Nattlån

Denna sida är till för dig som behöver låna pengar på natten, även kallat ett nattlån. Ett nattlån är ett smslån har möjlighet att betalas ut på natten. Listan över nattlån kan du även välja att filtrera på för att hitta nattlån utan UC samt nattlån med betalningsanmärkningar. Du kan även hitta det bästa nattlånet med bästa räntan.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC mars 2021

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
  • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
  • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
  • Låna pengar trots betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter

Snabbmeny

🔍

Jämför nattlån

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Nattlån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Så fungerar filtret

💰

Ange önskad lånesumma

Välj en summa mellan – kr att nattlåna. Välj den summa pengar du vill låna på natten genom att filtrera summan efter detta. De långivare som betalar ut pengar på natten är ofta de som hanterar smslån och kontokrediter. 

📩

Låna pengar på natten utan UC

Filtrera listan utefter långivare som beviljar nattlån utan UC. Det finns flera fördelar med att låna pengar på natten, eller i allmänhet utan UC. Detta på grund av att delvis inte detta påverkar din kreditvärdighet negativt. Vilket kan vara bra ifall du i framtiden vill ta ett större lån och är i mer behov av en bättre ränta.

⚠️

Nattlån med betalningsanmärkning

Hitta och jämför nattlån med betalningsanmärkningar. Fler långivare har valt att förbise en betalningsanmärkning idag. Du kan hitta de företag som lånar ut pengar på natten till dig med betalningsanmärkning genom att filtrera listan utefter detta. Vad som är bra att tänka på, är att ett lån ofta tenderar i att komma med sämre ränta och villkor på grund av den förhöjda risken. Vad vi menar med detta är att ditt låneerbjudande är egentligen en slutsummering av den risk som bank/långivare anser att de tar när de lånar ut pengar till dig.

🏆

Bästa nattlån 2021 - 2021

Sortera listan efter bästa nattlån 2021 – 2021 på marknaden Idag kan vi som jämförelsetjänst presentera för dig vad det bästa nattlånet på marknaden är enligt kundomdömen online. Den tjänst som vi använder oss av heter ”Trustpilot” och fungerar som ett forum för konsumenter att recensera och betygsätta, i detta fall olika långivare. För dig som konsument kan detta komma till användning när det är din tur att välja för att för att sedan hitta bästa nattlån.
📈

Låna pengar på natten med bästa räntan

Sortera listan efter banken som erbjuder dig att låna pengar på natten med bästa räntan 2021 – 2021. Vad som är bra med en konkurrentutsatt marknad är att bland annat banker med fokuserade inriktningar tillkommit. Genom att specialisera sig på en specifik låneform kan de även komma att medföra en bättre ränta på sina nattlån. I vissa fall kan även dessa erbjuda räntefria lån eller till och med gratis sms lån riktat till nya bland annat kunder.
Låna pengar på natten

Låna pengar på natten - konkurrens

Att kunna ta ett smslån på natten är något som få personer kunnat ana vara möjligt för ett par år sedan. Idag är det fullt möjligt att kunna ta ett smslån på natten där detta egentligen är en produkt av konkurrens. Banker och långivare har sett det behov som privatpersoner har, och därefter utvecklat en produkt som tillfredsställer detta. Att kunna ta ett smslån och låna pengar på natten tillkommer dock med en rad fördelar, men likväl med nackdelar för fel person.