Omstartslån

Jämför och hitta bästa omstartslånet utan bostad och utan säkerhet på svenska marknaden genom oss på Låneo.se. Vi har listan över de banker och långivare som erbjuder privatpersoner att låna pengar till en omstart av din ekonomi. Ett lån till en omstart är antagligen det bästa sättet att återigen få grepp om sin ekonomiska situation. Välkommen in och hitta även bland annat omstartslån utan UC samt utan borgensman.

Bästa privatlånet juli 2021

Omstartslån: Därför rekommenderas Zmarta:

  • Lån upp till 600.000 kr
  • 2.95–27.0%
  • Lån trots betalningsanmärkning
  • Upp till 35 låneerbjudanden med endast 1 UC
  • Använd pengarna till precis vad du vill!

Snabbmeny

🔍

Bästa omstartslånet utan säkerhet

Nedan kan du hitta de banker och långivare erbjuder privatpersoner att låna pengar snabbt till en omstart av ekonomin utan säkerhet. Vidare kan du även filtrera och jämföra bland dessa lån för att hitta det bästa omstartslånet efter dina förutsättningar.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Omstartslån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Bästa omstartslånet

Omstartslån utan bostad

Samtliga långivare som vi listar hos oss erbjuder konsumenter omstartslån utan bostad. Med andra ord är det ett omstartslån utan säkerhet, som inte kräver något objekt eller bostad som ”pant”. På detta sätt kan fler personer låna pengar till att refinansiera en omstart av sin ekonomi. Förr har ett omstartslån utan bostad varit ett sämre alternativ för konsumenter, på grund av den högre räntan som tillkom.

Idag har dock den låneform som finansierar pengar till en omstart, mycket bättre räntor och villkor. Detta leder till att omstartslånet utan bostad och säkerhet, kan i många fall ge likvärdiga räntor och erbjudanden idag. Vi anser att du som privatperson gör rätt i att leta efter alternativ som kan hjälpa din ekonomi att komma på fötter igen. Att då låna pengar till en omstart av din ekonomi, kan vara det första steget mot en bättre sådan.

Filtrera efter dina krav

💰

Ange den summa som din omstart kräver

Ange summan mellan - kr att låna

Innan du bestämmer dig för att låna pengar till en omstart av din ekonomi, krävs det att du vet vilken summa du kommer att behöva för att möjliggöra detta. Du bör heller inte låna mer pengar än vad du behöver för att betala av dina tidigare skulder.

📩

Omstartslån utan UC

För att hitta de bank- och långivare som erbjuder ett omstartslån utan UC kan du välja att filtrera listan efter detta alternativ. I dagsläget finns det inte alltför många banker som erbjuder personer detta lån utan UC. Detta på grund av att låneformen som denna summa hanterar – ofta kräver en kreditkoll hos Upplysningscentralen.

Låna pengar till omstart direkt

Det går att lista de banker som lånar ut pengar till en omstart av ekonomin med snabb utbetalning. Däremot kanske detta inte är till allt för stor hjälp till dig, då du vill fokusera på att bli beviljad omstartslånet och inte sätta allt för många kra på det. Ju mindre variabler som krävs runtom omstarten, desto bättre.

⚠️

Omstartslån med betalningsanmärkning

Filtrera listan och hitta de aktörer som erbjuder kunder ett omstartslån med betalningsanmärkningar på marknaden. Att ta ett lån till omstart med betalningsanmärkningar kan dock komma att bli dyrare för dig. Just på grund av dina betalningsanmärkningar. Detta på grund av att långivare sätter räntan på omstartslånet individuellt, per ansökan och person.

Räntan är ett mått på den risk som banken anser sig ta med att bevilja ett lån till en omstart, där betalningsanmärkningen är en varningsflagga i sig.

Sortera din lista efter alternativen

🏆

Bästa omstartslånet 2020

Sortera listan och hitta bästa omstartslånet  2020 på svenska lånemarknaden. Den låneform som används till att bland annat finansiera ett omstartslån, är blancolånet. Blancolån tas utan säkerhet och är avsedd för konsumtion. Detta betyder att du kan göra vad du vill med pengarna.

Många av de personer som tidigare använt sig av ett lån för att finansiera sin omstart, har även betygsatt de långivare som de tagit lånet av. På detta sätt kan då vi som oberoende jämförelsetjänst, ta den av dessa betyg för att vidare presentera resultatet för dig. Då kan du ta reda på vilket det bästa omstartslånet är på marknaden idag.

📈

Låna pengar till en omstart med lägst ränta

Den lista av aktörer som erbjuder kunder ett lån till omstart av sin ekonomi, kan du välja att sortera efter den bästa räntan. Detta räntespann som presenteras av banker, är den ränta som du potentiellt sett kan komma att erbjudas. Kreditupplysningen tillsammans med en drös andra faktorer och variabler blir resultatet av den slutgiltiga räntan.

För att förbättra dina chanser till en låg ränta på ditt omstartslån, kan du bland annat försöka att få med en medsökande till lånet. Detta med anledning att risken banken anser sig ta med att bevilja lånet, halveras med hjälp av den medsökande. Vilket därmed ger en avsevärt mycket bättre ränta på grund av det lägre risktagandet.

Hitta omstartslån borgensman

Samtliga långivare som vi listar kan tas som omstartslån utan borgensman. Att låna mer pengar till att betala av tidigare skulder och mindre lån, låter ologiskt i många fall. Varför låna mer pengar, när en redan har flertal skulder? Dock är fallet att det är en väldigt god idé ur flera perspektiv. Den främsta anledningen till att omstartslånet är att föredra är på grund av att det ofta leder till en bättre ränta och månadskostnad än tidigare.

Småkrediter och smålån har ofta väldigt dåliga räntor och villkor. Ett större lån som omstartslånet tillkommer ofta med en god ränta och villkor. När du då lånar ytterligare pengar för att finansiera din omstart, tar du ett mycket bättre lån än tidigare. Sen är det självklart inte så kul att se fakturor dimpa ner i brevlådan, en efter en varje månad. Det är också lättare att hålla reda på en faktura och betalning, än flera.