även dess nackdelar

Tjänsten som låneförmedlare erbjuder är gratis och förmedlingen får provision när de förmedlat en kund åt långivaren. Trots detta förespråkar vi alltid att du ändå ska göra en egen undersökning och testa dig fram just för att du själv ska få ett bättre grepp om lånemarknaden och de företag som tillhandahåller tjänsten. Detta med anledning att fördelarna med att ansöka om lån genom en låneförmedlare, även är dess nackdelar:

Nackdelar

 • De jämför endast låneerbjudanden mellan de aktörer som de samarbetar med vilket kan betyda att vissa inte är med i jämförelsen.
 • Det är helt enkelt för lätt och smidigt. Möjligheten att tänka själv och bilda sin en egen uppfattning om lånen och företagen bakom, minskas.
 • För att få informationen om erbjudanden av lån måste du göra ansökan vilket leder till att du använder en kreditupplysning, även om du accepterar ett erbjudande eller inte.

Så går förmedlingen till

1. Låneförmedling som passar ditt ändamål

Som tidigare nämnt har konkurrens på marknaden möjliggjort att många förmedlingar har tillkommit. Vad som senare skulle ske är att låneförmedlare har riktat in sig specifikt på enskilda låneformer. När du hittat den som passar ditt ändamål kan du nu gå in och fylla i ansökan. I ansökan är det till din fördel att vara noggrann. Detta med anledning att dina önskemål kommer att välja vilka anslutna långivare som passar dina krav.

Till exempel, om ditt mål med lånet är att samla lån finns detta med i rullistan över valen att berätta vad du vill använda pengarna till. I de flesta fall kan du välja att inte berätta vad ändamålet är men det kommer som sagt vara till din fördel i slutändan.

2. Budgivningen

När du skickat in din ansökan med dina kriterier sker då en budgivning mellan de långivare som låneförmedlaren samarbetar med. Det som gör dig till god kandidat om ett fördelaktigt budkrig är beroende på kreditkontrollen som gjorts innan själva budgivningen. Det är alltså utifrån detta som kommer prägla just dina låneerbjudanden från bankerna.

Det positiva med en budgivning är att du låter banker/långivare konkurrera mot varandra. Detta leder till att hela marknaden sakta men säkert kommer att bli mer fördelaktig för låntagare oavsett ekonomiska bakgrund.

3. Låneerbjudanden

I de allra flesta fall är ett låneerbjudande baserat på din ekonomiska situation, det finns undantag där alla får samma erbjudande som exempelvis hos Fairlo. Anser kreditbolagen att du innebär en låg risk för att få problem med återbetalning av lånet kommer du att få en bättre ränta samt erbjudande. I andra änden får du antingen avslag eller ett sämre erbjudande. Oavsett bakgrund kan du alltid ha med dig att du fått bästa möjliga ränta och erbjudande från de anslutna kreditbolagen, i och med budgivningen.

Nya låneförmedlare 2019 -2020

Nya låneförmedlare som tillkommit under 2019 – 2020 är bland annat Compari, Combiloan, och Anmärkning.se. En av fördelarna med att det tillkommer nya låneförmedlare på marknaden är att konkurrensen höjs mellan parterna. Detta skapar rent teoretiskt sett en större möjlighet för dig som konsument att få ett bättre erbjudande på ditt lån idag. Med tanke på att nya låneförmedlare måste ta utrymme i en konkurrentutsatt bransch som ofta resulterar i fördelaktiga utkomster.