Minilån

Ansök om minilån direkt vi Låneo.se. Listan av mindre lån och krediter kan du även jämföra efter eget bevåg för att hitta det bästa minilånet för just dig. Hitta: minilån utan UC, minilån med direkt utbetalning samt mini lån med betalningsanmärkning.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC juli 2021

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
  • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
  • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
  • Låna pengar trots betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter

Mindre lån – stort ansvar

Ett litet lån som minilån kan vara till en stor hjälp för dig som befinner dig i en besvärlig situation där en liten summa pengar kan komma till hjälp.Oavsett om summan är såpass liten som 500kr, 1000 kr eller 2000 kr, kan detta vara till stor hjälp beroende på situationen och tiden. Däremot får du aldrig glömma bort att pengarna måste återbetalas i tid.

Ansvar

Pengarna som du lånar, oavsett om det är ett större eller mindre lån måste alltid återbetalas i tid. Lika väl som ett minilån kan hjälpa dig i svår situation rent finansiellt, så kan det även sätta käppar i hjulet vid oaktsamhet. Påminnelseavgifterna är dyra och räntorna i sig är höga. Se till att alltid ha en återbetalningsplan innan du beslutar dig för att ta ett minilån.

Snabbmeny

🔍

Jämför minilån

Börja med att anpassa listan av långivare som erbjuder minilånet till dig som konsument. Vi har valt att underlätta för dig med vårt specialbyggda jämförelseverktyg så att du kan hitta det bästa minilånet för just dig.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Minilån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtrera snabbt och smidigt

💰

Låna mellan - kr

Hitta den långivare som beviljar mini lån till dig, utifrån filtrering av lånesumman. Vad som är viktigt att lägga på minnet är att ett minilån är relativt lätt att erhålla, även fast din kreditvärdighet är något sämre. Detta betyder att fler personer kan komma att erhålla ett mini lån idag, även de som kanske inte är fullt kapabla till att hantera ett. Därmed bör du endast låna den summa som du faktiskt behöver, så att skulden inte blir allt för stor.

📩

Minilån utan UC

Filtrera och hitta de långivare som erbjuder minilån utan UC på svenska lånemarknaden. Du kan även jämföra minilånen utan UC för att hitta det bästa alternativet för just dig och dina preferenser. Det mindre lånen som ett minlån, kan ofta tas utan UC. Detta betyder att du kommer att ha många valmöjligheter att välja mellan när du är ute efter ett litet lån som smslån utan UC. Du kommer då också att ha fler alternativ att jämföra mellan, vilket är till en fördel.

Minilån direkt utbetalning

Med detta filter kan du snabbt och smidigt hitta de långivare som erbjuder minilån direkt utbetalt in på kontot. Detta alternativ kan vara bra för dig som är ute efter ett lite mindre lån direkt för att lösa ett potentiellt akut problem. Utomstående tjänster som bland annat ”Trustly” är en av de aktörer som har kunnat möjliggöra en sådan direkt utbetalning av minilån.
⚠️

Mini lån med betalningsanmärkning

Har du en eller flera betalningsanmärkningar finns det banker och långivare som erbjuder mini lån trots detta. När du klickar i denna ruta tar listan fram endast de aktörer som beviljar ett mini lån med betalningsanmärkning. Vad som dock är bra att tänka på är att dessa lån ofta tillkommer med en sämre ränta på grund av anmärkningen på lånet.

Sortera direkt

🏆

Bästa minilån 2021 - 2021

Sortera listan av banker och långivare efter bästa minilån 2021 – 2021 på svenska lånemarknaden. Den lista vi går efter för att hitta det bästa minilånet får vi från Trustpilot. På denna plattform kan konsumenter betygsätta banker och långivare som står för bland annat mini lån på marknaden. Efter dessa betyg kan därmed vi som jämförelsetjänst presentera resultatet, och låta dig sortera efter bästa minilån på svenska marknaden.
📈

Mini lån med lägsta räntan

Sortera listan av mini lån för att hitta den långivaren som erbjuder lägst ränta. Den lägsta räntan som banker presenterar är den potentiellt lägsta som du kan få på ditt mini lån. Det slutgiltiga erbjudandet du får på just ditt minilån är beroende av flera faktorer. Vad som utgör denna kalkyl kretsar främst kring den kreditvärdighet som du har, baserat på kreditupplysningen.