Smslån 120 dagar

Hitta alla långivare som erbjuder smslån i 120 dagar på svenska marknaden online. Med vårt specialbyggda jämförelseverktyg kan du även filtrera listan och hitta bland annat: smslån i 120 dagar utan UC, smslån 120 dagar med direkt utbetalning samt som alternativ för dig med betalningsanmärkning.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC november 2022

Därför rekommenderar vi denna långivare:

  • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
  • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
  • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
  • Låna pengar trots betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter

Snabbmeny

🔍

Filtrera och jämför

Filtrera och jämför listan av lånen med löptid på 120 dagar efter dina krav och förutsättningar.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Smslån 120 dagar

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filter funktionen

💰

Ange önskad lånesumma

Välj den önskade lånesumma på ditt smslån med 120 dagar löptid. Fyra månaders löptid på ett smslån är en skälig period att återbetala ett smslån på. Det du ska tänka på när du väljer löptid är risken att inte kunna återbetala vid utsatt tid kan leda till dyra påminnelser. Väljer du för lång löptid får du däremot också fler månader av ränta att betala vilket betyder att smslånet blir dyrare.

📩

Smslån 120 dagar utan UC

Vi har ett filter du kan välja att använda som plockar ut smslån med 120 dagars löptid utan UC. Idag är det vanligt att långivare använder sig av annan aktör än UC vid kreditupplysningar, med anledning att summan som smslån berör, oftast är något lägre. Ett smslån utan UC innebär bland annat att den kreditupplysning som görs i samband med ansökan, inte blir synlig för andra långivare.

Smslån 120 dagar direkt utbetalning

Är du i behov av pengar snabbt kan du välja att få ditt smslån med återbetalning på 120 dagar direkt utbetalt. Detta filter tar då fram de långivare som beviljar smslån med direktutbetalning till din storbank. Det finns dock vissa villkor som måste uppfyllas för att möjliggöra detta. Bland annat att din ansökan kommer in och blir behandlad innan stängning där BankID används som legitimering. Läs igenom villkoren på långivarens hemsida.

⚠️

Låna i 120 dagar med betalningsanmärkning

Har du en eller flera betalningsanmärkningar i bagaget kan du trots detta bli beviljad ett smslån av utvalda långivare. Klicka i rutan och listan filtrerar fram de långivare som erbjuder smslån i 120 dagar med betalningsanmärkningar. Fler långivare ser över anmärkningar idag. Delvis för att de har bättre algoritmer för att själva filtrera och hitta personer som är kapabla till att hantera ett ytterligare lån.

🏆

Bästa långivare

Genom att sortera listan efter bästa långivare kan du snabbt och smidigt hitta bästa smslån med löptid på 120 dagar. Det finns tusentals personer som har tagit smslån idag med alla olika slags löptider. Vad vi på Låneo.se gör är att ta del av dessa betyg som kunder har givit och presenterar detta för dig. På så sätt kan du se vilket som det bästa smslånet som kan tas i 120 dagar är på marknaden.
📈

Smslån 120 dagar bästa räntan

Det andra alternativet som finns att sortera listan på är smslån i 120 dagar med bästa räntan. Vad som är viktigt att tänka på är att ju kortare löptid du har på ditt smslån, ju billigare blir smslånet. Detta på grund av att du har färre månader med ränta att betala. Däremot ökar risken att missa en betalningsmånad när du väljer en kortare löptid. Vi anser att ett smslån i 120 dagar är ett klokt val om du lånar en något högre summa som exempelvis över 7000 kr.