Swish lån - lån med swish

Den nya snackisen inom finans- och lånebranschen är Swish lån eller swishlån, möjligheten att få lån utbetalt direkt med Swish. Detta är något som skulle vara det mest optimala sättet att få erhålla ett lån på enligt många – att få låna pengar med swish. Men finns den lösningen idag? Vilka aktörer har implementerat denna lösning? Hitta alla svaren hos oss!

Swish som transaktionsplattform

Swish är något som underlättat transaktioner av pengar mellan privatpersoner och företag sedan lanseringen 2012. Idag är det dock inte möjligt med en direkt utbetalning med Swish, även fast det faktiskt går att återbetala ett lån med det. Vi håller ögonen öppna och på denna sida för swishlån kan du vet direkt när detta är möjligt.

Snabbmeny

🔍

Nya smslån swish

Hitta alla nya lån och smslån med swish direkt utbetalning. Nya smslån med Swish är något som vi tror kan komma inom en snar framtid på marknaden, kanske redan år 2021. Detta skulle antagligen vara det mest optimala sättet att få ett nytt smslån utbetalt på, via Swish. Denna sida dedikerad att nya swishlån på marknaden som uppdateras med jämna mellanrum för detta ändamål.

OBS! För tillfället finns det inga swishlån, vi har istället valt att presentera de långivare som erbjuder det närmsta man kan komma ett swish lån idag. Nedan är aktörer som erbjuder lån med direkt utbetalning dygnet runt där pengarna oftast finns på kontot inom 15 minuter från godkänd ansökan.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Swishlån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtrera efter dina krav

💰

Ange summa

Ange summan mellan - kr att låna

Ange den summa du önskar att låna med swish som direkt utbetalning. Med hjälp av filtret kan du enkelt välja att ställa in listan av långivare utefter vilket belopp du vill låna. Därefter kan du filtrera och sortera efter egna kriterier för att hitta bästa swish lån efter dina krav.

📩

Swish lån utan UC

Hitta de aktörer som erbjuder Swish lån utan UC. Ett mindre lån som ett swishlån tillhör ofta den kategori av lån som du vill låna snabbt och även betala tillbaka snabbt. Av den anledningen finns det ett stort behov av att långivare använder sig av en aktör som inte använder sig av UC vid kreditkoll. Detta med anledning att ditt swishlån inte sparas och förblir anonymt för bland annat UC.
⚠️

Swishlån med betalningsanmärkning

Filtrera listan och hitta swishlån med betalningsanmärkning. De långivare som hanterar låneformer som sms lån och snabblån brukar erbjuda sina lån med betalningsanmärkning. Med verktyget kan du hitta den långivare som erbjuder swish lån med betalningsanmärkning, samt andra preferenser som utan UC.

Sortera din lista efter alternativen

🏆

Bästa swishlån

Hitta bästa swishlån på marknaden enligt kundomdömen på nätet. Fler konsumenter väljer att recensera och dela med sig av sina erfarenheter av företag och produkter. Vi har tagit del av dessa omdömen och applicerat i vårt jämförelseverktyg för att du ska kunna sortera listan av bästa swish lån snabbt och smidigt.

📈

Lån med Swish med lägst ränta

Sortera på swishlån med lägst ränta idag. Du kan välja att sortera listan över swishlån för att hitta den aktören som erbjuder den swish lån till lägst ränta. Den ränta som presenteras är dock vad du potentiellt sett kan komma att få och är beroende på en mängd faktorer och variabler.
Låna pengar med swish

Låna pengar med Swish

Idag är det inte möjligt att låna pengar med Swish som utbetalning. Vi tror däremot att denna funktion kommer att implementeras inom en snar framtid på marknaden. Vad som dock är möjligt idag är att kunna låna pengar och sedan utföra återbetalningen med Swish.

Företag kan ansluta sig till swish och har möjligheten att kunna ta emot betalningar men än så kan företaget inte betala ut pengar med swish, som privatpersoner kan. Denna funktionalitet är något som då ligger på själva aktören Swish, att då implementera denna lösning för de företag som använder sig av tjänsten.