Nya lÄn 2022

Hitta och jÀmför nya lÄn hos oss pÄ LÄneo.se snabbt och smidigt. I listan hos oss kan du Àven hitta nya lÄn utan UC samt nya lÄn med betalningsanmÀrkningar. Det finns stora fördelar för dig som lÄntagare i och med att det tillkommer nya lÄn 2022 pÄ den svenska marknaden. Fördelar i form av bland annat förmÄnliga rÀntor, villkor och erbjudanden till nya kunder.
BÀsta privatlÄnet november 2022

Nya lÄn: DÀrför rekommenderas Zmarta:

 • LĂ„n upp till 600.000 kr
 • 2.95–27.0%
 • LĂ„n trots betalningsanmĂ€rkning
 • Upp till 35 lĂ„neerbjudanden med endast 1 UC
 • AnvĂ€nd pengarna till precis vad du vill!

Konkurrens

Precis som med alla branscher dÀr det rÄder hög konkurrens tillkommer dÄ Àven en form av friktion mellan aktörer. DÀr den friktionen skapar bland annat bÀttre erbjudanden pÄ lÄn och tvingar gamla som nya aktörer till bÀttre produkter. Inte minst frÄn nya aktörer som vill ge sig in pÄ svenska lÄnemarknaden till 2022.

För att ha en chans i en redan svÄr och konkurrensutsatt marknad krÀvs det dÄ att nya företag som ger sig in i kampen 2020, mÄste ha en kvalitativ produkt. En produkt som i sin tur förhoppningsvis kommer att medföra bÀttre rÀntor, bÀttre villkor samt erbjudanden pÄ gamla som nya lÄn 2022. Med vÄr hjÀlp kan du hitta alla nya lÄn 2022 dÀr vi fyller pÄ i takt med de nya lÄneaktörerna.

Kostnadsfritt

Den tjÀnst vi erbjuder Àr helt kostnadsfri och inget du gör pÄ vÄr hemsida Àr bindande. VÀljer du att ansöka om ett nytt lÄn frÄn oss, Àr detta heller inte bindande, inte ens om du mottar pengarna. I och med du har 14 dagars ÄngerrÀtt pÄ ditt lÄn, kan du vÀlja att betala tillbaka hela summan utan nÄgra repressalier. Du fÄr dÄ Àven pengarna tillbaka för eventuellt inbetalda avgifter frÄn banken.

Snabbmeny

🔍

Nya lÄn 2022

I listan finns alla nya lÄn , anvÀnd verktyget för att filtrera och sortera de nya lÄnen efter dina kriterier. I listan presenterar vi alltsÄ samtliga nya lÄneaktörer pÄ svenska lÄnemarknaden idag, Àven nya privatlÄn/blancolÄn samt nya lÄneförmedlare.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Nya lÄn

VÀlj din bank för direkt utbetalning
|

⚠ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmĂ€rkning. För stöd, vĂ€nd dig till budget- och skuldrĂ„dgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns pĂ„ hallĂ„konsument.se.

Anpassa & filtrera

VĂ€lja summan

VÀlj en summa mellan - kr att lÄna. Som standard visar listan alla nya lÄn 2022. Har du ett önskat belopp att lÄna kan du istÀllet vÀlja att stÀlla in detta genom filtret. Ibland ges unika tillfÀllen med ett nytt lÄn pÄ marknaden, för att slÄ sig in erbjuder nya lÄneaktörer dÄ ibland förmÄnliga rÀntor och villkor riktat till nya kunder.

Nya lÄn utan UC

Filtrera och hitta nya lÄn utan UC. Genom att bocka i rutan kan du snabbt och smidigt hitta de nya lÄnen som kan tas utan UC idag. I dessa fall gÄr vanligen upplysningen genom antingen Creditsafe eller Bisnode. NÀr lÄneaktörer utför sin kreditupplysning hos annan aktör Àn UC sÄ registreras inte din kreditupplysning och blir synlig hos UC eller andra lÄneaktörer. DÀremot kan ett nytt lÄn utan UC dÄ tillkomma med sÀmre rÀnta och villkor.

Nya lÄneaktörer med direktutbetalning

Hitta nya lÄneaktörer som erbjuder direktutbetalning. En del nya lÄneaktörer pÄ marknaden har valt att fokusera pÄ direktutbetalningar. Bocka i rutan för detta för att fÄ fram eventuella alternativ för detta. MÄnga gÄnger finns behovet av att lÄna pengar snabbt, direkt in pÄ kontot för att lösa akuta, oförutsedda hÀndelser.

Nya lÄn med BetalningsanmÀrkningar 2022

Hitta alla nya lÄn med betalningsanmÀrkning. Har du en eller flera anmÀrkningar pÄ dig finns det lÄn tillgÀngligt för dig trots detta. Fler lÄneaktörer pÄ marknaden har valt att förbise gamla anmÀrkningar.

JÀmför lÄn utan uc

Sortera efter nytt lÄn 2022

BĂ€sta Nya LĂ„nen 2022​

Sortera och hitta bÀsta nya lÄneaktör pÄ marknaden enligt kundrecensioner. Vissa lÄn tar fÀste snabbt pÄ marknaden och har dÀrmed fÄtt omdöme och betyg utefter detta. Men i och med att de Àr just nya, sÄ kanske inte alla har fÄtt ett betyg satta för tillfÀllet.

Nya lÄn med lÄg rÀnta

Sortera listan och jÀmför nya lÄn 2022 med lÀgst rÀnta. Konkurrensen pÄ marknaden har lett till att fler lÄga rÀntor pÄ lÄn har tillkommit. Rent teoretiskt sett kan ett nytt lÄn komma att ha den lÀgsta rÀntan idag. Detta med anledning att försöka ta plats pÄ en tuff marknad.
LĂ„na pengar med swish

Nya lÄn med Creditsafe och Bisnode

PÄ denna sida kan du Àven hitta alla nya lÄn med Creditsafe och bisnode, alltsÄ de lÄneaktörer som utför sin kreditkoll hos Creditsafe eller Bisnode. Flera nya lÄneaktörer har valt att samarbeta med andra centraler Àn UC dÀr de mest förekommande dÄ Àr Creditsafe eller Bisnode. Detta Àr nÄgot som frÀmst de nya mindre lÄnen söker sig mot.

Detta beror pÄ att nÀr det kommer till mindre summor sÄ kan en superbra rÀnta inte vara lika behövligt pÄ grund av att löptiden ofta Àr kortare. Detta Àr dÄ mer vÀrt Àn att din kreditkoll ska pÄverka din kreditvÀrdighet negativt med en koll genom UC. Av den anledningen vÀnder sig gÀrna nya lÄneaktörer sina nya lÄn till Creditsafe eller Bisnode för att uppfylla detta behov hos konsument.

Nya privatlÄn 2022

Hitta alla nya privatlÄn 2022 genom oss. Denna lÄneform Àr nÄgot som hamnat lite skymundan pÄ senare tid och andra former av lÄn som exempelvis krediter tagit plats. En orsak kan vara att privatlÄn sÀllan kommer utan UC, vi fÄr hoppas att fler nya lÄneaktörer kan se det behov som finns och beviljar denna önskan 2022.

Nya erbjudanden pÄ nya lÄn

Vad som kan vara vÀrt att titta pÄ Àr möjligheten till fördelaktiga erbjudanden som ofta tillkommer med de nya lÄnen idag. MÄnga gÄnger kommer nya aktörer med förstagÄngs- erbjudanden till nya kunder som exempelvis dÀr första lÄnet kommer utan avgifter och- eller utan rÀnta. Av den anledningen Àr det dÀrav att föredra att alltid leta efter dessa nya lÄn med potentiella erbjudanden. Ja, att kanske till och med sÀtta det i system för att dra nytta av lÀget som skapas för att hitta ett exempelvis, lÄn utan rÀnta och avgifter.

Det viktiga med jÀmförelsen

En bidragande faktor till att lÄnemarknaden sÀtts pÄ sin spets Àr bland annat pÄ grund av jÀmförelsesajter som denna. Idag Àr det mÄnga kunder som gÄr genom en jÀmförelsesajt av nÄgot slag, alternativt en lÄneförmedlare. PÄ detta sÀtt kan du stÀlla företag som erbjuder lÄn och dess produkt pÄ ett smidigt sÀtt som dÄ Àven bidrar till en bÀttre lÄnemarknad överlag. Hos oss kan du jÀmföra nya lÄn pÄ marknaden mellan varandra men Àven jÀmföra befintliga. Alla personer har olika förutsÀttningar till att erhÄlla ett lÄn idag pÄ grund av omstÀndigheter. Vad en dock alltid bör göra i vilket fall som helst Àr att jÀmföra gamla- samt nya lÄn för att hitta det bÀsta alternativet för dig.

Fördelar med nya lÄneaktörer online

Som vi nÀmnt tidigare Àr det alltid en fördel att en marknad utsÀtts för konkurrens. Detta skapar möjligheter till att du som lÄntagare kan ta del av bÀttre produkter. Med anledning att aktörer pÄ marknaden tvingas till att leverera konkurrenskraftiga produkter för att synas och ta plats. DÀr i detta fall, det sÀtts Ànnu större press att nya lÄneaktörer som tillkommer 2022, ska kunna konkurrera i en tuff marknad. Vad som kan hÀnda nÀr en ny lÄneaktör vill ge sig in pÄ marknaden med ett nytt lÄn 2022 Àr att de kan bland annat erbjuda:

Att de kan göra erbjuda detta Àr pÄ grund av att de egentligen mÄste. Om de inte kan erbjuda bÀttre rÀntor och villkor kan de alltid försöka rikta in sig mot andra kundsegment. Kundsegment som Àr beroende av snabba pengar, godkÀnner anmÀrkningar eller erbjuda lÄn utan UC. Utan nÄgot av detta, finns det ingen anledning för lÄntagare att vÀlja den nya aktören framför en redan etablerad med bÀttre lÄnevillkor etc.

Nya lÄn 2022

För dig som planerar redan nu pÄ att ta ett lÄn 2022  Àr det dags att redan nu börja jÀmföra olika lÄngivare och lÄneförmedlare. Vi pÄ LÄneo.se kommer att lista alla nya lÄn 2022 hÀr pÄ denna sida, för att du som lÄntagare enklare ska kunna jÀmföra efter dina egna preferenser nÀr du vill lÄna pengar.

Nya smslÄn

Hitta alla nya smslÄn pÄ den svenska lÄnemarknaden enkelt & smidigt hos oss pÄ LÄneo.se. Dagligen scannar vi av marknaden för att hitta nya smslÄn 2022  med nya frÀscha erbjudanden för till kunder. AnvÀnd filtret för att Àven hitta bla: Nya smslÄn utan UC, nya snabblÄn med betalningsanmÀrkning samt med direktutbetalningar.

Klara lÄn logo

BÀsta förmedlare av smslÄn utan UC november 2022

DÀrför rekommenderar vi denna lÄngivare:

 • FĂ„ dussintals lĂ„neerbjudanden inom 30 sekunder
 • LĂ„n under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
 • LĂ„na mellan 1000 - 200.000 kr
 • LĂ„na pengar trots betalningsanmĂ€rkning
 • Inga dolda avgifter

Nya smslÄn 2022

Vi har koll pÄ alla nya smslÄn 2022. Vi arbetar hÄrt med att alltid ligga i framkant för att hitta nya aktörer pÄ marknaden. Delvis genom vanligt, hederligt, manuellt sökande men Àven med hjÀlp av program i bakgrunden. Vad som dock blir till den största fördelen för dig som Àr ute efter att hitta nya smslÄn pÄ marknaden, Àr att sedan kunna jÀmföra  dessa med hjÀlp av vÄrt jÀmförelseverktyg. Med verktyget kan du snabbt och lÀtt, filtrera och sortera bland ett flertal alternativ.

Kostnadsfritt

Den tjÀnst vi erbjuder Àr helt och hÄllet kostnadsfri dÀr inget du gör genom oss Àr bindande. Vi erbjuder förutom att hitta nya smslÄn, Àven relevant information kring hela Àmnet lÄn. Vi pÄ LÄneo.se hoppas att du finner vÄr tjÀnst givande och underlÀttar ditt sökande av nya sms lÄn idag.

Alla nya smslÄn 2022 och andra nya aktörer

AnvĂ€nd verktyget för att filtrera och sortera bland alla nya smslĂ„ngivare efter dina kriterier. Alla nya smslĂ„n och nya aktörer du hittar i listan har fĂ„tt godkĂ€nt att bedriva verksamhet för kreditförmedling frĂ„n finansinspektionen. 

Anpassa och filtrera nya snabblÄn 2022

VĂ€lj summan

VĂ€lj en summa mellan – kr att lĂ„na. Som standard visar listan alla nya smslĂ„n 2022. Har du ett önskat belopp att lĂ„na kan du istĂ€llet vĂ€lja att filtrera pĂ„ detta genom justera slidern. Vad som Ă€r bra att tĂ€nka pĂ„ nĂ€r du lĂ„nar pengar online, Ă€r att alltid lĂ€sa igenom villkoren noggrant frĂ„n smslĂ„ngivaren.

I vissa fall tillkommer nya erbjudanden med ett nytt smslÄn, som exempelvis Àr riktat till nya kunder. För att dÄ ta del av detta erbjudanden krÀvs det dÄ att kraven och villkoren uppfylls för att erbjudandet ska gÀlla. Exempel pÄ detta Àr att det nya smslÄnet ska vara Äterbetalt inom 14 dagar för att det ska vara gratis.

Nya SmslÄn 2022 Utan UC

Filtrera och hitta nya sms lĂ„n 2022 utan UC. I de allra flesta fall görs en kreditupplysning genom annan aktör Ă€n UC för mikrolĂ„n och sms lĂ„n. Är detta ett av dina kriterier kan du sĂ€kerstĂ€lla detta genom att anvĂ€nda filtret.

Att nya sms lÄn utan UC tillkommer pÄ marknaden Àr nÄgot bra, detta ökar konkurrensen mellan de gamla och nya smslÄneaktörer 2022. PÄ detta sÀtt kan det dÄ komma att tillföra bÀttre rÀntor och villkor pÄ exempelvis nya smslÄn 2022 utan UC.

Nya smslÄn med betalningsanmÀrkningar 2022

Hitta och jÀmför nya smslÄn med betalningsanmÀrkningar. Har du en eller flera betalningsanmÀrkningar pÄ dig finns det mikrolÄn och sms lÄn tillgÀngligt för dig trots detta. Fler och fler lÄngivare förbiser idag anmÀrkningar och fokuserar istÀllet pÄ din nuvarande ekonomiska situation.

Detta gör att konkurrensen ökar och det tillkommer fler nya smslÄneaktörer 2022 pÄ marknaden, som beviljar smslÄn med betalningsanmÀrkningar.

Nya snabblÄn 2022 med direkt utbetalning

Hitta nya snabblÄn 2022 som erbjuder direktutbetalning. Att ett smÄlÄn som snabblÄn och smslÄn ofta behövs direkt Àr nÄgot som bland annat nya lÄngivare har snappat upp. Idag finns möjlighet till pengar direkt pÄ kontot, och allt fler aktörer inom nischen snabblÄn erbjuder detta.

Vad moderna, nya snabblÄn aktörer har för fördel mot de Àldre, Àr att de kan bygga upp sin verksamhet med fokus pÄ onlinemarknaden. PÄ detta sÀtt kan de lÀttare integrera med bland annat andra tjÀnster. TjÀnster som dÄ specialiserar sig och möjliggör direkt utbetalningar mellan storbank och smslÄngivare.

Sortera nya smslÄngivare i din lista

Sortera din lista över nya smslĂ„ngivare och aktörer för hitta den som passar dig. Det betyg vi gĂ„r efter nĂ€r du sorterar kommer frĂ„n tjĂ€nsten ”Trustpilot” dĂ€r konsumenter kan sĂ€tta betyg och omdöme deras helhetsupplevelse av bland annat smslĂ„ngivare.

Bra Nya SmslÄn 2022

Det kan hÀnda att de nya smslÄnen har inte fÄtt fÀste Àn pÄ lÄnermarknaden och har dÀrmed inte hunnit fÄ omdömen och kundrecensioner. Av denna anledning finns det kanske inte möjlighet att sortera pÄ bra nya smslÄn med högst betyg Àn. Finns det betyg pÄ den nya aktören presenteras detta, i annat fall inte.

Nya smslÄn med lÄg rÀnta

Sortera listan och jÀmför nya smslÄn med lÀgst rÀnta. Konkurrensen pÄ marknaden har lett till att fler lÄga rÀntor pÄ snabblÄn har tillkommit. Rent teoretiskt sett kan ett nytt smslÄn komma att ha den lÀgsta rÀntan idag. Detta med anledning att försöka synas pÄ en tuff marknad.
JÀmför blancolÄn

SmslĂ„n nya aktörer 2022​ - Fördelar med nya smslĂ„ngivare

SmslĂ„n nya aktörer 2022 – fördelar. I och med den konkurrensutsatta marknaden som rĂ„der idag krĂ€vs det mycket för att nya smslĂ„ngivare ska synas pĂ„ marknaden. Det Ă€r sĂ€llan en ny aktör ger sig in pĂ„ marknaden utan att ha en genomtĂ€nkt strategi för att ta marknadsandelar pĂ„. Helst inte nĂ€r det kommer till den svenska lĂ„nemarknaden. Vad som kan komma med nya sms lĂ„n Ă€r ett nytĂ€nk och en konkurrenskraftig produkt. En produkt som i mĂ„nga fall kan innebĂ€ra lĂ€gre rĂ€ntor och bĂ€ttre erbjudanden pĂ„ ett nytt smslĂ„n.

Andra fördelar med nya snabblÄngivare 2022

En annan fördel, vad som Àr bra att hÄlla utkik efter Àr förmÄnliga erbjudanden till förstagÄngskunder hos smlÄnets nya aktör. Exempelvis kan du genom lÄngivaren: Loanstep fÄ ditt lÄn helt gratis om du betalar tillbaka inom 14 dagar. NÄgot som Àven nya snabblÄngivare beviljar Àr att lÄna utan UC, med direktutbetalning samt accepterar betalningsanmÀrkningar. Vidare kan du Àven se alla sms lÄn som vi jÀmför i lÀnken.

Nya smslÄn 2022

Vad kan vi förvÀnta oss av nya smslÄn 2022? Vi tror att marknaden för snabblÄn kommer att bli till det bÀttre för varje Är som gÄr. Och varför tror vi det? Konkurrens Àr nÄgot som har en positiv effekt pÄ denna marknad dÀr konsumenten Àr med och pÄverkar genom att bland annat jÀmföra olika lÄngivares villkor. Nya smslÄngivare 2022 kommer att vara tvungna att vÀnda pÄ fler stenar för att kunna ge sig in pÄ en sÄpass konkurrensutsatt marknad som denna.

Nya lÄngivare

Vi hittar och listar nya lÄngivare . Nya lÄngivare med nya spÀnnande erbjudanden tillkommer med jÀmna mellanrum pÄ den svenska lÄnemarknaden. Det Àr vanligt att med nya lÄngivare medföljer Àven fördelaktiga lÄnevillkor och erbjudanden. Erbjudanden som Àr riktade att fÄnga vÄr uppmÀrksamhet vilket dÄ kan vara till en stor fördel för dig som konsument. VÀlkommen in och jÀmför nya kreditgivare .

BÀsta privatlÄnet november 2022

Nya lÄn: DÀrför rekommenderas Zmarta:

 • LĂ„n upp till 600.000 kr
 • 2.95–27.0%
 • LĂ„n trots betalningsanmĂ€rkning
 • Upp till 35 lĂ„neerbjudanden med endast 1 UC
 • AnvĂ€nd pengarna till precis vad du vill!

AnvÀnd jÀmförelseverktyget

Med vĂ„rt smarta jĂ€mförelseverktyg kan du snabbt och smidigt hitta nya lĂ„ngivare 2022 – 2021 efter dina önskemĂ„l och kriterier. Vi arbetar ihĂ€rdigt med att ha vĂ„r lista av nya lĂ„neföretag uppdaterad pĂ„ daglig basis. Den tjĂ€nst vi erbjuder Ă€r helt och hĂ„llet kostnadsfri för dig som konsument och ingenting du gör pĂ„ LĂ„neo.se Ă€r pĂ„ nĂ„got sĂ€tt bindande.

Hittar du ett alternativ av exempelvis ny lÄngivare som du tycker verkar intressant klickar du dig helt enkelt vidare till lÄneföretag i frÄga. DÀrefter ansöker du om lÄn/kredit och följer instruktioner som anges pÄ sidan.

JÀmför nya lÄngivare

Nedan kan du anvÀnda dig av jÀmförelseverktyget för att vidare jÀmföra och ta fram de alternativ som passar dig bÀst.

SÄ anvÀnder du filtret:

Ange lÄnebelopp

VÀlj en summa mellan kr att lÄna. Har du en önskat lÄnebelopp kan du se var de nya lÄneföretagen har att erbjuda. Om inte kan du lÀmna filtret som det Àr och dÄ fÄ alla alternativ till ditt förfogande.

Nya kreditgivare 2022 med direktutbetalning

Filtrera listan efter nya kreditgivare 2022 med direkt utbetalning. Fler nya lÄngivare har sett behovet av snabba pengar direkt in pÄ kontot. Detta har lett till att flera av de nya lÄneföretagen har valt att fokusera pÄ detta omrÄde.

Nya lÄngivare utan UC 2022

Filtrera och hitta nya lÄngivare utan UC 2022. Filtrera och hitta de alternativ av lÄngivare som valt att anvÀnda sig av  annan kreditupplysningscentral Àn UC. Att lÄneföretag vÀljer att utföra sin kreditupplysning hos annan aktör Àn UC kan vara till fördel för dig som redan har flera stycken pÄ dig. Alternativt för dig som behöver ett lÄn men inte vill att din kreditupplysning registreras.

Nya lÄngivare som godkÀnner betalningsanmÀrkning

Filtrera och hitta nya lÄngivare som godkÀnner betalningsanmÀrkningar. Idag tillhör det inte ovanligheten att personer har fÄtt en eller flera betalningsanmÀrkningar pÄ sig genom tiden. Fler nya lÄneföretag ser bortom detta och beviljar dig ett lÄn ÀndÄ.

Sortera listan utefter de tvÄ alternativen

Nya lÄngivare med bÀst rÀnta

Sortera efter nya lÄneföretagen med bÀst rÀnta idag I teorin kan nya lÄngivare komma med den bÀsta rÀntan pÄ sitt lÄn idag. Just pÄ grund av den höga konkurrensen som rÄder pÄ marknaden krÀvs detta mer eller mindre av nya lÄneföretag.

BÀsta nya lÄngivare pÄ marknaden

Sortera efter bÀsta nya lÄngivare pÄ marknaden 2022 Idag finns externa tjÀnster som vi kan anvÀnda oss av för att se vilket nytt lÄneföretag som Àr bÀst pÄ marknaden. Eftersom att lÄneföretagen Àr nya kanske de dock inte har blivit betygsatta Àn av kunder.

Fördelar med nya kredit/lÄngivare 2022

Nya kreditgivare kan ha bÀttre rÀntor och villkor

NÀr en ny aktör vill ta plats pÄ marknaden kan denna i teorin komma att ha bÀttre rÀntor och lÄnevillkor. Med anledning att konkurrensen pÄ marknaden Àr sÄ pass hög att detta rent av Àr ett mÄste. Eller i alla fall ha en annan strategi som kan ge den nya aktören nÄgot form av övertag mot resterande. I slutÀndan handlar det om att fÄ konsumenter att vÀlja just den nya aktören, framför de dÄ redan befintliga och i mÄnga fall starka lÄneföretag.

Nya kreditgivare sÀtter press pÄ resterande aktörer

Att det kommer nya lĂ„ngivare pĂ„ marknaden ger inte bara en bĂ€ttre utgĂ„ngspunkt nĂ€r du vill jĂ€mföra lĂ„ngivare – pĂ„ grund av att du har fler valmöjligheter. Det sĂ€tter ocksĂ„ press pĂ„ resterande aktörer nĂ€r det kommer en ny lĂ„ngivare pĂ„ marknaden dĂ„ de rent teoretiskt kan komma att ta kunder frĂ„n dem. Detta kan leda till att befintliga lĂ„ngivare finslipar sin egen produkt nĂ„got för att vara mer konkurrenskraftiga vilket leder till en bĂ€ttre marknad överlag. I synnerhet nĂ€r den nya aktören kommer med en högkvalitativ produkt som kan höja konkurrensen Ă€nnu mer.

Bra erbjudanden till nya kunder

Ett sÀtt att bygga upp en kundbas Àr genom erbjudanden och kampanjer till nya kunder. Vad som exempelvis kan erbjudas Àr rÀntefria lÄn eller lÄn som Àr fria frÄn avgifter. I bÀsta fall Àr de fria frÄn bÄda delarna. Detta Àr ett bra sÀtt för den nya aktören och för dig som konsument att fÄ ett bra erbjudande pÄ ditt lÄn. Det Àr inte en dum idé att rent systematiskt leta efter nya lÄngivare pÄ marknaden. För att dÄ bara hitta nya erbjudanden och gynnsamma kampanjer frÄn nya lÄneföretag.