Onlinekredit - krediter online

Onlinekredit eller en kredit online är något som blivit alltmer vanligt de senaste åren och fungerar ungefär som ett kreditkort online. Det finns många fördelar med en kredit online, som bland annat utbetalningar dygnet runt, samt flexibla kontoutrymmen. Hos oss kan du även jämföra onlinekrediter för att hitta: bästa online kredit, onlinekredit utan UC samt onlinekrediter med betalningsanmärkning

Snabbmeny

🔍

Jämför onlinekrediter 2020

Nedan kommer listan alla över onlinekrediter på marknaden 2020. Med hjälp av jämförelsefunktionen kan du enkelt jämföra onlinekrediter för att hitta den bästa krediten online, anpassat för just dig och dina förutsättningar.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Onlinekredit

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtrer efter krav

📩

Onlinekredit utan UC

Fler aktörer erbjuder sin onlinekredit utan UC idag, hitta dessa genom att filtrera listan över detta. Det finns flera fördelar med en onlinekredit utan UC idag. En fördel är att upplysningen som tas inför krediten inte syns hos varken UC eller andra aktörer. På detta sätt kan du vara anonym och inte låta denna onlinekredit påverka ditt ”kreditscore” negativt, inför ett eventuellt större lån i framtiden. När en onlinekredit utan UC utfärdas, görs den vanligtvis med antingen Creditsafe eller Bisnode.

Det negativa, som även blir priset man får betala vid en kredit online utan UC, är för den anonymitet som exempelvis Creditsafe har vid kollen. Detta innebär att en kredit online utan UC vanligtvis brukar bli något dyrare än en onlinekredit med UC.

Online kredit direkt

Filtrera listan över online krediter som kan betalas ut direkt. Något som är vanligt när det kommer till just online krediter är att de vanligtvis går att få utbetalda direkt. I många fall går till och med en online kredit att då direkt utbetald trots kväll eller helg, oavsett färg på dagen.
⚠️

Onlinekredit med betalningsanmärkning

Genom att filtrera listan över detta alternativ kan du enkelt få fram de aktörer som beviljar sin onlinekredit med betalningsanmärkningar. Det går även bra att kombinera flera filter för att få fram exempelvis onlinekredit med betalningsanmärkningar samt utan UC.

Sortering

🏆

Bästa onlinekrediten 2020

Sortera listan över onlinekreditgivare efter den bästa onlinekrediten på marknaden efter kundomdömen. Hos Låneo.se kan du bland annat enkelt hitta den bästa online krediten 2020 på nätet enligt tjänsten ”Trustpilot”. På denna tjänst kan kunder betygsätta aktörer som onlinekreditgivare, som vi i sin tur kan ta del av och presentera den bästa just idag, för dig.
📈

Onlinekredit med bäst ränta

Som andra sorteringsalternativ kan du välja att ta fram den onlinekredit med bäst ränta idag. Till skillnad från traditionella lån har fler onlinekrediter en fast ränta, vilket betyder att den inte är individuellt satt per individ.