Sms lån direkt

SMS Lån Direkt, här kan du hitta listan över de långivare som erbjuder sms lån med direkt utbetalning. I nuläget finns dussintalet bank/långivare som erbjuder sms lån med direkt utbetalning till storbankerna och fler tillkommer varje år. Listan av smslån och snabblån direkt, kan du därefter filtrera och sortera efter egna kriterier. Kriterier som bland annat sms lån direkt utbetalning med betalningsanmärkning & utan UC. Tjänsten vi tillhandahåller är 100% kostnadsfri för dig som besökare. Välkommen in!

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC juli 2024

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
  • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
  • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
  • Låna pengar trots betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter

Långivare beviljar sms lån direkt utbetalning

Svenska lånemarknaden är under konstant förändring och för inte allt så länge sedan fanns inte möjligheten till ett sms lån med direkt utbetalning. Vad som utvecklingen skapat är bland annat aktörer som byggt upp tjänster runt om lånemarknaden. Aktörer vars tjänster är möjliggöra sms lån med direkt utbetalning till dig som kund hos någon storbank, kunnat genomföras.

Speciellt för den marknad som berör snabblån generellt. Den mindre summa pengar som sms lån och snabblån innefattar gör detta till en möjlighet då mindre summor i allmänhet kräver mindre granskning av långivare. Ett belopp på 5000 kr är med andra ord större chans att få utbetald direkt till kontot än 50.000 kr.

Fokus kommer med största sannolikhet att fortsätta att utvecklas åt detta håll med sms lån direkt in på kontot hos storbankerna. Bland annat på grund av att behovet av ett mindre lån krävs att få direkt i handen av många som vill erhålla denna typ av pengar. De långivare som inte lägger ned fokus på detta område med direkta utbetalningar, kan komma att bli ett andrahandsval för många i denna fråga.

Vi ser positivt på utvecklingen

Vi ser positivt på den utveckling som håller på att ske, med anledning att konkurrens ofta leder till förmånliga produkter och erbjudanden. Att fler människor vänder sig till bland annat sms lån med direkt utbetalning in på kontot, kommer att leda till att fler långivare kommer att ansluta. Detta kommer därmed också att höja friktionen mellan långivare och förhoppningsvis resultera i bättre lånevillkor, bättre låneerbjudanden och bättre låneräntor.

Tillsammans har långivare, banker, samt externa tjänster skapat denna möjlighet för att få lån direkt utbetalt till kontot. Gissningsvis för att det finns en gynnsam nisch av personer med detta behov – att låna pengar med direkt utbetalning. Det tillhör vanligheten att privatpersoner är i behov av ett lån direkt utbetalt till bankkontot idag. Då en summa pengar kan lösa akuta problematiska oförutsedda händelser som uppstår i vardagen.

Snabbmeny

🔍

Sms lån direkt utbetalning

För att erhålla ett sms lån med direkt utbetalning till ditt konto krävs det att du har bankkonto hos någon av storbankerna (SEB, Swedbank, Nordea, Handelsbanken, Danske Bank).  Här kan du sedan även filtrera och fram vilken bank som erbjuds ett sms lån direkt. Vi har även lagt till ett filter för detta alternativ där du kan ta fram samtliga snabblån och sms lån med direkt utbetalning dygnet runt. Erbjuder inte långivaren ett snabblån med direkt utbetalning, krävs det att långivaren har öppet för att en direkt utbetalning ska kunna ske. OBS! Kraven för smslån med direkt utbetalning gäller även kvällar och icke vardagar.

  • Du har ett privatkonto hos någon angiven storbank.
  • Du ansöker under kredit/långivarens öppettider.
  • Din ansökan hinner behandlas och godkännas innan stängning (hos vissa långivare sker utbetalning dygnet runt oavsett klockslag eller helgdag).
  • De flesta kräver legitimering med E-legitimation som ex. BankID.

Snabblån direkt utbetalning

Idag finns det många långivare som beviljar utbetalning direkt av snabblån. Vidare kan du även filtrera efter behov som bland annat: snabblån direkt utbetalning med betalningsanmärkning samt utan UC. Det går alltså även bra att kombinera filter för att specificera sökningen mer efter flera krav.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Sms lån direkt

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtera snabblån med direkt utbetalning

Ange lånesumma

Välj en summa mellan – kr att låna. Som standard visar listan alla sms lån som kan tas med direkt utbetalning. Har du ett önskat belopp att låna kan du istället välja att filtrera på detta genom att dra i spaken. Vissa av dessa aktörer som även på senare tid blivit allt mer populärt är kontokredit.

På detta sätt kan du låna en summa pengar som endast kostar när du väl använder pengarna. Betalningen sker oftast direkt och även dygnet runt hos vissa aktörer. Filtrera listan efter de aktörer som erbjuder dig sms lån direkt utbetalt dygnet runt ovan.

Sms lån direkt utbetalt utan UC

Hitta långivare som beviljar snabblån och sms lån med direkt utbetalning utan UC till utvalda storbanker som bland annat SEB och Swedbank. Idag finns möjlighet till att kombinera direkt utbetalningen med ett smslån utan UC. Detta kan vara till fördel för de personer som inte vill att kreditupplysningen ska exponeras för Upplysningscentralen och förbli anonym.

När snabblån tas genom annan aktör än Upplysningscentralen, försämras därmed inte din kreditvärdighet. Detta betyder egentligen att du kan ta flera snabblån direkt utan UC om behovet av detta finns.

Sms lån direkt utbetalning med betalningsanmärkning

Filtrera och hitta sms lån med direkt utbetalning med betalningsanmärkning. Den mindre summan som sms lån berör finns med fler tillgängliga kombinationer, som bland annat direkt utbetalning med betalningsanmärkning.

Det positiva med att fler aktörer på senare tid har börjat tillkomma är att konkurrensen ökar med antalet. Något som vi har märkt är att nya smslån som tillkommer, ofta accepterar bland annat sms lån med direkt utbetalning samt med betalningsanmärkning.

Sortera listan av snabblån direkt

Populära snabblån med direkt utbetalning

Sortera din lista efter bästa sms lån direkt utbetalt till storbanker. Det finns tusentals redan befintliga kunder som har erfarenhet av sms lån idag. Dessa kan vi ta del av för att sedan presentera för dig. Hitta folkets favorit snabbt och smidigt.

Snabblån direkt utbetalning med lägst ränta

Sortera listan efter snabblån med direkt utbetalning med bästa räntan Den ränta som långivare presenterar är vad du potentiellt kan få på ditt sms lån, då de flesta aktörer tillämpar individuell räntesättning. Då krävs de att du behöver göra ansökan hos långivaren för att få din faktiska låneränta.

Bästa Billån

Alla snabblån med direkt utbetalning

Idag finns det även möjlighet att få smslån och snabblån med direkt utbetalning även under icke vardagar till någon av storbankerna (SEB, Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller Danske Bank). Men hur är detta möjligt? Direkt utbetalningen har möjliggjorts med hjälp av tredjepartstjänster som ”Trustly”, denna aktör har specialiserat sig på att verka som mellanhand för utbetalningar. Med denna tjänst kan även långivare och banker erbjuda smslån direkt utbetalt under helgen.

Detta ger möjlighet för dig som är i en akut situation där en summa pengar direkt in på kontot kan vara lösningen – trots helg. Som vi tidigare nämnt krävs det dock att bland annat ansökan och granskning av den ska vara inom långivarens öppettider. Med anledning att de ska kunna hinna gå igenom och behandla din ansökan som sedan kan utbetalas trots helg, direkt in på ditt privatkonto hos någon storbank.

Sms lån direkt utbetalning till SEB

I akuta fall kan lån behöva tas och fås under helgdagar när oväntade kostnader tillkommer.
Detta är numera möjligt och erbjuds av ett flertal olika banker.
För dig som behöver pengar under helgen eller andra röda dagar så är ett sms lån med direktutbetalning perfekt.

Sms lån direkt utbetalning till Swedbank

Sitter du knepigt till, ekar plånboken tom? Ingen fara. Du kan nu snabbt låna pengar och få dom på samma dag.
Dessutom behöver du inte oroa dig över UC-koll eller om du har någon betalningsanmärkning som ligger och oroar dig. Ett flertal olika långivare erbjuder sms lån med direktutbetalning till Swedbank utan UC-koll och där betalningsanmärkningar är okej.

Snabblån direkt utbetalning till Nordea

Ibland behöver pengar komma in direkt och tiden finns inte att genomgå en längre låneprocess för mindre summor. Då kan du ta ett snabblån med direkt utbetalning till Nordea. Genom att filtrera dig i listan kan du se vilka långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning till Nordea.

Snabblån direkt utbetalning till Danske Bank

När du filtrerar dig i vår jämförelselista för snabblån med direkt utbetalning till Danske Bank kommer du se ett flertal olika långivare som erbjuder lån på helger och kvällar.
Där kan du även se vilka som erbjuder Snabblån utan UC men även de som har Snabblån med betalningsanmärkningar. 

För närvarande är det ingen långivare som erbjuder detta och vi rekommenderar då istället Handelsbanken och Nordea som är de vanligaste bankerna i Sverige.

Snabblån direkt utbetalning till Handelsbanken

Har du konto på Handelsbanken och behöver pengar under en helg eller kvällstid.
Ingen fara, Handelsbanken som är den näst vanligaste banken i Sverige har ett flertal olika långivare som kan sätta in pengar samma dag även under helg och kvällstid.
Du kan alltså ansöka om ett lån på helger eller kvällar för att få det direkt utbetalt till ditt Handelsbanken konto.
Filtrera dig i listan ovan för att hitta vilka långivare som erbjuder Snabblån med direkt utbetalning till Handelsbanken.