Nya lÄn 2020

Hitta och jÀmför nya lÄn hos oss pÄ LÄneo.se snabbt och smidigt. I listan hos oss kan du Àven hitta nya lÄn utan UC samt nya lÄn med betalningsanmÀrkningar. Det finns stora fördelar för dig som lÄntagare i och med att det tillkommer nya lÄn 2020 pÄ den svenska marknaden. Fördelar i form av bland annat förmÄnliga rÀntor, villkor och erbjudanden till nya kunder.
LĂ„ntagarnas logo
BÀsta lÄneförmedlaren september 2020

Nya lÄn: DÀrför rekommenderas LÄntagarnas:

  • Nominell rĂ€nta fr. 2,95%
  • Effektiv rĂ€nta fr. 6,06%
  • Inga avgifter
  • Jobbar utan provisionsbaserade löner
  • JĂ€mför rĂ€ntor mellan 11 lĂ„ngivare
  • Möjlighet till billigast lĂ„n via lĂ„neförmedlare
  • AnmĂ€rkning accepteras EJ

BÀsta lÄneförmedlaren september 2020

Nya lÄn: DÀrför rekommenderas LÄntagarnas:

Konkurrens

Precis som med alla branscher dÀr det rÄder hög konkurrens tillkommer dÄ Àven en form av friktion mellan aktörer. DÀr den friktionen skapar bland annat bÀttre erbjudanden pÄ lÄn och tvingar gamla som nya aktörer till bÀttre produkter. Inte minst frÄn nya aktörer som vill ge sig in pÄ svenska lÄnemarknaden till 2020. För att ha en chans i en redan svÄr och konkurrensutsatt marknad krÀvs det dÄ att nya företag som ger sig in i kampen 2020, mÄste ha en kvalitativ produkt. En produkt som i sin tur förhoppningsvis kommer att medföra bÀttre rÀntor, bÀttre villkor samt erbjudanden pÄ gamla som nya lÄn 2020. Med vÄr hjÀlp kan du hitta alla nya lÄn 2020 dÀr vi fyller pÄ i takt med de nya lÄneaktörerna.

Kostnadsfritt

Den tjÀnst vi erbjuder Àr helt kostnadsfri och inget du gör pÄ vÄr hemsida Àr bindande. VÀljer du att ansöka om ett nytt lÄn frÄn oss, Àr detta heller inte bindande, inte ens om du mottar pengarna. I och med du har 14 dagars ÄngerrÀtt pÄ ditt lÄn, kan du vÀlja att betala tillbaka hela summan utan nÄgra repressalier. Du fÄr dÄ Àven pengarna tillbaka för eventuellt inbetalda avgifter frÄn banken.

Snabbmeny

🔍

Nya lÄn

I listan finns alla nya lÄn , anvÀnd verktyget för att filtrera och sortera de nya lÄnen efter dina kriterier. I listan presenterar vi alltsÄ samtliga nya lÄneaktörer pÄ svenska lÄnemarknaden idag, Àven nya privatlÄn/blancolÄn samt nya lÄneförmedlare.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Nya lÄn

VÀlj din bank för direkt utbetalning
|

⚠ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmĂ€rkning. För stöd, vĂ€nd dig till budget- och skuldrĂ„dgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns pĂ„ hallĂ„konsument.se.

Anpassa & filtrera

VĂ€lja summan

VÀlj en summa mellan - kr att lÄna. Som standard visar listan alla nya lÄn 2020 & 2021. Har du ett önskat belopp att lÄna kan du istÀllet vÀlja att stÀlla in detta genom filtret. Ibland ges unika tillfÀllen med ett nytt lÄn pÄ marknaden, för att slÄ sig in erbjuder nya kreditgivare dÄ ibland förmÄnliga rÀntor och villkor riktat till nya kunder.

Nya lÄn utan UC

Filtrera och hitta nya lÄn utan UC. Genom att bocka i rutan kan du snabbt och smidigt hitta de nya lÄnen som kan tas utan UC idag. I dessa fall gÄr vanligen upplysningen genom antingen Creditsafe eller Bisnode. NÀr lÄneaktörer utför sin kreditupplysning hos annan aktör Àn UC sÄ registreras inte din kreditupplysning och blir synlig hos UC eller andra lÄneaktörer. DÀremot kan ett nytt lÄn utan UC dÄ tillkomma med sÀmre rÀnta och villkor.

Nya lÄneaktörer med direktutbetalning

Hitta nya lÄneaktörer som erbjuder direktutbetalning. En del nya lÄneaktörer pÄ marknaden har valt att fokusera pÄ direktutbetalningar. Bocka i rutan för detta för att fÄ fram eventuella alternativ för detta. MÄnga gÄnger finns behovet av att lÄna pengar snabbt, direkt in pÄ kontot för att lösa akuta, oförutsedda hÀndelser.

Nya lÄn med BetalningsanmÀrkningar 2020

Hitta alla nya lÄn med betalningsanmÀrkning. Har du en eller flera anmÀrkningar pÄ dig finns det lÄn tillgÀngligt för dig trots detta. Fler lÄneaktörer pÄ marknaden har valt att förbise gamla anmÀrkningar.

JÀmför lÄn utan uc

Sortera efter nytt lÄn 2020

BĂ€sta Nya LĂ„nen 2020​

Sortera och hitta bÀsta nya lÄneaktör pÄ marknaden enligt kundrecensioner. Vissa lÄn tar fÀste snabbt pÄ marknaden och har dÀrmed fÄtt omdöme och betyg utefter detta. Men i och med att de Àr just nya, sÄ kanske inte alla har fÄtt ett betyg satta för tillfÀllet.

Nya lÄn med lÄg rÀnta

Sortera listan och jÀmför nya lÄn 2020 med lÀgst rÀnta. Konkurrensen pÄ marknaden har lett till att fler lÄga rÀntor pÄ lÄn har tillkommit. Rent teoretiskt sett kan ett nytt lÄn komma att ha den lÀgsta rÀntan idag. Detta med anledning att försöka ta plats pÄ en tuff marknad.
LĂ„na pengar med swish

Nya lÄn med Creditsafe och Bisnode

PÄ denna sida kan du Àven hitta alla nya lÄn med Creditsafe och bisnode, alltsÄ de lÄneaktörer som utför sin kreditkoll hos Creditsafe eller Bisnode. Flera nya lÄneaktörer har valt att samarbeta med andra centraler Àn UC dÀr de mest förekommande dÄ Àr Creditsafe eller Bisnode. Detta Àr nÄgot som frÀmst de nya mindre lÄnen söker sig mot.

Detta beror pÄ att nÀr det kommer till mindre summor sÄ kan en superbra rÀnta inte vara lika behövligt pÄ grund av att löptiden ofta Àr kortare. Detta Àr dÄ mer vÀrt Àn att din kreditkoll ska pÄverka din kreditvÀrdighet negativt med en koll genom UC. Av den anledningen vÀnder sig gÀrna nya lÄneaktörer sina nya lÄn till Creditsafe eller Bisnode för att uppfylla detta behov hos konsument.

Nya privatlÄn 2020

Hitta alla nya privatlÄn 2020 genom oss. Denna lÄneform Àr nÄgot som hamnat lite skymundan pÄ senare tid och andra former av lÄn som exempelvis krediter tagit plats. En orsak kan vara att privatlÄn sÀllan kommer utan UC, vi fÄr hoppas att fler nya lÄneaktörer kan se det behov som finns och beviljar denna önskan 2020.

Nya erbjudanden pÄ nya lÄn

Vad som kan vara vÀrt att titta pÄ Àr möjligheten till fördelaktiga erbjudanden som ofta tillkommer med de nya lÄnen idag. MÄnga gÄnger kommer nya aktörer med förstagÄngs- erbjudanden till nya kunder som exempelvis dÀr första lÄnet kommer utan avgifter och- eller utan rÀnta. Av den anledningen Àr det dÀrav att föredra att alltid leta efter dessa nya lÄn med potentiella erbjudanden. Ja, att kanske till och med sÀtta det i system för att dra nytta av lÀget som skapas för att hitta ett exempelvis, lÄn utan rÀnta och avgifter.

Det viktiga med jÀmförelsen

En bidragande faktor till att lÄnemarknaden sÀtts pÄ sin spets Àr bland annat pÄ grund av jÀmförelsesajter som denna. Idag Àr det mÄnga kunder som gÄr genom en jÀmförelsesajt av nÄgot slag, alternativt en lÄneförmedlare. PÄ detta sÀtt kan du stÀlla företag som erbjuder lÄn och dess produkt pÄ ett smidigt sÀtt som dÄ Àven bidrar till en bÀttre lÄnemarknad överlag. Hos oss kan du jÀmföra nya lÄn pÄ marknaden mellan varandra men Àven jÀmföra befintliga. Alla personer har olika förutsÀttningar till att erhÄlla ett lÄn idag pÄ grund av omstÀndigheter. Vad en dock alltid bör göra i vilket fall som helst Àr att jÀmföra gamla- samt nya lÄn för att hitta det bÀsta alternativet för dig.

Fördelar med nya lÄneaktörer online

Som vi nÀmnt tidigare Àr det alltid en fördel att en marknad utsÀtts för konkurrens. Detta skapar möjligheter till att du som lÄntagare kan ta del av bÀttre produkter. Med anledning att aktörer pÄ marknaden tvingas till att leverera konkurrenskraftiga produkter för att synas och ta plats. DÀr i detta fall, det sÀtts Ànnu större press att nya lÄneaktörer som tillkommer 2020, ska kunna konkurrera i en tuff marknad. Vad som kan hÀnda nÀr en ny lÄneaktör vill ge sig in pÄ marknaden med ett nytt lÄn 2020 Àr att de kan bland annat erbjuda:

Att de kan göra erbjuda detta Àr pÄ grund av att de egentligen mÄste. Om de inte kan erbjuda bÀttre rÀntor och villkor kan de alltid försöka rikta in sig mot andra kundsegment. Kundsegment som Àr beroende av snabba pengar, godkÀnner anmÀrkningar eller erbjuda lÄn utan UC. Utan nÄgot av detta, finns det ingen anledning för lÄntagare att vÀlja den nya aktören framför en redan etablerad med bÀttre lÄnevillkor etc.