Gratis snabblån

Vi har listat och sammanställt gratis snabblån utan UC. Detta betyder med andra ord att långivare erbjuder dig att ta ett snabblån utan ränta samt utan avgifter. Ett gratis snabblån erbjuds av kredit/långivare till bland annat nya kunder eller som ett lockerbjudande. Oavsett anledning finns det gratis snabblån som du kan erhålla idag och du kan hitta listan på dessa hos oss.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC juli 2024

Därför rekommenderar vi denna långivare:

 • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
 • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
 • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
 • Låna pengar trots betalningsanmärkning
 • Inga dolda avgifter

Möjligheten till gratis snabblån

Möjligheten att kunna erhålla ett gratislån är en produkt av konkurrens. Kommer en ny långivare på svenska marknaden måste de kunna presenter en högkvalitativ låneprodukt eller på något annat sätt locka kunder. Ett snabblån som är gratis är då ett sätt för låneföretagen att fånga konsumenters intresse. Att aktivt leta efter erbjudanden hos långivare som har dessa kampanjer är att föredra. Att utnyttja konkurrensen till det maximala för att bland annat kunna få ett gratis snabblån – utan ränta och avgifter.

Snabbmeny

🔍

Jämför gratislån

I dagsläget finns det inte alltför många långivare som erbjuder ett gratislån idag, vilket betyder att listan kommer att vara rätt tunn. När långivare har kampanjer och erbjudanden där de erbjuder ett snabblån gratis kommer det dock att hamna här – med tiden kanske det fylls på. Var noga med att se efter att kredit/långivaren har detta erbjudande innan du gör själva ansökan för att säkerställa detta. Med anledning att dessa kampanjer kan komma upp lika snabbt som de tas bort av banken.

Belopp: Alla

Min. Max.

Topplista - Gratis snabblån

Välj din bank för direkt utbetalning
|

⚠️ I denna lista finns det högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Filtrera listan av gratis snabblån

💰

Önskad lånesumma mellan

Genom att dra i slidern kan du justera ditt önskade lånebelopp. Låter du detta filter vara orört kommer listan att visa samtliga valmöjligheter för dig. Vill du ha ett högre lånebelopp kan du istället besöka våra andra sidor för att hitta detta. Exempelvis kan du med ett blancolån (ett lån utan säkerhet) vanligtvis låna mellan 5000 – 600 000 kr.
📩

Gratis snabblån utan UC

Hitta och jämför gratis snabblån utan UC online. Vill du hitta de aktörer som erbjuder dig ett gratislån utan UC idag kan du välja att filtrera listan utefter detta alternativ. Detta kan vara ett bra alternativ för dig som inte vill att din kreditupplysning ska registreras hos Upplysningscentralen. I regel tillkommer en sämre ränta när du vill låna pengar utan UC men i detta fall är snabblånet gratis.

Gratis snabblån med direkt utbetalning

Hitta och jämför snabblån gratis med direkt utbetalning Ibland sker akuta oförutsedda händelser där en summa pengar omgående krävs, gärna direkt in på kontot. Genom att filtrera listan utefter detta alternativ kan du hitta de långivare som beviljar ett gratislån direkt in på bankkontot. För att få ett gratislån direkt in på kontot krävs dock att bland annat lån/kreditgivaren har öppet samt hinner behandla ansökan innan stängning.

⚠️

Gratis snabblån med betalningsanmärkning

Gratis snabblån med betalningsanmärkning Har du en eller flera betalningsanmärkningar på dig kan du välja att ta fram dessa alternativ utefter det. Att du kan ta ett gratislån med betalningsanmärkning är ett bra sätt att undgå ett sämre villkor samt ränta som anmärkningen vanligtvis brukar ge.

🏆

Bästa gratislånet

Bästa gratislånet online på marknaden. Listan är som sagt ganska tunn på långivare som erbjuder gratis snabblån idag. Listan vi bistår med är som standard sorterad på bästa gratislånet utefter kundomdömen på nätet. Det finns tredjepartstjänster vars huvudsakliga syfte är att bistå kunder med en plattform där de kan få sin röst hörd. Här kan de recensera, betygsätta och ge omdöme på bland annat lån/kreditgivare online. Här kan även andra privatpersoner ta del av denna information för att själva kunna göra ett bättre val när de letar efter exempelvis snabblån.

Gratis smslån

Med vår kostnadsfria tjänst kan du hitta och jämföra gratis smslån utan UC direkt på svenska marknaden 2020 – 2021. Utöver detta kan du även hitta bland annat: gratis smslån med direkt utbetalning, gratis smslån med betalningsanmärkningar samt bästa gratis smslånet utan UC. För att göra ansökan trycker du på ”Gå till långivarens namn” och gör sedan din ansökan på bankens hemsida.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC juli 2024

Därför rekommenderar vi denna långivare:

 • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
 • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
 • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
 • Låna pengar trots betalningsanmärkning
 • Inga dolda avgifter

Gratis låneerbjudanden

Varför det finns smslån eller lån överhuvudtaget som är gratis låter lite väl bra för att vara sant. Att säga att lånet är gratis är dock lite att ta i för du behöver faktiskt betala tillbaka den summa pengar du väljer att låna. Vad som däremot faktiskt är gratis – är resterande delar. Resterande delar som ränta och avgifter. Nya kredit/långivare kan komma med erbjudanden till nya kunder med möjlighet att låna pengar gratis.

Andra långivare erbjuder detta som standard men ofta med större utrymme för dig som konsument att inte uppfylla kraven på vägen. Krav som sedan gör att ditt gratis smslån utan UC blir till ett vanligt smslån med ordinarie kostnader. Ett exempel på detta är att de kan erbjuda dig ett smslån gratis utan UC – förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar. Detta är något som långt ifrån en omöjlighet att kunna utnyttja ett sådan erbjudande för att betala tillbaka pengarna direkt vid nästa löning.

Om kontot ekar tomt

Vi kan tycka att detta kan vara en bra lösning om kontot ekar tomt i slutet på månaden och det är ett par dagar kvar till löning. Då kan du ta ett gratis smslån direkt för att då sedan endast betala tillbaka den lånade summan utan ränta samt avgifter.

Alla gratis smslån

Genom vårt smarta verktyg kan du nu jämföra listan efter dina egna kriterier såsom summa, direktutbetalning, med betalningsanmärkningar eller bästa gratis smslån utan UC. Vill du ha fler alternativ av sms lån kan du hitta dessa i länken.

💰

Önskad lånesumma

Välj en summa mellan kr att låna. Filtrera den sammanställda listan av gratis smslån utan UC efter önskad lånesumma. I dagsläget finns det inte många alternativ i listan med detta erbjudande. Som standard visar listan samtliga lånesummor och erbjudanden. Det kan därav vara att föredra att inte försöka filtrera utefter summa för att då ha fler valmöjligheter.
📩

Gratis sms lån utan UC

Listan är som standard filtrerad efter gratis smslån utan UC. Listan på dessa krav är i dagsläget rätt så tunn. Därför lämnar vi kvar möjlighet att kunna släppa på filtret för att kunna få fram fler valmöjligheter om det nu önskas. Vanligtvis hamnar en kreditupplysning hos antingen Creditsafe eller Bisnode när den inte går genom Upplysningscentralen (UC).

Gratis sms lån direkt utbetalning

Filtrera och hitta gratis smslån utan UC med direkt utbetalning in på ditt konto. Genom att bocka i denna ruta har du möjlighet att kunna få ditt smslån gratis utan UC utbetalt direkt in på ditt bankkonto. Detta förutsatt att du har ett personkonto hos storbanken som finns angiven hos långivaren. Din ansökan ska också vara inskickad och behandlad innan stängning hos kredit/långivare för att få en direkt utbetalning. I värsta fall kommer du att få pengarna inom 24 timmar vilket inte heller är så pjåkigt.

⚠️

Gratis smslån utan UC med betalningsanmärkning

Hitta ett gratis smslån utan UC med betalningsanmärkningar 2019 – 2020 Vi brukar i de allra flesta fall avråda dig att ta ett lån idag om du har betalningsanmärkningar. Delvis för att en anmärkning tyder på att du inte har fixat tidigare återbetalning/återbetalningar i tid men också för att dessa lån ofta tillkommer med en högre ränta. Men i detta fall kommer faktiskt detta smslån gratis – helt utan ränta och avgifter trots din betalningsanmärkning.

🏆

Bästa gratis sms lån utan UC

Listan är sorterad efter bästa gratis smslån utan UC på marknaden. Vi använder oss av en tredjepartstjänst vid namn ”Trustpilot” där tidigare kunder kan recensera och betygsätta bla långivare på nätet. Vi som jämförelsetjänst kan vidare presentera resultatet av vad tidigare kunder tillsammans utnämnt till bästa gratis sms lån utan UC 2020 – 2021. Idag finns det inte många långivare som har detta erbjudande men står det endast mellan två st där den ena har högre betyg än den andra så kan förhoppningsvis detta underlätta ditt val.

Gratis mikrolån

Vi har hittat och sammanställt en list på lån/kreditgivare som erbjuder dig att ta ett gratis mikrolån idag. Den tjänst vi erbjuder är också gratis för dig som konsument utan några förpliktelser. Vidare kan du även jämföra listan av gratis mikrolån för att uppfylla andra kriterier såsom direktutbetalning, utan UC eller om du har betalningsanmärkningar.

Klara lån logo

Bästa förmedlare av smslån utan UC juli 2024

Därför rekommenderar vi denna långivare:

 • Få dussintals låneerbjudanden inom 30 sekunder
 • Lån under 30.000 kr sker upplysningen utan UC
 • Låna mellan 1000 - 200.000 kr
 • Låna pengar trots betalningsanmärkning
 • Inga dolda avgifter

Jämför listan av gratis mikrolån

När du kan ta mikrolånet gratis genom en kredit/långivare har du redan då gjort en god affär. Vidare kan du också genom oss filtrera och jämföra gratis lån efter dina förutsättningar. Det är bra att gå igenom långivarens villkor en extra gång på grund av att villkor och erbjudanden ändras ibland från dag till dag.

💰

Lån mellan

Välj en summa mellan – kr att låna. Ange önskad summa att låna gratis genom att dra i slidern till önskat belopp. Det är sällan långivare erbjuder ett mikrolån gratis idag,. På grund av att ett mikrolån eller annat minilån som är gratis betyder med andra ord att det är både utan avgifter samt är räntefri. Då det är utan dessa två faktorer som gör mikrolånet gratis.

📩

Gratis mikrolån utan UC

Hitta och jämför mikrolån utan UC Ett mikrolån kommer sällan med en kreditupplysning hos UC idag. De går oftast genom antingen Bisnode eller Creditsafe. Vill du dock säkerställa detta som alternativ kan du bocka i rutan för det och då endast få fram mikrolån gratis utan UC.

Gratis mikrolån direkt utbetalning

Hitta och jämför gratis mikrolån med direkt utbetalning Ibland kräver akuta situationer en mindre summa pengar som ett mikrolån. Kan då ett mikrolån gratis med direkt utbetalning ligga till hands är detta en ännu större fördel för dig. Tänk dock på att utbetalningen sker endast direkt om kredit/långivare hunnit få din ansökan samt behandla den innan de stänger kontoret.

⚠️

Gratis lån med betalningsanmärkning

Gratis mikrolån med betalningsanmärkning Har du betalningsanmärkningar i bagaget kan du med stor sannolikhet hitta ett lån trots detta idag. Har du tur kan du även få mikrolån gratis med betalningsanmärkning också. En anmärkning brukar ligga till lags för ett sämre villkor på ditt mikrolån. Hittar du ett gratis lån idag trots anmärkningar är det antagligen du som gjort det största kapet på marknaden.

🏆

Bästa gratis mikrolån

Hitta det bästa mikrolånet som är gratis på marknaden idag. Den lista vi bistår med är som standard sorterad på bästa långivare som erbjuder dig ett mikrolån gratis idag. Som vi nämnt tidigare är listan inte överflödig av dessa erbjudanden men skulle den fyllas på kan detta vara av användning. Vi jobbar aktivt med att försöka hitta nya och fördelaktiga erbjudanden från långivare som vi vidare kan presentera för dig. Det bästa erbjudandet en kan få är dock just att ett lån är gratis hos vissa långivare.

Vissa har som långivare har som praxis att erbjuda detta till nya kunder. Medan andra har detta som ett lockerbjudande för att generera kunder. Oavsett kan du hitta de mikrolån som är gratis på marknaden idag genom oss och göra ett bra kap när du vill låna pengar gratis idag.